a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dupa cum v-am spus mai sus...3-0...E adevarat,l-am confundat pe Banel co Dicanu',dar vorba lui Gerula"au buzele cam vinete".Bravo,Gerula!Unde esti acum,pretenu'?Nu am vrut sa intru in polemica cu tine,desi de mult iti citesc...hai sa-i spun... postarile.De oameni ca tine avem nevoie pt.a intra in U.E.Probabil erai in tribuna cind a luat Steaua amenda pt."discriminare".In ce meci,stii?Imi pare rau,dar nu mai suport mirsavia de la noi.Cum unul nu e"suedez"sa va placa voua,cum e tigan!E clar,Banel nu e alb,e tigan,dar cauta-l in buletin sa vezi ce scrie?Rom?Ma iindoiesc.Sunt fan al Stelei de mic,adica de vreo 25 de ani,si ma mindresc cu asta!Tot respectul pentru fanii adevarati,nu conteaza al carei echipe!Cu totii avem un crez,cu totii suntem convinsi ca "ai nostri"sunt cei mai buni,cu totii suferim si ne bucuram alaturi de ei,de echipa.Fanii tin cu o echipa,nu cu un jucator.Ce ai spune,Gerula,daca din campionatul viitor Banel,Dica si care-l mai vezi tu negru,va juca la Rapid si vor marca impotriva Stelei?Ii vei injura,nu?Ii vei face"tigani",asa-i?Nu m-ar mira din partea ta,omule!Steaua,alaturi de Rapid(observa,Gerula,ca scriu cu litere mari,tot respectul pentru munca lor!)ne-au facut sa ne simtim mindri ca suntem ROMANI!!!!!!!!Romani,Gerula,romani!Nu rapidisti sau stelisti,sau mai stiu eu ce!Cit despre culoarea lui Lacatus-tu nici nu ar trebui sa ai curajul(sa nu-i zic altfel)sa ii pronunti numele!Nu e de nasul tau,mestere,crede-ma!Aduti aminte(daca vrei si nu te cheama borcea_intentionat cu litera mica)cine a marcat la Sevilla primul penalty in ceea ce a fost cea mai mare performanta a unei echipe de club din Romania!Incearca sa ne respecti traditiile,idolii,asa cum si noi iti respectam idolii tai!Ce ar insemna sa spun si eu despre Neagu,Goanta,Rada,Iencsi,Maftei,etc.ca...dar nu ma cobor la nivelul tau !Limiteaza-te sa te bucuri(daca vrei)de performantele Rapidului si a Stelei,sa le urezi succes mai departe si nu arunca cu noroi in munca lor si-n bucuria si satisfactiile noastre.Oli a demonstrat,daca mai era nevoie,ca poate.Cind vrea.Si eu sunt convins ca de acum va vrea!Te las,Gerula,in bocetele tale amare,nu inainte de a le cere scuze administratorilor si celorlalti colegi care au citit mesajul meu,si plec sa sarbatoresc victoriile ROMANILOR nostri!Hai,ai nostri,putem si mai mult!De ce sa nu visam frumos?Nu te salut,Gerula!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Cred eu(si cu asta plec,in Bacau e nebunie in centru!)ca cel mai bun antrenor de club din Romania (care profeseaza la ora actuala)sunt doi:Petre Grigoras(si nu numai ca a batut Dinamo acasa-vezi Farul- si nici ca e bacauan de-al meu) si Razvan Lucescu(a invatat multe de la nea Mircea!).Parerea mea! 

Bravo sebi tata,asta scriai tu duminica....cu 4 zile inainte de meci...sebi/7 scrie:0-3.Goluri Dica-2;iacob-1.Am mai vazut meciul

""Cobeste"" la fel de frumos te rog eu, ca roman ,sa vedem o finala romaneasca...(si sa castige ...Steaua..

Felicitari ambelor echipe care au demonstrat europenilor ""civilizati""ca in Romania nu este numai gripa aviara si copii in custi...

Mosule, cred ca era mai sanatos sa si intelegi ce am scris inainte de a posta. Reactia mea a plecat tocmai de la afirmatiile unor stelisti, care sugerau ca Rapidul ar fi o echipa tiganeasca. N-am facut altceva decat sa arat ca daca te apuci sa cauti tigani, ii gasesti mai degraba in echipa Stelei.sebi/7 scrie:Dupa cum v-am spus mai sus...3-0...E adevarat,l-am confundat pe Banel co Dicanu',dar vorba lui Gerula"au buzele cam vinete".Bravo,Gerula!Unde esti acum,pretenu'?Nu am vrut sa intru in polemica cu tine,desi de mult iti citesc...hai sa-i spun... postarile.De oameni ca tine avem nevoie pt.a intra in U.E.Probabil erai in tribuna cind a luat Steaua amenda pt."discriminare".In ce meci,stii?Imi pare rau,dar nu mai suport mirsavia de la noi.Cum unul nu e"suedez"sa va placa voua,cum e tigan!E clar,Banel nu e alb,e tigan,dar cauta-l in buletin sa vezi ce scrie?Rom?
Oricum, spre deosebire de altii, care si-ar fi dorit ca Rapidul sa nu se califice, eu ma bucur sincer de reusita Stelei, fie si numai pentru faptul ca in felul asta se aduna puncte UEFA pentru Romania.
Cu lacrimi Bastus!
excelent!
felicitari Steaua, ati fost formidabili!

felicitari Steaua, ati fost formidabili!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
S-a ratat o finala unicat cu doua echipe din Romania/estul Europei...musKloiu scrie:A cazut Steaua cu Rapid........intr-un fel este mai bine ca o sa avem sigur o echipa romaneasca in semifinale da eu preferam un meci Steaua Rapid in finala....
Apropos,stie cineva daca alta tara din estul Europei a mai avut 2 reprezentante in "sferturi"" de cupa europeana???
Esti copil si crezi in Mos Craciun?S-a ratat o finala unicat cu doua echipe din Romania/estul Europei...
Sunt un pachet de nervi dupa sarlatania asta.Aici nu e vorba ca suntem romani,dar cand e vorba de bani nu exista cinste,constiinta sau D-zeu.Chiar daca eram nemti,italieni sau spanioli tot faceau escrocheria asta,dar probabil ca o amanau pana in semifinala.
Pt ca suntem romani ne-au tras-o in sferturi.
Meciurile din sferturile de finală ale Cupei UEFA:
FC Sevilla - Zenit,
Basel - Middlesborough,
Levski Sofia - Schalke,
Rapid - Steaua.
Meciul tur se va juca pe 30 martie pe terenurile primelor echipe, iar returul va avea loc pe 6 aprilie. ÃŽnvingătoarea dintre Rapid şi Steaua va juca în semifinale cu echipa care se va califica dintre Basel şi Middlesborough
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
Magarie mare!Dar asta e!N-ai cu cine te certa!Eu sper,evident,ca Steaua sa se califice in semifinale.Dar tot raul spre bine:vom avea sigur o echipa in semifinale!Parerea mea?Vom juca cu Basel si ii vom invinge.Steaua-Rapid cred ca se vor incheia cu 2 rezultate de egalitate(sunt roman,totusi,nu vreau sa supar pe nimeni!
)

-
- utilizator constant