Topic de polemica

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2010, 21:50

SF scrie:Deja imi aminteste de topicu mai vechi , userul Alex , pretenu lui Olaf :lol:
Pai io ce zic, dar de raspus la intrebare tzi-o raspuns, ca suntem toti curiosi sa aflam la ce da micutza?!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Ian 2010, 21:52

kuintautti scrie:acu citeva zile ma trezesc asa hodoronc tronc ca ma iarta celula... :lol:

auzi la el ce mesaj imi trimite pe mail... :lol:

" Ma, tu esti ala care l-a nenorocit pe alois? :lol: Ca daca da, jur ca uit tot, incepem o viata noua, cum se zice . :lol: "
Ala mi l-o trimis si mie , ca ma iarta :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2010, 22:06

...iertat, si fript in ulei de floare! :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

iulius
junior
junior

Mesaj de iulius » 12 Ian 2010, 22:07

Ioi, Adelinutza, nebunatika mik, zi tu repede, itzi fac kte poze vrei tu dak recunosti aicea k eji bulanjiu. Ii bine ase? Aidi, fii barbata!

SF, itzi scriu la Gerul;a kum o fost. Aicea pute loku prea tare.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Ian 2010, 22:13

Stai linistit :)
Pe unde zici ca ai petrecut ultimii 2-3 ani ?
Ai fost in rastimpu asta in tara ?

iulius
junior
junior

Mesaj de iulius » 12 Ian 2010, 22:20

Am venit din tara aku nici o saptamana. Km in fiecare an vin, ku sarbatorile, plec inapoi dupa anu nou. Dc?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2010, 22:24

iulius scrie:Ioi, Adelinutza, nebunatika mik, zi tu repede, itzi fac kte poze vrei tu dak recunosti aicea k eji bulanjiu. Ii bine ase? Aidi, fii barbata!
Ma crezi ca nu tzi-am mai deschis mizeriile copiate(sau furate) de pe net?!...n-am dupa ce sa intru in jocul tau, chiar daca stiu ca asta te excita si te umezeste la maxim....deci pe bune, nu te mai chinui! :lol: :lol: :lol:
Mai bine povesteste cum mai e pe la voi, sa ne mai veselim. :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

iulius
junior
junior

Mesaj de iulius » 12 Ian 2010, 22:32

Ai ma poponauta mika, k te uitzi tu la toate, oi mai si zis kte ceva la ele :oops: .

ii simpla treaba, dak io itzi fak aku o poza in fatza la primaria din Logroño, si is acelasi om din poza din Grecia ku tonu, rekunosti aicea in fata tuturora k eji o poponauta mika si tatalana? Ii simpla treaba, da ori ba?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2010, 22:49

Nu trebe sa meri pana la primarie ca o fi iarna si pe la voi si nu merita deranjul, fa una cum iti zic io: in fatza calulatorului deschis pe rapitori.ro sau .info acuma (ca barem aparat digital cred ca exista pe la voi) cu o mulineta in mana dreapta(daca nu ai gaseste altceva, scula sa fie) si o farfurie de supa in mana stanga(ca tre' sa ai ceva din care sa mananci).
Daca faci asta acum sau maine, dar sa respecti exact datele pe care teoretic nu le potzi gasi pe net cu figura omului, io imi scot palaria si imi cer scuze public si fatza de tine si fazta de Gerula chiar la el pe site.
...dar nu fa ca si cu Alex, prietenul lui Olah ca nu ztine figura.

Deci, in fazta monitorului deschis pe rapitori . ro(sau .info) cu o scula de peste in mana dreapta si cu farfuria in mana stanga....si sa nu uizi cel mai important detaliu sa fie aceesi figura. :roll:
WSB CLUB

iulius
junior
junior

Mesaj de iulius » 12 Ian 2010, 22:54

Iti promit io k pentru faza asta ku farfuria de supa itzi aranjez plombele data viitoare knd vin in tara. Fac drumu la Arad special.

A, si te bag in chizda matii de poponaut imputzit, ku situ deschis in spate gaseam poze pe net, tutzi cuminektura matii?

Închis