?tiuci capitale
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
?tiuci capitale
Se vând chestiile din poza pentru cine sper? la ?tiuc? mare.O guma e gata echipata,dar de fapt ambele sunt neprescuite,le am de ceva timp in ideea c? poate ajung undeva...stau degeaba prin casa.Jig 5gr,guma 18cm.
Pre? 30ron tot pachetul.Transportul e al cump?r?torului.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_20220623_131549326.jpg (50.17 KiB) Vizualizat de 1034 ori
sus?in?tor al prohibi?iei pe specii
Re: ?tiuci capitale
Agrafa de la stinger, despicata asa cum se vede in poza, in viata ei nu o sa tina 22kg cat scrie pe ambalaj
Dup? tine cam cat ar ?ine?Nu de alta dar s? corectez ce scrie ?i s? trec acolo cu un marker p?rerea ta pentru eventualii cumparatori.Asta in prima faza,c? in a doua o sa contactez firma produc?toare ?i o sa-i rog când mai scot pe piata câte un produs, sa-ti trimit? ?ie înainte o poza cu el pentru control de calitate.
Sorry, comentariul meu nu era arogant, dar cand vorbesti de stiuci capitale, o agrafa deschisa nu cred ca e cea mai buna idee. in fine spor la vanzare.
Eu am incercat sa o desfac azi înainte s? fac poza ?i nu am mai putut.Referitor la anunt, se refer? în primul rând la m?rimea gumelor....
.Apropo,acum c? tot te-ai b?gat în seam?,ce înseamn? ?tiuc? capitala pentru tine,?
.Apropo,acum c? tot te-ai b?gat în seam?,ce înseamn? ?tiuc? capitala pentru tine,?
Stiuca din lacurile de pe langa Bucuresti!
La cat umor ai poate ne împrietenim ?i ?i-i le fac cadou,nu de alta dar sa "rupi"si capitala ?i ce-i pe langa.

Spor la vanzare!
Pace
Pace
Up!OldSVF scrie: ↑23 Iun 2022, 12:48Se vând chestiile din poza pentru cine sper? la ?tiuc? mare.O guma e gata echipata,dar de fapt ambele sunt neprescuite,le am de ceva timp in ideea c? poate ajung undeva...stau degeaba prin casa.Jig 5gr,guma 18cm.
Salut, lasa ca-i trimit eu poza cu stica prinsa de mine cu aceste gume. Ceva de 12+. Ai MP.