Paul scrie:dan V scrie:NU LA TOTI LE PLACE FOTBALUL!!! mie nu!

Ca bine zici...
asa-i. LA UNII LE PLACE JAZZUL!!!
ma bucur ca s-au calificat, bravo lor.
sunt stelist de copil - mergeam la meciuri, dar fanatic n-am fost.
cupa campionilor -
aia a fost intradevar ceva deosebit in '86.
Tin minte ca glumeam cu prietenii ca a doua zi in loc de "proletari din toate tarile, uniti-va" in ziar o sa scrie "steaua = campioana europei". Chiar am fost dezamagiti ca nu s-a intimplat asta...
nu vreau sa fiu circotas si nu minimizez succesul obtinut dar mi se pare ca exageram din plin importanta momentului.
adica inca o data, foarte frumos, bravo lor!!!!
dar daca or cistiga si finala ce ne mai ramine de facut?
sinucideri colective?
ce sarbatorim atit de "la greu" acum?
ca a eliminat-o pe detinatoarea titlului, asta se intimpla.
ca sunt intre primele 8 echipe inscrise in cupa UEFA?
nu e finalista, nu e locu 3, deocamdata e numa' locu' 8, tata. in UEFA. atita. se pare ca a ajuns sa fie destul ca sa fie primiti si la presedintie.
tot de aia mircea sandu o sa plece de la federatie numa' cind o sa se pensioneze. sau cind o sa vrea el. pentru ca si el are talen-tupeu' asta, de a ne spune in fatza: "pai e bine, dom'le ! ia uite ce bine mergem! suntem la max!" si noi de fapt suntem ciuca bataii...
cu steaua
abia ce-o sa fie de-aicea incolo e important cu adevarat.
pina atunci, asta tradeaza o mentalitate perdanta, un inconfundabil "las' ca-i bine si atit..." si o resemnare mioritica "de-acuma pot sa mor".
l-ati auzit pe becali la 11m, CIND NU SE TERMINASE INCA? (cica "de-acuma nu mai conteaza, am reusit...")
dar ce zic io? mioritza e cu ciobani, n-am de ce sa ma mir.
pai tocmai asta e cu adevarat important si face diferenta:
to run the extra mile. cum zice englezu'.
sa lupti pina la sfirsit. cum face neamtu'.
dar asta tine ca atitudine si comportament de PROFESIONALISM.
nu numai in fotbal.
si daca nu injectam cit mai mult din asta in toate domeniile, si cit mai rapid, o sa fim cam mult timp ruptzi in *** ca natiune pe pamintul asta.
si iar o sa apara un mircea sandu sa ne zica rizind "ia uite ce bine ne merge!"
si noi iar o sa ne bucuram. ca de altceva, de ce sa ne mai ridem si noi?
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976