va astept...
incep eu prima.
Asa e prins la Oltcit
--------------------------------------------------------------------------------
Discutabil daca e haios, dar asta a patit taica-meu acu' vreo 10 ani:
Mergem toata familia spre bunici in jud. Arad. Ne opreste Garcea (inca nu-l chema asa pe vremea aia..). Ne controleaza actele, farurile, stopurile, capota...
-Capota? se mira taica-meu.
-Da dom'le CAPOTA, hai ca ne grabim!! (mai aparuse un individ, in civil).
Se baga amandoi cu capul sub capota si cauta... si cauta si discuta... Taica-meu consternat se uita ca la urs.
Dupa cateva minute ies amandoi de sub capota, garcea cu o expresie triumfatoare pe fata:
-Vezi ma Ionica, ti-am zis ca asa e prins la Oltcit?
N-am mai vazut nicodata asa om rosu, cum s-a facut tata de nervi.
TRAIASCA VINUL LUI DOMN' CAPITAN
Cumnatul meu mergea linistit pe autostrada impreuna cu niste prieteni si, la un moment dat, face un viraj interzis. Imediat sunt opriti de o patrula a organelor si sunt luati la intrebari de un politist ametit rau de tot: "Mbbbuna seara.... acteele laaaa control!" Se prezinta actele da` omu` nostru a uitat de ce i-a oprit pe tineri si incepe sa caute motive.... Viteza nu aveau... Intr-un final a gasit cusuru`: erau 6 in masina..... "AMENDA!!!!"
Madalin (cumntul meu) observand starea de ebrietate a organului, incepe si numara: unu (scaunul din dreapta soferului), doi, trei, patru si cinci (pe bancheta din spate), nemainumarandu-se si pe el. Ufladu-se de ras, priveste reactia politistului : "Multumesc, mbbbbuna seara... Coontrol de rrrrutina".
ASTA E TARE DE TOT!!

Politistii exact ca in bancuri
--------------------------------------------------------------------------------
De la bunul meu prieten, Adi.
Pe terasa in Rosiori, la o masa, lume multa, Adi si el acolo, bere berechet. Un oarecare debita bancuri. Si nu se mai oprea. La o masa alaturata se aseaza doi politisti si asculta. Si incep bancurile cu politisti. Dupa vre-o 5 minute de ascultat, la arhi-cunoscutul "De ce doi politisti umbla impreuna - unu stie sa scrie, altul sa citeasca", cel mai mare in rang explodeaza: "Nu va e rusine, stau si va ascult cum de jumatate de ora insultati organul politiei! batjocuriti legea! Actele la control!" - catre cel ce spunea bancurile. La masa, toti inlemnesc. Scoate respectivul buletinul si il intinde catre politist. Acesta il studiaza pret de cateva secunde dupa care, zice catre celalalt: "Scrie!". In urmatoarea secunda s-au rupt mai multe scaune, cei asezati pe acestea cazand pe spate, lacrimi de ras, sughituri, ce mai! Bancul secolului. Politistul cu pricina s-a cam rusinat, "Control de rutina" a bajguit, si au plecat amandoi.