E iarna ce sa mai
Oricum , cu ingaduinta voastra, spun si eu cateva lucruri...Adriane , da , azi am doua FA de care sunt foarte multumit.La fel ca si de ultimul Legend custom pe care il am il rastel.Si de un Capture Black Power, etc.Dupa multi ani pe apa , cu zeci de lansete pescuite, cred ca am ajuns sa ma cunosc si sa stiu ce vreau azi.Posibil ca maine sa descopar ceva mai potrivit cu mana mea, cu apele mele etc
EXACT aceoasi parere o am si eu ca si Tito: un bat de spinning , pt salau sa zicem, nu consta doar in senzitivitate! Batul trebuie sa fie prelungirea mainii si a mintii pescarului.Nu sunt vorbe mari! Senzitivitate, actiune, rezistenta,rigiditate,mandrina,greutate,etc,etc.Toate sunt determinante pt mine.Pescuiesc cu ce e pe mana mea nu cu ce e la moda.Fara sa ofensez pe cineva dar entuziamul unor colegi legat de senzitivitatea unui blanc, catalogari ca fiind traznet, suprem , laser sau stiu eu ce, nu-mi spune decat ca inca nu au stat suficient pe apa sau au pescuit cu aceeiasi lanseta...Sau marketing

.In plus , cel mai bun blanc poate fi dat peste cap de un rodbuider nepriceput sau care nu a inteles ca sa faci o lanseta nu inseamna sa lipesti componente pe un blanc ( expresia nu.mi apartine dar e buna!).Si sa alegi culorile la matisaj.De multe ori nici pescarul nu stie ce sa ceara si uite asa.Inca odata nu vreau polemica cu nimeni si sper ca opinia mea sa fie interpretata corect.
Justance? Mda, am nevoie de un bat comod din doua bucati, tinut cu mulineta pe el pt un pescuit rapid de 2-3 ore pe niste balti la 5 minute de mine.Un "universal" pt comoditate.Ar fi putut fii asta, pret mic,etc.Dar NU cumpar fara sa stiu ce! Am explicat de ce...
O zi buna!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.