Ba , da ce-am zbarcit-o cu bulgarii !!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Gerula,
si daca e pe portar si e tare nu e chiar asa de usor de scos, mai ales ca vine peste zid si timpul de reactie e destul de scurt. Nu prea joci fotbal asa e?
Un portar bun ar fi scos-o dar Lobont nu mai e un portar bun.
Si asta se intampla de mai mult timp cu portarii nostri nu doar cu Lobont: Lung, Prunea (campionat mondial), Stelea (meci de baraj)....
Referitor la cine joaca, nu e la latitudinea noastra sa comentam, nu o sa fim niciodata multumiti, mai ales dupa rezultate mai putin convingatoare.
Nu va convine asta e, depuneti-va candidatura ca selectioner si ne aratati voi cum se face.
Eu raman la parerea ca sunteti cam rai, dar asta e...
si daca e pe portar si e tare nu e chiar asa de usor de scos, mai ales ca vine peste zid si timpul de reactie e destul de scurt. Nu prea joci fotbal asa e?
Un portar bun ar fi scos-o dar Lobont nu mai e un portar bun.
Si asta se intampla de mai mult timp cu portarii nostri nu doar cu Lobont: Lung, Prunea (campionat mondial), Stelea (meci de baraj)....
Referitor la cine joaca, nu e la latitudinea noastra sa comentam, nu o sa fim niciodata multumiti, mai ales dupa rezultate mai putin convingatoare.
Nu va convine asta e, depuneti-va candidatura ca selectioner si ne aratati voi cum se face.
Eu raman la parerea ca sunteti cam rai, dar asta e...

eu sper doar atat: sa-i mazilim la ei acasa!
la zero, daca se poate.
si se poate
Ganea/Marica in fata (fara Mutu
) ne pot aduce victoria.

si se poate

Ganea/Marica in fata (fara Mutu

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Asa o fi daca zici tuDannyboy scrie:Gerula,

Asta e echivalent cu a spune : daca nu poti fugi la fel de repede ca Ben Johnson nu-l poti critica pentru ca s-a dopatDannyboy scrie: Un portar bun ar fi scos-o dar Lobont nu mai e un portar bun.

Cu lacrimi Bastus!
-
- veteran
am mai multi de 13 asa ca nu mai am voie pe jetixmusKloiu scrie:http://www.jetix.ro/
uite pt tine ionutze the crap.......nu cred ca ti-ar placea sa intri in polemici cu oameni care ti-ar putea fi tata sau tati
apropo ai cel putin 13 ani?

G,
E o opinie ca si a ta. Putin mai justificata, am jucat fotbal, nu am ajuns in nici o divizie notorie, am preferat scoala in detrimentul fotbalului.
Problema e ca judecati fara nici un drept!
De la a expune o 'parere' la a critica pe cineva e cale lunga.
Iti propun ceva,
Spune de pe acum ce greseli va face in meciul de maine Piturca?
Ca sa fim pregatiti, nu de alta sa nu mai fim suparati dupa. Sau daca castiga la 3-4 goluri va fi din nou in gratii..
O schimbare proasta ceva?
Nu stii a? De ce .... pentru ca nu stii ce se va intampla.
De aceea dupa razboi...
Forta baietii!
Daca castiga si tineretul deseara va fi inca un pas inainte pentru viitor.
E o opinie ca si a ta. Putin mai justificata, am jucat fotbal, nu am ajuns in nici o divizie notorie, am preferat scoala in detrimentul fotbalului.
Problema e ca judecati fara nici un drept!
De la a expune o 'parere' la a critica pe cineva e cale lunga.
Iti propun ceva,
Ca sa fim pregatiti, nu de alta sa nu mai fim suparati dupa. Sau daca castiga la 3-4 goluri va fi din nou in gratii..
De aceea dupa razboi...
Forta baietii!
Daca castiga si tineretul deseara va fi inca un pas inainte pentru viitor.
E uite eu am castigat o finala de campionat national de polo la juniori, si acolo un portar care ia asemenea goluri (ma rog, la polo daca i-o dai de aproape chiar pe deasupra capului e greu de scos, comparatia ar fi cu o aruncare de la 6-7 metri exact in dreptul mainii portarului) e schimbat in urmatoarele doua secunde. Fotbal am jucat doar pe maidan, dar am mai facut si baschet la nivel de divizia B dupa ce m-am lasat de polo si as zice ca am oarece experienta sportiva.Dannyboy scrie:G,
Am inteles, deci numai cine poate prezice greselile pe care le va face Piturca le poate criticaDannyboy scrie:
Iti propun ceva,
De aceea dupa razboi...

Cu lacrimi Bastus!