Steaua a eliminat Valencia ...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

angler
junior
junior

Bravo Steaua!

Mesaj de angler » 25 Feb 2005, 11:10

Echipa Steaua ocupa de multi ani un loc special in inima mea.

Meciul de aseara a fost EXTRAORDINAR.

Meritul este:
- al Stelei (Gigi Becali a mentinut lotul valoros cu o implicare financiara fara precedent in fotbalul romanesc, Walter Zenga a gandit bine meciul, baietii au jucat cu daruire si fara teama de numele adversarului),
- al superbilor suporteri prezenti pe stadion (care au contat, cred eu, la ratarea celor doua penalty-uri de catre spanioli)
- si al celor care au fost cu inima alaturi de ei in fata televizoarelor.

Bravo Steaua! Ati produs o mare bucurie romanilor!

P.S.
Villareal pazea ca venim! :)
...si pescuitul va va face liberi!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Feb 2005, 11:40

Hai sa incercam sa ne detasam de aceste sintagme gen : ''echipa noastra campioana '' si '' au facut o bucurie romanilor ''
Doar nationala ne reprezinta pe toti romanii
E bucuria stelisttilor , a fanilor Stelei . S-o respectam si sa-i felicitam . Dar atat.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

angler
junior
junior

Mesaj de angler » 25 Feb 2005, 12:31

Putina consecventa Sorin, te rog!
Cu cateva postari mai sus ai scris ca te bucuri pentru jucatori si pentru felul in care au luptat si si-au dorit sa castige. :)

Aceasta bucurie ti-a fost produsa de Steaua (chiar daca nu-ti place clubul sau ceea ce a devenit-singura echipa romaneasca cu performante la nivel european :wink: )

Din sintagma mea "Ati produs o mare bucurie romanilor!" unde te detasezi: ai avut o bucurie obisnuita (nu mare) :? sau nu esti roman :oops: ?

Azi noapte am vorbit la telefon cu multi amici care nu sunt nici pe departe stelisti (unii nici macar microbisti :) ) si pot sa afirm ca erau bucurosi pentru succesul Stelei. Nici ei nu se puteau detasa si sa-si exprime politicos :) "respectul si felicitarile".

Cam atat.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Feb 2005, 13:30

angler, crede-ma ca mi-era absolut perpendicular daca ieri steaua ii batea pe Valencia sau nu.Si nu sunt singurul . :wink:
Nu e vorba de consecventa . Uite ,daca vrei o exprimare mai adecvata,
MI-A PLACUT CUM AU LUPTAT, si MI-A PARUT BINE CA AU OBTINUT CE SI-AU DORIT tocmai findca au stiut sa lupte si meritau. Asta nu inseamna ca ma revars de bucurie sau, ma rog, cunosc alte grade de comparatie ale beatitudinii......
Faptul ca sunt sau nu microbist , ca tin sau nu cu steaua , n-au nici o legatura cu cat de bun roman sunt ....e alt film :D
Tu-mi spui ca stii cativa care s-au bucurat , eu iti pot da exemplu de alte persoane care nu s-au entuziasmat de nici un fel .
eu doar asta vroiam sa subliniez ca asemenea asocieri intre lucruri care n-au nici o legatura ( afi roman = stelist , si ''echipa noastra campioana'') sunt neavenite si risca sa ne amestece intr-o ciorba cu care unii dintre noi nu se identifica .

Hai Romania!!!
pescuiasca si el va

angler
junior
junior

Mesaj de angler » 25 Feb 2005, 14:52

M-am lamurit. Trebuia sa iau in serios ce ai scris in prima postare "nu suport acest club" si sa nu mai insist. :) Dar totusi... :twisted:

Am inteles ca nu faci parte din categoria celor care s-au bucurat (ori chiar s-au revarsat de bucurie), dar te numeri printre cei carora le-a placut cum a luptat Steaua si chiar le-a parut bine ca au obtinut ce si-au dorit.
Ma declar multumit de atitudinea ta :) .

Restul afirmatiilor nu pleaca de la cele scrise mai sus.
Nu am scris de "bun roman" (intr-adevar cu totul alt film :) ) sau "a fi roman = stelist" (asocierea aceasta e a ta! :) )

Eu intrebam ce nu-ti place in sintagma "Ati produs o mare bucurie romanilor" (se intelege ca nu tuturor romanilor, ca unanimitate nu mai e de pe vremea impuscatului...)

Pe asta cu ''echipa noastra campioana'' de unde ai scos-o?

Sunt de acord insa cu urarea Hai Romania, completata, bineinteles, de Hai Steaua!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Feb 2005, 15:26

Tac-pac, doua vorbe si.... iarasi avem ciondaneala !
Stati putin fratilor ca castigul (banul lui Beccali) nu e al vostru. V-ati si repezit sa-l impatiti ! :lol:
Tot Respectul .
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Feb 2005, 15:27

mah , esti incorigibil :D
cum de unde am scos expresia aia?
de 20 de ani suntem agresati auditiv la toate transmisiile sportive cu sintagma asta cand se vorbeste de steaua......''echipa noastra campioana.......de la Teoharie Coca Cola prin anii 80 la mai recentul Costi Mocanu, care incepea orice emisiune de stiri cu ''SSS(cred ca are strungareatza )SSSteaua..........'' 8)
pescuiasca si el va

angler
junior
junior

Mesaj de angler » 25 Feb 2005, 17:35

mah , esti incorigibil
:lol: :lol:
Acum adevarul e ca expresia ''echipa noastra campioana" nu mai priveste
de prin 2000 pe Steaua :) , ci alte cluburi din Bucuresti, dar probabil ca te deranjeaza la fel de mult. :D

Sa vad daca mai am o sansa de corijare. :D

Bucuria (romanilor :lol: ) de dupa meciul de aseara este exagerata si daca te gandesti ca Steaua nu a trecut decat in optimile Cupei UEFA, dar este justificata de rezultatele submediocre ale fotbalului romanesc actual.

Eliminarea Valenciei este o performanta obtinuta pe "seceta" (au zis-o altii si subscriu) si, pana la alte confimari (accederea in sferturi de ex.), trebuie privita ca atare, "realist si detasat" :) .

Eu inchei aici si mi-a parut bine de discutie Sorine. :)

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Feb 2005, 17:43

pai asa e frumos sa mai polemizam din cand in cand , pana mai trece si pacatoasa asta de iarna :D
pescuiasca si el va

dan V
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dan V » 25 Feb 2005, 18:42

SALUT SI FIR INTINS!!! despre STEAUA au jucat bine baietii au aratat ca se poate au aratat daruire etc. TOT RESPECTUL pentru o echipa care a demonstrat ca se poate. Dar o curiozitate oare ECHIPA NATIONALA E CAPABILA sa se califice??????? EU unul nu cred dar sincer as vrea sa ma insel!!!! Dar mai sunt si alti sportivi in tara asta care au rezultate mult mai bune ca frotbalistii, dar aia nu sunt bagati in seama!!! ex.: gimnastica, boxul, tenisul, handbalul, sau aia nu sunt sportivi?????DE PESCARI CE SA MAI ZICEM .... ca pe aia chiar nu-i baga nimeni in seama! FIR INTINS PE 2005 NU LA TOTI LE PLACE FOTBALUL!!! mie nu!

Scrie răspuns