SF, nu-mi dau seama la ce te referi dar mie mi se par f?r? leg?tur? cu pescuitul chestiile astea:
Industria echipamentelor promovat? de pescari îmr?ca?i ca la r?zboi sau formula 1?
Faptul c? nu mai ai loc de atâ?ia profesioni?ti. Bine, când aud de profesioni?ti, eu m? gândesc la ??tia:

...dar cred c? ?tii la ce m? refer.
Atitudinea de „dai un ban dar stai în fa??” ... pân? ajunge la rubrica de anun?uri nou?, în cutie, sau respectiv cu folia pe cotor.
Bi?ni?a cu produse luate la reducere de pe e-bay ?i vândute pe forum.
Triliardele de fomi?ti care s-ar face de râs dac? n-ar veni cu pe?te acas?, s? mai dea eventual ?i la vecini. ??tia nu stau pe forumuri, îi vezi de fiecare dat? pe malul apei. ?i sunt mul?i. Mai mul?i decât membrii forumului ?sta cu tot cu spammeri ?i bo?i.
Prea multe scule ?i bani da?i aiurea ?i prea pu?in pe?te? (bine, am în?eles c? pe unde e?ti tu înc? nu a disp?rut)
Solu?ia mea chiar a fost asta:
Pescuit cu lanseta la plut?, momeli naturale, scaun d-?la pliant, saltea sau deloc, p?l?rie de paie. Mi-am luat recent ?i vreo 30 de pene de gâsc? s?-mi fac ni?te plute. Merg la pescuit cu drag cum mergeam ?i acum 25 de ani, doar echipamentul e mai finu?.
Mai aud câte unul care m? sf?tuie?te s? pun fir de 0.4 ?i para?ut? la cap?t, c? de ce nu pescuiesc cu mai multe lansete etc.
În ultima vreme îi mai întreb câte lansete au.
„zece? p?i tu e?ti de zece ori mai pescar ca mine, respectele mele”
Oricum, pescuitul la plut? cu naturale are ?i el chichi?ele lui, n-ar trebui s? consideri c? am r?mas pescar prost ?i needucat.