Vi se pare normal sa pierdem atata timp la bariere?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

lacusta
utilizator nou
utilizator nou

Vi se pare normal sa pierdem atata timp la bariere?

Mesaj de lacusta » 21 Feb 2006, 18:14

Va salut domnilor,si va rog umil sa_mi raspundeti la intrebarea mea!
Sateam zilele trecute si faceam o socoteala aproximativa in legatura cu timpul pierdut la bariere(in zona Valcii sunt destule),si la ce rezultat credeti ca am ajuns?Am ani intregi de stat la bariere!Zilnic(din cauza traseului pe care trebuie sa il parcurg pierd ~1,5-2ore pe zi de stat la bariere.M-m saturat!!!!!!!!!La fiecare bariera stau cate 15-20minute.Oare nu se poate schimba nimic?Timpul nostru nu valoreaza nimic pentru nemernicii care conduc CFR-ul.Probabil ca nu,atata timp cat banii s-au dus pe costume de scafandrii si barci de salvare(laCFR).Astept cu nerabdare opiniile dvs.
A VENIT CALDURA!!!!!!!!!!! PE EL111

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 21 Feb 2006, 19:39

nu indraznesc sa'mi imaginez cum ar fi fara bariere

las' sa fie, cu 15 minute inainte de trecerea trenului. mi se pare ok avand in vedere cate neprevazute se pot intampla. ti'ar place sa ti se opreasca masina pe linia ferata si sa mai ai 2 minute pana vine trenul :?: :shock: te'ar ajuta cineva sa o impingi? :lol:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 21 Feb 2006, 20:09

Oare nu se poate schimba nimic?Timpul nostru nu valoreaza nimic pentru nemernicii care conduc CFR-ul.
De cele mai multe ori soseaua ar trebui sa evite calea ferata. Pe drumurile nationale n-ar trebui sa existe treceri la nivel cu calea ferata.
Asa ca nemultumirea ar trebui sa ti-o redirectionezi spre cei carora le platesti taxa de drum ... :roll: Asta ca sa imi dau si eu cu parerea ...

Probabil ca nu,atata timp cat banii s-au dus pe costume de scafandrii si barci de salvare(laCFR).
Asta deja e treaba celor de la DNA ... pe cind eliminarea barierelor (prin traversari peste sau pe sub calea ferata) este treaba celor de la drumuri.
N-ar trebui sa fie nici o problema pentru ca tin de acelasi minister . :twisted: [/quote]

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 21 Feb 2006, 21:20

Lacusta(nu esti cel care joaca fotbal la F.C.Vaslui,nu?) vrei un sfat?Muta-te! :lol: Vino la Bacau ,in oras este numai una :wink:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Sorin
Moderator
Moderator

Re: Vi se pare normal sa pierdem atata timp la bariere?

Mesaj de Sorin » 22 Feb 2006, 09:31

lacusta scrie:Va salut domnilor,si va rog umil sa_mi raspundeti la intrebarea mea!
Sateam zilele trecute si faceam o socoteala aproximativa in legatura cu timpul pierdut la bariere(in zona Valcii sunt destule),si la ce rezultat credeti ca am ajuns?Am ani intregi de stat la bariere!Zilnic(din cauza traseului pe care trebuie sa il parcurg pierd ~1,5-2ore pe zi de stat la bariere.M-m saturat!!!!!!!!!La fiecare bariera stau cate 15-20minute.Oare nu se poate schimba nimic?Timpul nostru nu valoreaza nimic pentru nemernicii care conduc CFR-ul.Probabil ca nu,atata timp cat banii s-au dus pe costume de scafandrii si barci de salvare(laCFR).Astept cu nerabdare opiniile dvs.
A VENIT CALDURA!!!!!!!!!!! PE EL111

desi pare o chestie spusa la suparare , asta cu barierele e tare ''tata''.....E foarte tare !!!!!! :D
m-am distrat teribil ....e buna de catavencu sau ca subiect de monolog la o sceneta TV
:D :D :D

titluri posibile :
CINE A PUS BARIERA IN DRUM ?
MARIE , DE VREI CARIERA TRE SA-NCEPI DE LA BARIERA
OCUPATI BARIERELE!!!! ( aia cu garile e perimata)
LEGISLATIA EUROPEANA A BARIERELOR ....INCONTRO?
FRONTIERE FARA BARIERE .....
:D :D :D

esti tare ''tata'' :D :D :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

lacusta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lacusta » 22 Feb 2006, 19:30

Desi pare de ras,pe mine a cam iceput sa ma cam roada chestiunea in cauza,pt.ca din nou,(desi dintotdeauna)cineva face bani pe spinarea si timpul nostru!
Draga Sorine,daca la bariera te gindesti ca ti s-ar putea opri masina,la trecerile fara ce faci te intorci?!Oricum,in Craiova nu ai de ce sa te plangi.

lacusta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lacusta » 22 Feb 2006, 19:30

Desi pare de ras,pe mine a cam iceput sa ma cam roada chestiunea in cauza,pt.ca din nou,(desi dintotdeauna)cineva face bani pe spinarea si timpul nostru!
Draga Todi,daca la bariera te gindesti ca ti s-ar putea opri masina,la trecerile fara ce faci te intorci?!Oricum,in Craiova nu ai de ce sa te plangi.

miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 22 Feb 2006, 19:47

NU ...deci mie nu mi se pare normal....
Dau pace la amici si Kpace la paKlici

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 22 Feb 2006, 19:50

nici mie nu mi se pare normal......nu m-a facut masa in forma in care ma aflu ci mama..... 8)
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 22 Feb 2006, 20:11

E clar:Lacusta e chiar afectat de faptul ca sta la bariera 8) :D Nu vedeti ca a inceput sa posteze de 2 ori acelasi mesaj? :shock: :lol: :lol:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Scrie răspuns