Dilem?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dril
utilizator constant
utilizator constant

Dilem?

Mesaj de Dril » 01 Ian 2021, 11:13

V? salut ?i v? urez tuturor un "An nou cu sanatate si ... dep??irea recordurilor personale!"
Apelez la cuno?tin?ele celor mult mai experimenta?i decât mine s? m? lumineze ?i s? ridice cea?a în care m.am afundat legat de modul de lucru al lansetelor. Am întâlnit urm?toarea situa?ie: pe Dun?re în barc? la salau împreun? cu un amic, acela?i shad, amândoi 40 de grame, eu lanseta mai rang? , el o lanseta moale ( dep??ise ac?iunea maxim? dat? de produc?tor ?i când ridica jigul de pe fund b??ul se curba f. Mult - la mine mult mai pu?in). În ziua respectiv? pe?tele a fost apatic. Eu doar un tzac, colegul 5 atacuri, cu precizarea c? 4 s.au eliberat singuri pân? la barc?.
Dup? cele întâmplate am concluzionat c? lanseta lui a f?cut diferen?a. A?a c? sunt intr.o mare dilem?....DE CE?
.......

Zamfi
veteran
veteran

Re: Dilem?

Mesaj de Zamfi » 01 Ian 2021, 11:42

Pentru ca ridica altfel guma de pe fund,
Intr-un mod probabil mai apetisant pt saloo....Cand sunt maraiti, betele mai blande pe varf ,permisive, de obicei ajuta.Nu e o regula.Insa batul colegului, supraincarcat , nu a permis tzeapa care putea penetra caroseria dintosilor si s.au dus.Sau apucau f prost guma, asa , intr.o lehamite :) Frumusetea pescuitului la salau.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Dril
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dril » 04 Ian 2021, 15:11

Mul?umesc mult !
I.am ar?tat colegului de barc? r?spunsul t?u ?i...mai în glum? mai în serios, a sus?inut c? nu b??ul a f?cut diferen?a ci mâna lui de profesor. Evident, nu sunt de acord cu asta.
.......

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 04 Ian 2021, 16:09

dril,cumva lanseta colegului tau era acea Sakura de care pomeneai in alt topic?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Ian 2021, 17:29

Colegul poate sa aiba dreptate.Guma e ridicata de pe fund de mana pescarului prin intermediul batului ;)
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Dril
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dril » 04 Ian 2021, 17:54

adrian99 scrie:
04 Ian 2021, 16:09
dril,cumva lanseta colegului tau era acea Sakura de care pomeneai in alt topic?
Exact! Sakura Trinis de 2.1 m ?i cred maxim 30 grame. Lanseta e firav? grav cu 40 grame plus gum?...plus curentul de la aproximativ 60 m de mal... Mie îmi place lanseta lui c? e foarte u?oar?, pl?cut? în utilizare cu Ultegra de 4000, plus c? la 2.1m dai intepatura mai rapid din barc? decât cu 2.4m
Eu mi.am luat un 2.4 mai scump ?i îl tachinez s? facem schimb pt c? ... e mai pl?cut? a lui în utilizare.
Cu toate c? lanseta mea e sabie ninja cu salai de 4-5 kg. Am scos la barc? 15 buc??i înainte de Craciun când a mâncat bine plus un jig de 5/0 îndreptat (gre?eala mea c? am for?at pe?tele)
.......

Scrie răspuns