Singurul pe care-l mai cunosc este unul de calitate foarte buna si pretul... in consecinta. Cautati pe net romavet
furajarea crapului
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Eu am iesit din bransa in urma cu 2 ani, deci nu mai am nicio legatura cu furnizori de furaje, insa internetul va poate lamuri. Dati cautare pe furaje crap si vedeti ce rezulta. 
Singurul pe care-l mai cunosc este unul de calitate foarte buna si pretul... in consecinta. Cautati pe net romavet
Bucuresti
furaje crap
Salutare colegi de balta
Vad ca se tot discuta pe aici cu privire la furajul cel mai potrivit pentru crap.
Pe mine ma intereseaza subiectul din doua motive:
1. Vreau sa stiu ce mananca crapul pentru a sti ce nada sa folosesc cand plec la pescuit
2. Tocmai mi-am dotat FNC-ul cu un granulator si ma gandesc serios sa scot si o reteta de furaj de crap
Deci sa imbin placutul cu utilul. O reteta adaptata fisei tehnice postate de 'feugen' ar reiesi un pret de vanzare de 1.95lei/kg cu tva.
Granulatia ar fi de 3.5mm
Postez inca odata fisa tehnica
FISA TEHNICA
FURAJ COMPLET GRANULAT PENTRU CRAP CONSUM
PARAMETRI ANALITICI UM Valoare
Volum % 100.00
Umiditate % 11.40
Substanta uscata 88.60
Energie metabolizabila Kcal/Kg 3100
Proteina bruta % 20.55
Grasime bruta % 6.60
Celuloza % 3.00
Cenusa % 6.10
Metionina % 0.44
Lizina % 1.10
Cistina % 0.30
Calciu % 1.04
Fosfor total % 1.15
Vitamina A UI/Kg 16500.00
Vitamina D3 UI/Kg 5250.00
Vitamina E Mg\kg 150.00
Pentru cei interesati va stau la dispozitie.
Vad ca se tot discuta pe aici cu privire la furajul cel mai potrivit pentru crap.
Pe mine ma intereseaza subiectul din doua motive:
1. Vreau sa stiu ce mananca crapul pentru a sti ce nada sa folosesc cand plec la pescuit
2. Tocmai mi-am dotat FNC-ul cu un granulator si ma gandesc serios sa scot si o reteta de furaj de crap
Deci sa imbin placutul cu utilul. O reteta adaptata fisei tehnice postate de 'feugen' ar reiesi un pret de vanzare de 1.95lei/kg cu tva.
Granulatia ar fi de 3.5mm
Postez inca odata fisa tehnica
FISA TEHNICA
FURAJ COMPLET GRANULAT PENTRU CRAP CONSUM
PARAMETRI ANALITICI UM Valoare
Volum % 100.00
Umiditate % 11.40
Substanta uscata 88.60
Energie metabolizabila Kcal/Kg 3100
Proteina bruta % 20.55
Grasime bruta % 6.60
Celuloza % 3.00
Cenusa % 6.10
Metionina % 0.44
Lizina % 1.10
Cistina % 0.30
Calciu % 1.04
Fosfor total % 1.15
Vitamina A UI/Kg 16500.00
Vitamina D3 UI/Kg 5250.00
Vitamina E Mg\kg 150.00
Pentru cei interesati va stau la dispozitie.