Știuci capitale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Știuci capitale
Se vând chestiile din poza pentru cine speră la știucă mare.O guma e gata echipata,dar de fapt ambele sunt neprescuite,le am de ceva timp in ideea că poate ajung undeva...stau degeaba prin casa.Jig 5gr,guma 18cm.
Preț 30ron tot pachetul.Transportul e al cumpărătorului.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_20220623_131549326.jpg (50.34 KiB) Vizualizat de 753 ori
susținător al prohibiției pe specii
Re: Știuci capitale
Agrafa de la stinger, despicata asa cum se vede in poza, in viata ei nu o sa tina 22kg cat scrie pe ambalaj
După tine cam cat ar ține?Nu de alta dar să corectez ce scrie și să trec acolo cu un marker părerea ta pentru eventualii cumparatori.Asta in prima faza,că in a doua o sa contactez firma producătoare și o sa-i rog când mai scot pe piata câte un produs, sa-ti trimită ție înainte o poza cu el pentru control de calitate.
Sorry, comentariul meu nu era arogant, dar cand vorbesti de stiuci capitale, o agrafa deschisa nu cred ca e cea mai buna idee. in fine spor la vanzare.
Eu am incercat sa o desfac azi înainte să fac poza și nu am mai putut.Referitor la anunt, se referă în primul rând la mărimea gumelor....
.Apropo,acum că tot te-ai băgat în seamă,ce înseamnă știucă capitala pentru tine,?
.Apropo,acum că tot te-ai băgat în seamă,ce înseamnă știucă capitala pentru tine,?
Stiuca din lacurile de pe langa Bucuresti!
La cat umor ai poate ne împrietenim și ți-i le fac cadou,nu de alta dar sa "rupi"si capitala și ce-i pe langa.

Spor la vanzare!
Pace
Pace
Up!OldSVF scrie: ↑23 Iun 2022, 12:48Se vând chestiile din poza pentru cine speră la știucă mare.O guma e gata echipata,dar de fapt ambele sunt neprescuite,le am de ceva timp in ideea că poate ajung undeva...stau degeaba prin casa.Jig 5gr,guma 18cm.
Salut, lasa ca-i trimit eu poza cu stica prinsa de mine cu aceste gume. Ceva de 12+. Ai MP.