Vi se pare normal sa pierdem atata timp la bariere?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Vi se pare normal sa pierdem atata timp la bariere?
Va salut domnilor,si va rog umil sa_mi raspundeti la intrebarea mea!
Sateam zilele trecute si faceam o socoteala aproximativa in legatura cu timpul pierdut la bariere(in zona Valcii sunt destule),si la ce rezultat credeti ca am ajuns?Am ani intregi de stat la bariere!Zilnic(din cauza traseului pe care trebuie sa il parcurg pierd ~1,5-2ore pe zi de stat la bariere.M-m saturat!!!!!!!!!La fiecare bariera stau cate 15-20minute.Oare nu se poate schimba nimic?Timpul nostru nu valoreaza nimic pentru nemernicii care conduc CFR-ul.Probabil ca nu,atata timp cat banii s-au dus pe costume de scafandrii si barci de salvare(laCFR).Astept cu nerabdare opiniile dvs.
A VENIT CALDURA!!!!!!!!!!! PE EL111
Sateam zilele trecute si faceam o socoteala aproximativa in legatura cu timpul pierdut la bariere(in zona Valcii sunt destule),si la ce rezultat credeti ca am ajuns?Am ani intregi de stat la bariere!Zilnic(din cauza traseului pe care trebuie sa il parcurg pierd ~1,5-2ore pe zi de stat la bariere.M-m saturat!!!!!!!!!La fiecare bariera stau cate 15-20minute.Oare nu se poate schimba nimic?Timpul nostru nu valoreaza nimic pentru nemernicii care conduc CFR-ul.Probabil ca nu,atata timp cat banii s-au dus pe costume de scafandrii si barci de salvare(laCFR).Astept cu nerabdare opiniile dvs.
De cele mai multe ori soseaua ar trebui sa evite calea ferata. Pe drumurile nationale n-ar trebui sa existe treceri la nivel cu calea ferata.Oare nu se poate schimba nimic?Timpul nostru nu valoreaza nimic pentru nemernicii care conduc CFR-ul.
Asa ca nemultumirea ar trebui sa ti-o redirectionezi spre cei carora le platesti taxa de drum ...

Asta deja e treaba celor de la DNA ... pe cind eliminarea barierelor (prin traversari peste sau pe sub calea ferata) este treaba celor de la drumuri.Probabil ca nu,atata timp cat banii s-au dus pe costume de scafandrii si barci de salvare(laCFR).
N-ar trebui sa fie nici o problema pentru ca tin de acelasi minister .

Re: Vi se pare normal sa pierdem atata timp la bariere?
lacusta scrie:Va salut domnilor,si va rog umil sa_mi raspundeti la intrebarea mea!
desi pare o chestie spusa la suparare , asta cu barierele e tare ''tata''.....E foarte tare !!!!!!

m-am distrat teribil ....e buna de catavencu sau ca subiect de monolog la o sceneta TV

titluri posibile :
CINE A PUS BARIERA IN DRUM ?
MARIE , DE VREI CARIERA TRE SA-NCEPI DE LA BARIERA
OCUPATI BARIERELE!!!! ( aia cu garile e perimata)
LEGISLATIA EUROPEANA A BARIERELOR ....INCONTRO?
FRONTIERE FARA BARIERE .....

esti tare ''tata''

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Desi pare de ras,pe mine a cam iceput sa ma cam roada chestiunea in cauza,pt.ca din nou,(desi dintotdeauna)cineva face bani pe spinarea si timpul nostru!
Draga Sorine,daca la bariera te gindesti ca ti s-ar putea opri masina,la trecerile fara ce faci te intorci?!Oricum,in Craiova nu ai de ce sa te plangi.
Draga Sorine,daca la bariera te gindesti ca ti s-ar putea opri masina,la trecerile fara ce faci te intorci?!Oricum,in Craiova nu ai de ce sa te plangi.
Desi pare de ras,pe mine a cam iceput sa ma cam roada chestiunea in cauza,pt.ca din nou,(desi dintotdeauna)cineva face bani pe spinarea si timpul nostru!
Draga Todi,daca la bariera te gindesti ca ti s-ar putea opri masina,la trecerile fara ce faci te intorci?!Oricum,in Craiova nu ai de ce sa te plangi.
Draga Todi,daca la bariera te gindesti ca ti s-ar putea opri masina,la trecerile fara ce faci te intorci?!Oricum,in Craiova nu ai de ce sa te plangi.
- miaitza_peskriciu
- junior