Prohibitia pescuitului pe 2025
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: Prohibitia pescuitului pe 2025
pescuitul pe sălbatic,in aceasta perioada,folosind voblere fara ocheți și ancore,doar ochetul de prindere,poate intra sub incidenta prohibiție?Adică se pune?
Nu vad cum,mie mi-i se pare perfect ok,dar na, aștept și alte păreri 

susținător al prohibiției pe specii
- johnnybravo
- Moderator
fix azi ma gandeam la treaba asta, sa fac niste filmari subacvatice cu naluci nearmate 

trebuie vazuta seminificatia juridica a actiuni numita pescuit.
daca faci ce ai zis tu(ilie)si dai peste o echipa de "zelosi"posibil sa primesti amenda
daca demonstrezi ca faci experimente a nalucilor create poate ca nu vei avea probleme
o problema asemanatoare mi-a povestit-o andrei sava.in prima parte a pandemiei,cand ciculatia intre localitati se facea doar cu hartii doveditoare el mergea la pescuit,iara daca era oprit le spunea ca este creator de continut si faci emisiuni cu si despre pescuit.
daca faci ce ai zis tu(ilie)si dai peste o echipa de "zelosi"posibil sa primesti amenda
daca demonstrezi ca faci experimente a nalucilor create poate ca nu vei avea probleme
o problema asemanatoare mi-a povestit-o andrei sava.in prima parte a pandemiei,cand ciculatia intre localitati se facea doar cu hartii doveditoare el mergea la pescuit,iara daca era oprit le spunea ca este creator de continut si faci emisiuni cu si despre pescuit.
pescuitul înseamnă să prinzi pești iar cu o nălucă fara ac/ancora acest lucru e imposibil.Practic ai o bucată de plastic/lemn care o târâi prin apa.Mai mult decât sa fi considerat nebunadrian99 scrie: ↑27 Apr 2025, 19:04trebuie vazuta seminificatia juridica a actiuni numita pescuit.

In altă ordine de idei,revenind la titlul topicului și citind despre plasele care se scot din Olt pe timpurile astea ,îmi dau seama că perioada de 07.04-09.06 e total greșit inteleasa...
Pai de fapt deschiderea a început in 07.04.cand s-a dat liber la plăsuit,la braconaj și ea se va închide în 09.06 când fraierii primesc liber la strecurat apa.O apa pe care noi o credem virgina 2 luni dar ea de fapt e ciuruită la greu.E ca si în povestea cu fata mare vizitată de tot satul și pe care o ia de buna ultimul tănanău.
Pai de fapt deschiderea a început in 07.04.cand s-a dat liber la plăsuit,la braconaj și ea se va închide în 09.06 când fraierii primesc liber la strecurat apa.O apa pe care noi o credem virgina 2 luni dar ea de fapt e ciuruită la greu.E ca si în povestea cu fata mare vizitată de tot satul și pe care o ia de buna ultimul tănanău.
La Giurgeni gasesti(acum)crap viu(plin de icre)somn,salau,ceva scrumbie,sturion.
fara jena,la sosea,in zona podului(unde ar trebui sa vezi politie),pe distanta catre Harsova
nu s-a schimbat si nu se va schimba nimic.in schimbul organele statului se rafuiesc cu pescarii corecti,platitori de taxe si alte autorizatii.
fara jena,la sosea,in zona podului(unde ar trebui sa vezi politie),pe distanta catre Harsova
nu s-a schimbat si nu se va schimba nimic.in schimbul organele statului se rafuiesc cu pescarii corecti,platitori de taxe si alte autorizatii.
vorba unui mare susținător al prohibiției generale:....pescarii cu bățul sunt marea problema,astia trebuie ținuți în frâu"....aia cu plasele devin normalitateadrian99 scrie: ↑06 Mai 2025, 15:03La Giurgeni gasesti(acum)crap viu(plin de icre)somn,salau,ceva scrumbie,sturion.

pana nu se va introduce prohibitia pe specii nu se va schimba nimic.probabi lnimeni nu vrea sa se schimbe ceva...
in actuala campanie electorala a fost cineva(candidat)care a ridicat problema protectiei mediului,a pescuitului,a padurilor?
eu nu-mi aduc aminte sa fi auzit/vazut.se discuta peste tot despre "calea europeana"
ei,aceasta cale europeana se aplica in alte state europene,state care sunt invidiate de romani pentru legi,strictete,aplicare a lor.
in actuala campanie electorala a fost cineva(candidat)care a ridicat problema protectiei mediului,a pescuitului,a padurilor?
eu nu-mi aduc aminte sa fi auzit/vazut.se discuta peste tot despre "calea europeana"