Steaua a eliminat Valencia ...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 25 Feb 2005, 18:48

dan V scrie:NU LA TOTI LE PLACE FOTBALUL!!! mie nu!
:)
Ca bine zici...
Tot respectul pentru Steaua si pentru ce au reusit aseara, dar nu sunt microbist.
daca era un concurs de pescuit, eram geana! :)
Oricum si aseara, dupa faza cu bara de prin minutul 2 sau 3 am preferat sa vad un pescuit la musca la pastrav :lol:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 25 Feb 2005, 21:36

Mai da carcotasi mai sunteti :twisted:
Nici mie nu-mi place matematica dar cand am citit in ziare ca la un concurs international romanii au fost cei mai tari a crescut inima in mine
:o
La fel cu cei de la campionatul mondial de crap.
Sau daca aud de vreo victorie a romanilor la sah hambal sau aruncarea cu.....orice ar arunca romanii nostri toate cred ca ar fi un moment de oarecare bucurie sau mandrie :wink:
Numai un dobitoc ca Borcea ala de la Dinamo ar putea sa urasca o reusita ca asta. :cry:
Nu am zis ca voi urati asta voi sunteti doar carcotasi :)
AAAAAAA.... si de victoriile din anii trecuti ale lui Fernando M. la fly fishing in Suedia parca tare incantat am fost :P

piticu
veteran
veteran

cum sa timpesti o natiune intraga ?

Mesaj de piticu » 26 Feb 2005, 11:26

Paul scrie:
dan V scrie:NU LA TOTI LE PLACE FOTBALUL!!! mie nu!
:)
Ca bine zici...
asa-i. LA UNII LE PLACE JAZZUL!!! :lol:

ma bucur ca s-au calificat, bravo lor.
sunt stelist de copil - mergeam la meciuri, dar fanatic n-am fost.
cupa campionilor - aia a fost intradevar ceva deosebit in '86.
Tin minte ca glumeam cu prietenii ca a doua zi in loc de "proletari din toate tarile, uniti-va" in ziar o sa scrie "steaua = campioana europei". Chiar am fost dezamagiti ca nu s-a intimplat asta... :lol:

nu vreau sa fiu circotas si nu minimizez succesul obtinut dar mi se pare ca exageram din plin importanta momentului.
adica inca o data, foarte frumos, bravo lor!!!!
dar daca or cistiga si finala ce ne mai ramine de facut?
sinucideri colective? :shock:

ce sarbatorim atit de "la greu" acum?
ca a eliminat-o pe detinatoarea titlului, asta se intimpla.
ca sunt intre primele 8 echipe inscrise in cupa UEFA?
nu e finalista, nu e locu 3, deocamdata e numa' locu' 8, tata. in UEFA. atita. se pare ca a ajuns sa fie destul ca sa fie primiti si la presedintie.

tot de aia mircea sandu o sa plece de la federatie numa' cind o sa se pensioneze. sau cind o sa vrea el. pentru ca si el are talen-tupeu' asta, de a ne spune in fatza: "pai e bine, dom'le ! ia uite ce bine mergem! suntem la max!" si noi de fapt suntem ciuca bataii...

cu steaua abia ce-o sa fie de-aicea incolo e important cu adevarat.
pina atunci, asta tradeaza o mentalitate perdanta, un inconfundabil "las' ca-i bine si atit..." si o resemnare mioritica "de-acuma pot sa mor".

l-ati auzit pe becali la 11m, CIND NU SE TERMINASE INCA? (cica "de-acuma nu mai conteaza, am reusit...")
dar ce zic io? mioritza e cu ciobani, n-am de ce sa ma mir.

pai tocmai asta e cu adevarat important si face diferenta:
to run the extra mile. cum zice englezu'.
sa lupti pina la sfirsit. cum face neamtu'.

dar asta tine ca atitudine si comportament de PROFESIONALISM.
nu numai in fotbal.
si daca nu injectam cit mai mult din asta in toate domeniile, si cit mai rapid, o sa fim cam mult timp ruptzi in *** ca natiune pe pamintul asta.

si iar o sa apara un mircea sandu sa ne zica rizind "ia uite ce bine ne merge!"
si noi iar o sa ne bucuram. ca de altceva, de ce sa ne mai ridem si noi?
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 28 Feb 2005, 09:31

pai mah , jucatorii tocmai asta au aratat ca stiu sa lupte asa cum fac niste profesionisti. Si sper ca de aici inainte sa nu se culce pe o ureche si sa continue in stilu asta .Si nu numa ei
cat despre conducere ( am aratat mai sus de ce nu-mi plac mie ) ce poti sa mai zici ?
meme isi scosese un crac peste geamu de la tribuna oficiala si batea ca dementu in tablia de dedesubt , Iar Jiji de pe capota unui Audi impartea bani in stanga si dreapta la cocalari ......o lume intreaga ii vedea si filma ....asta e .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 28 Feb 2005, 23:46

nasol,azi s-a anuntat ca retuul se amana pana in 11. :twisted: Care sunt din tm si sunt microbisti ii invit sa mearga la primul meci al lui Poli.S-a pregatit o coregrafie super tare, ceva ce nu a mai fost pana acuma.Cred ca o sa fie transmis si la televizor dar nu cred ca cei de la buc o sa filmeze galeria decat cateva cadre ca sa aduca aminte de ea.Dar o sa fac poze (din teren)si care o sa vrea va pot trimte pe mail.

...forza viola :!: :!: :!:

Scrie răspuns