tavistan...simplu...ca buna ziua. Cate postari la misto vezi la rubrica cu fly-ul din partea spinningarilor si cate pe partea de spin din parte fly-erilor. Am mai scris asta..Adelin a si raspuns ca exact asta e motivul ....dece va prefaceti ca nu intelegeti?
O sa ziceti ca mistouri finute. Finute dar repetitive as zice eu...care supara dupa o vreme.
Mergeti cu pace pe rubrica voastra si nu va supara nimeni

... Doar ca voi nu puteti sa treceti cu vedera defectele unora si " ii dati la gioale"... dar asta dupa un timp deranjeaza.
Eu inteleg si asta , misto trebuie sa fie dar macar sa nu va mirati ca dece,ce am facut,da-ne link...ca mi se pare ciudat.
Eu asa am vazut ca unu cate unu va-ti luat de Gigi pe fel de fel de motive....stiind ca o sa riposteze vehement si stiind ca o sa va placa sa etalati superioritatea mentala( folosindu-va de greselile facute de el). Ehhh uite...tocmai aici se vede ca va considerati mai destepti si mai superiori....aratand ca unul greseste si incercand sa dovediti asta cu orice pret. Dupa care sa veniti si sa ziceti ca noi suntem umili defapt

. Pai daca sunteti asa umili si binevoitori dece fortati nota cu unul care nici nu v-a bagat in seama pana nu ati simtit voi chemarea sa aratati cat de grav abereaza si voi stiti mai bine?
Nu pare ca va simtiti superior in timp ce ii reliefati greselile altora? ...Dand impresia ca stiti mai bine? Nu e un comportament tipic "io-s mai destept" ? Si daca o faceti mai alambicat ascuns sub mistouri "fine"( foarte relativ termenul,depinde de la subiect la subiect)....o faceti sau ati facut-o ....sa nu va mire deznodamantul acum.
Asta daca e pe "a' serioaselea"...in rest un misto cu limita nu strica niciodata