Vi se pare normal sa pierdem atata timp la bariere?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 22 Feb 2006, 20:18

O solutie (la moda astazi) cred ca exista . :wink:

Eu zic sa mai cauti inca vreo 3-4 pescari din Vilcea si sa infiintati Asociatia Pescarilor FARA BARIERE. :shock:

Iar daca pe la voi barierele chiar sunt o problema ... s-ar putea sa aduni membri mai multi decit Dady. :twisted:

MariusC
senior
senior

Re: Vi se pare normal sa pierdem atata timp la bariere?

Mesaj de MariusC » 22 Feb 2006, 22:04

lacusta scrie:sa_mi raspundeti la intrebarea mea!

La fiecare bariera stau cate 15-20minute.Oare nu se poate schimba nimic?
In viitorul apropiat Politia Rutiera va instala in jud. Valcea, in special in zonele dintre bariere, un sistem complex de supraveghere a traficului (camere video si radare). :evil: :wink: :lol:

PS Eu sunt de acord cu tine, pe bune.
N-are nici o noima sa se puna bariera cand trenul e la 15 minute. In vest nu e asa, dar noi nu suntem in vest, ci in est. :cry:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 23 Feb 2006, 21:42

mai lacusta, stand tu asa la bariere, nu ti-a venit nici o idee despre cum sa te imbogatesti?

Spre exemplu (asa ca sunt un bun crestin): poti sa organizezi cate un campionat de table la fiecare bariera (zonal sau open :D - dupa cum ai tu interesul); poti sa vinzi cate o apa rece la fiecare participant oprit in trafic (sau cate un rudotel daca a prins mai mult de 3 bariere in ziua respectiva, sau, de ce nu, o curva - daca a prins mai mult de patru :D ).

Sa convingi impiegata sa faca striptease pentru cei ce stationeaza la bariera. Daca nu o convingi sa faca striptease, poti sa o iei de nevasta (sau macar sa ii promiti asta). In calitate de nevasta o convingi sa iti gateasca zilnic la bariera si tu organizezi un fast-food la bariera respectiva. Evident, nu declari toate veniturile. Nici macar consoartei.

Sau poti sa emiti certificate care sa ateste ca un sot/amant oficial a stationat in ziua x peste n ore la bariere, drept pentru care nu s-a putut prezenta la domiciliul conjugal in timp util pentru batutul covoarelor.

Daca dispui de capital poti organiza trasport cu microbuzele de la o bariera la alta. Evident, vei incasa taxele pentru toate etapele de la inceput caci exista o mare probabilitate de a ajunge cu mai putini calatori la atatea treceri cu calea ferata.
Poti sa te maschezi in politist si sa pretinzi spaga de la cei care nu respecta regulile de circulatie la bariera respectiva.

Daca nu esti un spirit intreprinzator, poti sa te apuci sa sapi pasaje pe sub intersectiile respective. In cativa ani poti sa culegi taxele aferente.

Doar cateva idei...transforma timpul pierdut de altii in bani castigati de tine :!: ....ptiu ca destept mai sunt! :D

te mai ajuta si baietii...noi ne multumim cu 10% :lol:
near the beer

gemba111
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gemba111 » 23 Feb 2006, 21:57

Cum de nu aveti bariere automate
In Tg-Mures majoriitatea barierelor sunt automate, nu stai mai mult de 5 minute

lacusta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lacusta » 24 Feb 2006, 07:25

Multumesc pt.idei,dar altii chiar le-au pus in practica,mai ales referitor la impegate,(daca vrei,chiar poti face un dictionar etnologic cu injuraturile la adresa acestora spuse cu o viteza nedetectabila de radar),si draga 7Sebi,citind cu atentie ce am postat,vei vedea ca este o mica diferenta de nume intre cele 2 mesaje,cu aceasta ocazie imi cer scuze lui Sorin ca l-m loc. in Craiova.

lacusta
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lacusta » 24 Feb 2006, 07:29

Avem si cateva automate,dar si acolo stai mai mult de 10 minute,la una chiar stai mai mult si-ti pui ordine in ginduri,vazind cum se face o manevra.(Stiti cum se face o manevra CFR?Daca nu ,veniti sa vedeti.)

ionescu adrian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionescu adrian » 05 Mar 2006, 11:58

am vazut strazi care trec exact pe sub calea ferata
este totul foarte simplu
un pasaj subteran de vreo 3-4 m inltime si vreo 30-40 m lungime
gata cu stresul si cu pericolele ca ti se opreste masina pe calea ferata etc
daca mai traia raposatu cine stie ce se mai construia
ca astia noi nu mai construiesc nimic astia numai strica

Scrie răspuns