De vanzare varga rubeziana

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
tdum
veteran
veteran

De vanzare varga rubeziana

Mesaj de tdum » 12 Mai 2019, 07:50

As dori sa vand o varga rubeziana de 11m marca Garbolino (made in France)

Starea este foarte buna (pare noua, neutilizata), doar husa are cateva pete de la depozitare.

Este complet echipata cu topset, elastic, conectori, scarita de stocare si tensionare a elasticului, dopuri capete, husa.

Pret 450 de lei.

TDum. Rew,

tdum
veteran
veteran

Re: De vanzare varga rubeziana

Mesaj de tdum » 12 Mai 2019, 10:43

Revin cu fotografii, cu acest produs scos la vânzare, întrucât am primit solicit?ri pe mesageria privat? în acest sens. Iat? pozele:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Mai fac urm?toarele preciz?ri:
La 450 de lei, plata serviciului de transport prin curierat, precum si plata serviciului de ramburs al sumei (contravaloare rubesiana) îmi revin mie.

La suma de 250 de lei, plata transportului si plata serviciului ramburs, revin cump?r?torului.

La suma de 200 de lei, predarea se face personal ?i este varianta pe care o prefer cel mai mult. Omul pip?ie ?i prive?te/testeaz? ceea ce cump?r?, iar eu nu-mi mai bat capul cu coletul ?i curierii.

Acestea sunt pre?urile de vânzare, nu de negociere, de aceea sunt mici.

TDum. Rew.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 12 Mai 2019, 13:06

Imi aduc aminte cand pescuiam la sta?ionar cat de mult ravneam la firma MILO. O rubeziana MILO la 200 lei mi se pare "cadou"... :headbash:
Spor

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 13 Mai 2019, 21:01

andrei-ovidiu scrie:
12 Mai 2019, 13:06
Imi aduc aminte cand pescuiam la sta?ionar cat de mult ravneam la firma MILO. O rubeziana MILO la 200 lei mi se pare "cadou"... :headbash:
Spor
Multumesc!

Mai mult, ca sa nu fie vorba deloc de bani, pot si prefer sa ofer aceasta varga rubeziana si la schimb, pentru un tambur de Daiwa (tip Real Four) in stare buna, care va fi destinat pentru mulinetele mele Infinity Q 2000 sau pt. Certate 2000, sau o manivela Daiwa infiletabila pe butuc si cu buton de rabatare, (tip Real Four) cu bratul de 55mm, tot in stare buna. In acest caz, toate cheltuielile de transport ar fi suportate de cel cu care as face schimbul. Voi ignora mesajele pe care le-am primit pana in acest moment pe mesageria privata, fiindca au venit de la persoane total neserioase care nu pun pret pe comunicare si astept eventuale noi contacte. Va multumesc pt. atentie.

TDum. Rew.

pasca marius
junior
junior

Mesaj de pasca marius » 14 Mai 2019, 00:37

0722398670 pt manivela

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 14 Mai 2019, 09:30

S-a rezolvat. Anuntul nu mai este valabil. Multumesc pentru gazduire.

TDum. Rew.

Scrie răspuns