orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
musKloiu
- veteran

Mugurstefan scrie:dr.pike scrie:Jocul baietilor caracterizeaza cel mai bine starea neamului romanesc! Ne place sau nu, suntem un popor labil psihic!!!
Nu pot fi de acord cu tine.
Am vazut meciuri anul trecut cu Rapid si steaua care " stateau" sa cedeze din clipa in clipa. Rapid-SV Hamburg de exemplu.
Am vazut si meciuri la nationala de-a lungul timpului cand nationala a jucat fara trac fara inhibitii.
mugure stai cuminte ca dupa meci nici macar ei nu pot fi de acord cu tine......

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
Mugurstefan
- veteran

musKloiu scrie:Mugurstefan scrie:dr.pike scrie:Jocul baietilor caracterizeaza cel mai bine starea neamului romanesc! Ne place sau nu, suntem un popor labil psihic!!!
Am vazut meciuri anul trecut cu Rapid si steaua care " stateau" sa cedeze din clipa in clipa. Rapid-SV Hamburg de exemplu.
Am vazut si meciuri la nationala de-a lungul timpului cand nationala a jucat fara trac fara inhibitii.

Pai dupa ce o zbarcesti in halul asta...nu mai intelegi ce sa intamplat pe teren...e normal sa nu fii de acord nici cu ce vezi in jur...iti spui ..." te intrebi intr-una : " e un cosmar sau adevarat?
dar cu generalizarea nu pot fi de acord!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
musKloiu
- veteran

Mugurstefan scrie:musKloiu scrie:Mugurstefan scrie:

Pai dupa ce o zbarcesti in halul asta...nu mai intelegi ce sa intamplat pe teren...e normal sa nu fii de acord nici cu ce vezi in jur...iti spui ..." te intrebi intr-una : " e un cosmar sau adevarat?
dar cu generalizarea nu pot fi de acord!
mugurele stai bland.....trage oxigen in piept.....doar esti roman nu?

ce vrei sa zici cu "generalizarea"?.....ce vrei sa zici ?.....ca tu nu gandesti ca romanii?.....sau ce?
-
musKloiu
- veteran

--------------------------------------------------------------------------------
afirmativ......si asta nu este primul exemplu.....
infatuarea unor fotbaliatori bine platiti duce la un rezultat k asta......
dupa 2-0 moare si castravetele bulgarului de ciuda....i se subtiaza si ceafa.....ce sens are sa mai jucam pe bune?......hai sa-i luam la sto.......DA? atunci 2-2........
si atat....
-
Gerula
- veteran

Nu s-a jucat la nici un sto, rezultatul se datoreaza 100% barbugiului Piturca. Din motive care se pot banui l-a titularizat pe Lobont, care nu joaca la echipa de club, fumeaza un pachet pe zi si bea de stinge. Deznodamantul a venit firesc, nu poti emite pretentii cata vreme in poarta ai un om care nu prinde nici macar o singura centrare pe durata unui meci si care ia gol la o lovitura libera trasa exact pe el.
Cu lacrimi Bastus!
-
musKloiu
- veteran

http://www.jetix.ro/
uite pt tine ionutze the crap.......nu cred ca ti-ar placea sa intri in polemici cu oameni care ti-ar putea fi tata sau tati

apropo ai cel putin 13 ani?
-
Dannyboy
- junior

Muski, tata ce legatura are varsta unora cu meciul?
Daca tu ai dreptul al o parere are oricine, nu?
Si a fost o gluma.... bine spusa apropo.
Ce am vazut eu:
1. lovitura nu a fost atat de usoara pe cat pare, a fost chiar puternica.
2. va place sau nu asta e rezultatul, la greu se vede un adevarat suporter, voi asteptati sa greseasca si apoi .... pe ei!! nu se face asa!
Forza baietii!
Lasati vrajeala cu infatuarile unor jucatori,

vad ca si voi va credeti mari pescari cu cateva capturi, asa e si cu ei in plan fotbalistic. E in natura romanului (a omului in general dar a romanului in mod deosebit) sa se umfle in pene cand se vede mai mare...
Parerea mea!

-
Adi_
- veteran

la golul 2, au gresit atat Contra, cat si Nicolita, care sta ca un spectator in spatele bulgarului.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula
- veteran

Dannyboy scrie:Ce am vazut eu:
1. lovitura nu a fost atat de usoara pe cat pare, a fost chiar puternica.
Omule, uita-te la reluare, sutul a fost exact pe portar, putea fi tras si din tun, n-avea voie sa ia gol.
Dannyboy scrie:
2. va place sau nu asta e rezultatul, la greu se vede un adevarat suporter, voi asteptati sa greseasca si apoi .... pe ei!! nu se face asa!
Vezi tu, aici e vorba de echipa nationala, care trebuie sa-i cuprinda pe cei mai buni 11 jucatori romani ai momentului. Cand nu se intampla asa, inseamna ca ai o problema cu selectionerul.
Cu lacrimi Bastus!