Vand Lamiglas Skeet Reese
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand Lamiglas Skeet Reese
oferta valabila 900 lei
De la 800 a ajuns 900?
Esti interesat sa cumperi sau faci studii de piata?
Am scris gresit pretul la inceput - stiam ca tocmai se vanduse una aici pe forum acum cateva zile, dar nu stiam exact pretul. In plus, a mea este noua nefolosita.
In tara unde este facuta lanseta exista o vorba: “Money talks, bullshit walks”. Adica cine este interesat cumpara...
Aaa, nicidecum, eram doar curios, ma gandeam ca poate ai gresit aici pretul, dar vad ca te stii. Nu, nu sunt interesat, cu atitudinea asta iti urez succes la vanzare! Vezi si ce s-a vandut dincolo, era un custom cu ceva imbunatatiri, destule. O lanseta nu e "noua" dupa ce ai luat-o din magazin. Ca tot vb in citate, ia aici inca unul, mai autohton: "prost nu-i ala care cere, ci ala care da". Ironic nume de user, pro bono 

Dintr-astia ca tine, din pacate, mai nou de cativa ani e plin prin Bucuresti... am vazut pe celalalt forum ca ai cerut pareri despre Skeet Reese si pana la urma te-ai consolat cu o lanseta cu care pescuiai pe acolo de unde ai venit in Bucuresti. Au fost prea acri strugurii pentru tine...spin4fun scrie: ↑19 Feb 2019, 20:26Aaa, nicidecum, eram doar curios, ma gandeam ca poate ai gresit aici pretul, dar vad ca te stii. Nu, nu sunt interesat, cu atitudinea asta iti urez succes la vanzare! Vezi si ce s-a vandut dincolo, era un custom cu ceva imbunatatiri, destule. O lanseta nu e "noua" dupa ce ai luat-o din magazin. Ca tot vb in citate, ia aici inca unul, mai autohton: "prost nu-i ala care cere, ci ala care da". Ironic nume de user, pro bono![]()
Lanseta a fost vanduta ieri. Se poate inchide. Multumesc admin.
Dintr-astia ca tine, din pacate, mai nou de cativa ani e plin prin Bucuresti... am vazut pe celalalt forum ca ai cerut pareri despre Skeet Reese si pana la urma te-ai consolat cu o lanseta cu care pescuiai pe acolo de unde ai venit in Bucuresti. Au fost prea acri strugurii pentru tine...
[/quote]
Eu chiar nu te inteleg, sincer, omule, pe langa ca ai atitudinea asta recalcitranta si te dai atat de ofensat, mai faci si presupuneri de capul tau, fara sa ai habar. Esti in filmul tau si ruleaza fara spectatori, amice. Ce treaba ai tu cu ce pareri cer eu, dom'le, si ce imi iau?? Vad ca mai nou faci investigatii. Intreaba ce vrei sa stii si iti zic, adresa, numar la pantof, ce masina conduc, orice te face sa te simti mai bine. Sau mai bine vezi-ti de bisnita. Si stai linistit ca nu is din Bucuresti, mi-e bine ”acolo” unde sunt. Tu in schimb nu ai treaba cu bunul simt, mi-am cam dat seama
As zice si eu la fel, ca din cauza bisnitarilor ca tine s-a facut forumul de dincolo.
Hai sa iti dau un exemplu de dialog normal, iti fac si putina educatie, imi multumesti mai tarziu: Eu intreb de ce ai crescut pretul, tu spui ca ai evaluat gresit initial si ca asta consideri ca e pretul corect pt tine, end of story. Dar cred ca esti prea bagat in priza si crezi ca toti te ataca cu sarcasm, poate presiunea prea mare in Bucale? Check yourself!
[/quote]
Eu chiar nu te inteleg, sincer, omule, pe langa ca ai atitudinea asta recalcitranta si te dai atat de ofensat, mai faci si presupuneri de capul tau, fara sa ai habar. Esti in filmul tau si ruleaza fara spectatori, amice. Ce treaba ai tu cu ce pareri cer eu, dom'le, si ce imi iau?? Vad ca mai nou faci investigatii. Intreaba ce vrei sa stii si iti zic, adresa, numar la pantof, ce masina conduc, orice te face sa te simti mai bine. Sau mai bine vezi-ti de bisnita. Si stai linistit ca nu is din Bucuresti, mi-e bine ”acolo” unde sunt. Tu in schimb nu ai treaba cu bunul simt, mi-am cam dat seama

