orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ciao_loredanas
- utilizator nou

-
Michael scrie:cat timp nu exista semnatura ta pe procesul lor verbal si la posta de primire a recomandatei, practic, dpdv legal tu nu ai luat la cunostinta de treaba asta.
prima chestie pe care ma bazam e sa nu ajunga PV la timp..dar baietii s-au miscat cam repede...PV mi l-au intocmit duminica dimineata...acum m-ati pus pe ganduri cu neridicarea PV....hmmmm....dar mai vb si cu un avocat despre acest aspect... va tin la curent...

-
ciao_loredanas
- utilizator nou

-
adiwolf scrie:nu te duce.
vorbeste mai intai cu un avocat si un jurist.
nu ridica nici un PV de la posta,astfel nu pot face dovada in tribunal ca tu ai primit PV si ai luat la cunostinta.
vorbeste cu avocat,totusi.
si laso naiba mai moale cu viteza aia,toti conducem si o mai calcam din cand in cand,dar ............totusi

si referitor la viteza..sa nu crezi ca merg tot timpul cu viteze din astea....

-
ciao_loredanas
- utilizator nou

-
totusi nu sunt PV...m-am uitat mai bine pe aviz si ca data este trecut 31.03.2009...asta inseamna cateva zile inainte de incident...

...mai astept....
-
Armand
- veteran

-
Salutare!
Ieri m-a oprit un nene scuterist de la rutiera si m-a amendat ca nu aveam centura de siguranta!
Cand m-am uitat acasa, procesul verbal e completat ca Pixu, nu imi apare CNP, sunt multe chestii care nu se inteleg, etc...
Cum am deja prea multe puncte vreau sa ii contest Sanctiunea.
Din ce stiti voi se poate anula un PV doar pentru lipsa date personale? Si daca DA, unde trebuie sa trimit contestatia?
PS: Eu stau in sectorul 2 si amenda e luata pe Dorobanti, deci tot sectorul 2 parca...
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
dr.pike
- Moderator

-
Contesta-l si castigi fara dubii! Ar fi bine sa te ajute un avocat cu contestatia. Procesul verbal fara date complete este nul de drept. Am un prieten care a castigat recent un proces de genul asta. Problema e ca se lungeste 4-5 luni, cu minim 3 infatisari
Bafta
-
bogdan_piros
- utilizator nou

salut dane am o rugaminte
sunt in aceasi situatie cu tine adica m-a prins radarul cu 101 km in localitate cu limita de 50 km
am citit topicul tau si m-ar interesa ce ai facut la recurs, eventual un numar de telefon sau un mail
-
seve
- senior

-
ma amuza cumplit cum toti incearca din rasputeri sa scape basma curata dupa ce in prealabil ii doare la basca de faptele lor. ciudat e faptul ca in mentalitatea noastra de popor "european" nu exista urma de remuscare , bun-simt sau simt de raspundere. daca nu ne asumam greselile si perseveram in actiunile noastre "justitiare" se alege praful de tara asta. cineva posta mai devreme ca romania este" tara tuturor posibilitatilor", eu as vrea sa modific putin aceasta sintagma si voi spune ca romania este "tara unde totul este posibil" pentru ca noi suntem cei mai isteti, noi suntem cei mai buni soferi si conduce fiecare cum vrea (desi multi ajung statistici pe la tv),fiecare isi face legea sa etc. nu vreau sa traiesc intr-o tara de justitiari si tzepari doar pentru ca multi dintre noi inca mai imbratiseaza mentalitati de mult apuse ...dane tu esti formator de opinie pe acest site( in calitatea de administrator) si fapta ta e condamnabila. cenzurezi userii pentru cuvinte vulgare iar tu la randul tau ceri solutii pentru a evita "bratul lung al justitiei"

. mersul cu metroul, autobuzul si trolebuzul iti vor imbunatati conditia fizica.
-
Armand
- veteran

