Casatoria
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai cu "voi" n-am de ce sa ma cert. De tine ti-am zis ca nu mai fac panarama ca nu suntem in aceeasi liga si mi se pare jenant. Da vad ca si tu si alalaltu va tineti de mine de parca v-am lasat gravide. Si daca-i asa, ma port ca si cand asa ar fi. Mergeti si stati la taclale cu prietenu si idolu vostru cu mustata despre care vorbiti tot timpu. Sau v-a dat 'ignore' si el pe aceleasi criterii?
In orice caz, bafuta, noroc si indeplinirea tuturor dorintelor in noul an!

-
- veteran
Lasand la o parte divagatiile pe seama "perlelor de limbaj" de pe acest forum(scuze Geppetto),realitatea este ca barbatii trebuie sa recunoasca ca pentru ei casatoria este o afacere mai buna decat pentru femei !
Asta fiind valabil cand iti iei o nevasta corespunzatoare.
Papica - papica,spalat,calcat,grija de copii,sex cand vrea muschii tai,etc.
Cu conditia sa-i faci o educatie "necesara si suficienta"
Cu mersul la pescuit,la o bere,la o sedinta (de sex) de regula daca stii sa-i capeti increderea,e ca si rezolvata.
Din experienta,ideal este sa ajungi in situatia sa-i dai senzatia ca ea dicteaza( si de fapt sa dicteze ce-ti convine tie)
Ma opresc, "este" f.f.f. multe de spus pe tema asta.
Mai bine asa
decat asa

Asta fiind valabil cand iti iei o nevasta corespunzatoare.
Papica - papica,spalat,calcat,grija de copii,sex cand vrea muschii tai,etc.
Cu conditia sa-i faci o educatie "necesara si suficienta"
Cu mersul la pescuit,la o bere,la o sedinta (de sex) de regula daca stii sa-i capeti increderea,e ca si rezolvata.
Din experienta,ideal este sa ajungi in situatia sa-i dai senzatia ca ea dicteaza( si de fapt sa dicteze ce-ti convine tie)
Ma opresc, "este" f.f.f. multe de spus pe tema asta.
Mai bine asa

Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- veteran
Vad ca va mananca rau de tot.Ce aveti cu Geppetto de-l trageti intr-una pe "vobler",voi stiti.Eu personal nu-l cunosc,aici pe site l-am intalnit prima data
si ce am avut de spus am spus. Se pare ca mai sant unii care il cunosc de mult ( a fost prim secretar la C-ta ???) si nu pot trece pe langa el fara sa-l bage in seama.
Daca nu ati bagat de seama,site-ul se cheama "pescuit sportiv la rapitori"
Deci :
1.- Fiti pescari
2.- Fiti sportivi
3.- Nu ii RAPITI omului placerea de a sta de vorba cu voi.
Sa aveti parte de fire zbuciumate !!!

si ce am avut de spus am spus. Se pare ca mai sant unii care il cunosc de mult ( a fost prim secretar la C-ta ???) si nu pot trece pe langa el fara sa-l bage in seama.
Daca nu ati bagat de seama,site-ul se cheama "pescuit sportiv la rapitori"
Deci :
1.- Fiti pescari
2.- Fiti sportivi
3.- Nu ii RAPITI omului placerea de a sta de vorba cu voi.
Sa aveti parte de fire zbuciumate !!!

Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.