Hai sa iti dau un exemplu de dialog normal, iti fac si putina educatie, imi multumesti mai tarziu: Eu intreb de ce ai crescut pretul, tu spui ca ai evaluat gresit initial si ca asta consideri ca e pretul corect pt tine, end of story. Dar cred ca esti prea bagat in priza si crezi ca toti te ataca cu sarcasm, poate presiunea prea mare in Bucale? Check yourself!

Hai ca m-am uitat si eu putin sa vad cu cine povestesc, m-ai facut curios. Vad ca nici nu ai venit bine pe forum ca deja ai facut impresie si ti-ai facut ”prieteni”
)
Mai, cand doi sau mai multi iti spun ca esti beat, meri sa te culci. Tu chiar nu pricepi??

Mai, cand doi sau mai multi iti spun ca esti beat, meri sa te culci. Tu chiar nu pricepi??
"SPIN4FUN" stai linistit ca expiratul asta tocmai m-a facut nesimtit ASTAZI, ca nu i-am raspuns inca la un MP pe care mi l-a trimis ieri la un mesaj de al meu pt o vanzare, mesaj in care in loc sa vorbeasca de bani propunea un schimb...., dupa ce tot el spusese ca “Money talks, bullshit walks”. Din partea mea sa zicem ca a primit un ... bulshit walks si cu siguranta un "fuck of" acum
@Stefan D
Eh, mai scoate si cate-un frustrat d-asta capul din cine stie ce intunecime, dar bine ca si dispar rapid. Omul vad ca isi da talente de mare connaisseur, cu pretentii, isi mai da si cu parerea despre altii, acuma vad ca si jigneste...ceea ce ma surprinde e cat de agresiv e asta micu' Dar nu si a dat seama ca nu cu ce se lauda ca are (nu mare lucru) ci cum se comporta da valoarea omului...in cazul de fata ZERO. Genul oportunist care cine stie de unde o pus mana pe niste blank-uri mai elegante, niste angrenaje mai bine calibrate si gata, e intzolit de oras. Un zero barat. Parca vad ca de fapt nici nu e pescar.
Nu vezi ca vorbeste numai in clisee si citate? "D-astia ca tine de-au venit mai nou in Bucuresti" zice, dar omul nici nu ma stie, e halucinant. E pe filmul lui.
Si asta, vorba ceea, de la o simpla intrebare. Omul e dereglat rau...pffff
Ca si curiozitate, si tie ti-a servit replica asta cu “Money talks, bullshit walks”?
))
Eh, mai scoate si cate-un frustrat d-asta capul din cine stie ce intunecime, dar bine ca si dispar rapid. Omul vad ca isi da talente de mare connaisseur, cu pretentii, isi mai da si cu parerea despre altii, acuma vad ca si jigneste...ceea ce ma surprinde e cat de agresiv e asta micu' Dar nu si a dat seama ca nu cu ce se lauda ca are (nu mare lucru) ci cum se comporta da valoarea omului...in cazul de fata ZERO. Genul oportunist care cine stie de unde o pus mana pe niste blank-uri mai elegante, niste angrenaje mai bine calibrate si gata, e intzolit de oras. Un zero barat. Parca vad ca de fapt nici nu e pescar.
Nu vezi ca vorbeste numai in clisee si citate? "D-astia ca tine de-au venit mai nou in Bucuresti" zice, dar omul nici nu ma stie, e halucinant. E pe filmul lui.
Si asta, vorba ceea, de la o simpla intrebare. Omul e dereglat rau...pffff
Ca si curiozitate, si tie ti-a servit replica asta cu “Money talks, bullshit walks”?