-
Seve, tu cam cat mergi cu masina?!
Eu trebuie sa fac cca 1000-1500 de km pe saptamana(si nu sunt sofer profesionist) adik dupa ce ii fac trebuie si sa imi fac meseria mea. Sunt un sofer destul de regulamentar adica nu trec pe rosu, nu depasesc pe linie continua si acord prioritate chiar de mai multe ori decat sunt obligat.
Totusi dupa ce ai condus 500 de km poate nu apuci sa calci frana chiar cum ai intrat in una din sutele de localitati de pe toate drumurile noastre nationale sau poate ca nu ai cum sa parchezi la 5 km distanta unde gasesti primul loc de parcare marcat pentru ca intarzii la o intalnire importanta sau poate ca trebuie sa raspunzi la un telefon la fel de important...si pentru toate prostiile astea politia sta foarte atenta sa te taxeze. SI la un moment dat chiar daca nu ai avut un accident in viata ta, chiar daca nu deranjezi pe nimeni in trafic si nu pui viata nimanui in pericol, te trezesti fara permis...
Daca politia i-ar vedea pe toti cei care depasesc coloana si iti pun viata in pericol sau merg pe linia de tranvai cand tu stai ca fraieru la semafor sau se urca pe tine cu jeepu daca nu esti atent...eu m-as conforma si i-as lasa sa imi ia permisul convins fiind ca asa e corect...dar pana atunci o sa tin de permisul meu cu dintii si o sa exploatez orice bresa din lege

Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
seve
- senior

-
"Seve, tu cam cat mergi cu masina?!" - nici pe departe pe cat mi-as dori!!! prioritatile dicteaza alte "distractii". stiu ca autoritatile nu sunt nici pe departe cum ar trebui sa fie si personal nu am prea multa incredere in autoritatile statului DAR stiu ca sunt membru al unei societati prezumtiv "civilizate" si trebuie sa repect un cod, am anumite indatoriri. nu uitati domnilor ca sociatatea noastra civila (buna sau rea e asa cum e tot datorita noua si parintilor nostri). daca nu incerc eu sa fiu mai bun, cum as putea sa cer asta celui din fatza mea. tatal meu pana acum cativa ani cred ca era soferul tipic roman: cand ii taia alt sofer calea claxona, injura de mama focului; cand nu acorda el prioritate si il intrebam, imi raspundea:"lasa mah ca a avut loc sa treaca". dupa ce a stat doua saptamani in timisoara si a vazut cat de civilizati sunt acei oameni si ce insemna sa acorzi prioritate si sa te gandesti si la colegii din trafic a vazut cat de mult a gresit. daca o perosana la 53 de ani se poate schimba, oare eu sau altii mai tineri nu ne putem schimba? schimnbarea nu va cadea din cer si nu se produce peste noapte dar daca ne impotrivim ei si continuam sa persistam in greseala noastra doar pentru ca ceilalti fac la fel atunci suntem pierduti, atunci nu mai e nici o speranta de mai bine. nu vreau sa fiu inteles gresit: nu sunt adeptul pedepsei si nu cred ca daca ii suspenda permisul cuiva 90 de zile, acea persoana va fi un sofer model, dar "istoria" ne invata ca persoanele care au comis o faradelege si au scapat usor au recidivat mereu si au pierdut orice frica ( daca de respect nu mai e vb -nu e cazul nimanui de aici) fatza de lege. fiecare actioneaza dupa cum ii dicteaza constiinta dar sa nu ne mai miram cand privim seara stirile si avem impresia ca traim o gluma proasta- pentru ca ne convine sau nu suntem partas la ea. altii pur si simplu pot sa inchida ochii si sa nu le pese de ce se intampla. sa fie asta un raspuns? inca refuz sa cred ca emigrarea e singura sansa la o viata cat de cat normala.
-
ciao_loredanas
- utilizator nou

-
ciao_loredanas scrie:totusi nu sunt PV...m-am uitat mai bine pe aviz si ca data este trecut 31.03.2009...asta inseamna cateva zile inainte de incident...

...mai astept....
Am ridicat luni de la posta o recomandata in care erau doua instiintari prin care mi se aduce la cunostinta ca mi se suspenda dreptul de a conduce incepand din data de 21.04.2009 pentru 90 zile, respectiv incepand din 20.07.2009 tot pentru 90 de zile. Nu am primit niciun PV, nicio instiintare de a depunde permisul de conducere,,,in cazul asta as putea contesta instiintarile? Eu stiam ca sunt obligati sa trimita si PV.