Pai io ce zic, dar de raspus la intrebare tzi-o raspuns, ca suntem toti curiosi sa aflam la ce da micutza?!SF scrie:Deja imi aminteste de topicu mai vechi , userul Alex , pretenu lui Olaf
Topic de polemica
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Ma crezi ca nu tzi-am mai deschis mizeriile copiate(sau furate) de pe net?!...n-am dupa ce sa intru in jocul tau, chiar daca stiu ca asta te excita si te umezeste la maxim....deci pe bune, nu te mai chinui!iulius scrie:Ioi, Adelinutza, nebunatika mik, zi tu repede, itzi fac kte poze vrei tu dak recunosti aicea k eji bulanjiu. Ii bine ase? Aidi, fii barbata!

Mai bine povesteste cum mai e pe la voi, sa ne mai veselim.

WSB CLUB
WSB CLUB
Ai ma poponauta mika, k te uitzi tu la toate, oi mai si zis kte ceva la ele
.
ii simpla treaba, dak io itzi fak aku o poza in fatza la primaria din Logroño, si is acelasi om din poza din Grecia ku tonu, rekunosti aicea in fata tuturora k eji o poponauta mika si tatalana? Ii simpla treaba, da ori ba?

ii simpla treaba, dak io itzi fak aku o poza in fatza la primaria din Logroño, si is acelasi om din poza din Grecia ku tonu, rekunosti aicea in fata tuturora k eji o poponauta mika si tatalana? Ii simpla treaba, da ori ba?
Nu trebe sa meri pana la primarie ca o fi iarna si pe la voi si nu merita deranjul, fa una cum iti zic io: in fatza calulatorului deschis pe rapitori.ro sau .info acuma (ca barem aparat digital cred ca exista pe la voi) cu o mulineta in mana dreapta(daca nu ai gaseste altceva, scula sa fie) si o farfurie de supa in mana stanga(ca tre' sa ai ceva din care sa mananci).
Daca faci asta acum sau maine, dar sa respecti exact datele pe care teoretic nu le potzi gasi pe net cu figura omului, io imi scot palaria si imi cer scuze public si fatza de tine si fazta de Gerula chiar la el pe site.
...dar nu fa ca si cu Alex, prietenul lui Olah ca nu ztine figura.
Deci, in fazta monitorului deschis pe rapitori . ro(sau .info) cu o scula de peste in mana dreapta si cu farfuria in mana stanga....si sa nu uizi cel mai important detaliu sa fie aceesi figura.
Daca faci asta acum sau maine, dar sa respecti exact datele pe care teoretic nu le potzi gasi pe net cu figura omului, io imi scot palaria si imi cer scuze public si fatza de tine si fazta de Gerula chiar la el pe site.
...dar nu fa ca si cu Alex, prietenul lui Olah ca nu ztine figura.
Deci, in fazta monitorului deschis pe rapitori . ro(sau .info) cu o scula de peste in mana dreapta si cu farfuria in mana stanga....si sa nu uizi cel mai important detaliu sa fie aceesi figura.

WSB CLUB
WSB CLUB