Iasi, Facultatea de Mecanica.
Curs "Tolerante si masuratori tehnice"
Sustinut de un profesor, intrat in istorie ca "Mosh KKT"... Cred ca putini isi mai aduc aminte de numele lui real.
Chiar e celebra o faza, cu 2 studenti (din care unul boboc), urcind Copoul. Cel cu experienta ii arata celuilalt un individ in virsta ce mergea inaintea lor spunindu-i:
- Uite, ala e mosh Kkt.
Bobocul intraba:
- Care ?
Si se intoarce moshul, batindu-se cu pumnul in piept si striga:
- Eu sunt Mosh Kkt ! Eu sunt Mosh Kkt !
Banuiesc ca i s-a spus asa datorita modului in care vorbea, a shicanelor pe care le facea studentelor ...
Si din nou redau din "folclorul" politehnistilor ieseni. Moshul cam avea obiceiul, pe la seminarii, sa ascunda creta !?! (sub burete - cel mai frecvent) Apoi chema o studenta la tabla pentru un desen sau o formula simpla. Si daca aceasta spunea ca nu are creta , i-o arata moshul , insa ii si atragea atentia :
- Uite creta domnisoara, ca daca era o bucata de p..a, o gaseai si singura.
Se spune ca o data, studentele au mers la decan sa-l reclame. Si a venit decanul la cursul moshului, sa-i atraga atentia. Insa nici nu a reusit bine decanul sa spuna despre ce e vorba, ca l-a si poftit afara moshul (care-l avusese student cu multi ani in urma).
Asa incit, la sfatul decanului, studentele urmau ca la primul cuvint obscen spus de mosh (la urmatorul curs) sa paraseasca sala.
Iar la urmatorul curs, nu a durat mult pina moshul a spus:
- Dragele mele studente, am o veste buna pentru voi. S-au adus un vagoan cu p..a in gara.
Si a urmat o imbulzeala a studentelor la usa, asa incit moshul a completat:
- Huo proastelor ! Ca abia mine se descarca !
Ce pot sa va spun e ca atunci cind am facut eu "Tolerante si masuratori tehnice", Moshul deja se pensionase. Si, probabil, am pierdut ... destul de multe astfel de faze.
faze haioase.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Control
Pe timpul lui Ceashca, in campusurile studentesti se faceau controale pentru a nu exista alte surse de incalzire, decat cele care se gaseau din constructie (resouri, radiatoare).
In Tudor Vladimirescu, in caminul Tx, seara, profesorul de continuitate executa controlul de rigoare. In una din camere un student cu prietena lui (care nu avea ce cauta acolo la acea ora cf. regulamentului).
Prof: bate la usa, da sa intre (usa incuiata
Stud: Imediat
dureaza cateva secunde pana deschide usa, timp in care o baga pe prietena intr-un dulap.
Prof: Hai mai mai repede, ca te-am prins!
In sfarsit stud. deschide usa, profesorul incepe controlul: pe sub paturi, pe dupa paturi si dulapuri si incepe si in dulapuri.
Prof: In asta nu este, nici in asta.... Hopa! prietena studentului imbracata sumar... Ce e asta tovarase student?
Stud: Nu stiu tov. prof. ca nu e dulapul meu!!!!!!!
In Tudor Vladimirescu, in caminul Tx, seara, profesorul de continuitate executa controlul de rigoare. In una din camere un student cu prietena lui (care nu avea ce cauta acolo la acea ora cf. regulamentului).
Prof: bate la usa, da sa intre (usa incuiata
Stud: Imediat
dureaza cateva secunde pana deschide usa, timp in care o baga pe prietena intr-un dulap.
Prof: Hai mai mai repede, ca te-am prins!
In sfarsit stud. deschide usa, profesorul incepe controlul: pe sub paturi, pe dupa paturi si dulapuri si incepe si in dulapuri.
Prof: In asta nu este, nici in asta.... Hopa! prietena studentului imbracata sumar... Ce e asta tovarase student?
Stud: Nu stiu tov. prof. ca nu e dulapul meu!!!!!!!