Da, cruntul adevar … in ziua de azi pestii nici nu mai conteaza, este mai important ce scula ai in mana iar povestile pescaresti se rezuma la “ am dat cu lanseta X (care apropo, e cea mai buna si mega-senzitiva) pe care aveam mulineta Y (e cea mai SF dintre toate) imbobinata cu firul Z de X libsi (Zamfi scrie:Pur si simplu s-a stricat tot , insa ii ceva absolut normal fiintei umane se pare , vezi festivalurile pe la mare cum erau inainte , si in general tot ce se naste natural si frumos ajunge in scurt timp(asta datorita netului si mobilului )ceva urat si comercial .
Am vreo 30 de ani de pescuit in spate , stiu de unde am plecat , si mi-as da toate nalucile , lansetele si mulinetele , firele si nodurile , ca sa pot simti acel fior care-l simteam cand fugit de la ore observam tremurul plutei de cocean pe vreun canal de irigatii , in asteptarea vreunui lin , caras sau crapcean .
Pescuit in ziua de azi inseamna altceva .
Cred ca mai bine ramaneam prosti si needucati , la cocolos , rama sau peste viu , decat sa stim atata cat stim acuma .

A disparut complet acel fior de care povestesti si totul se rezuma doar la consumism si tehnologie … pacat. Inca mai ramane un forum care apreciaza si latura asta ….