orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gerula
- veteran

Omule, nu te stresa prea tare, multi apostoli ai sistemului catch&release de pe forum joaca in productii Trăistar Pictures in viata reala. (nu ma refer neaparat la Leba, care chiar mai elibereaza din cand in cand cate un peste

).
Daca ai bun simt, nu retii pesti sub limita legala si nu umpli sacul cu nesimtire cand prinzi bine, poti sa-i flitui linistit pe aia care stramba din nas.
Cu lacrimi Bastus!
-
SF
- veteran

Gerula scrie: multi apostoli ai sistemului catch&release de pe forum joaca in productii Trăistar Pictures in viata reala..
Pt. asta te voi hartuii cu 10% mai putin
Fir Intins!!!
-
Gerula
- veteran

SF scrie:Gerula scrie: multi apostoli ai sistemului catch&release de pe forum joaca in productii Trăistar Pictures in viata reala..
Pt. asta te voi hartuii cu 10% mai putin
Fir Intins!!!
Eu am impresia ca nu prea realizezi cum stau lucrurile

Cu lacrimi Bastus!
-
Leba
- veteran

-
Gerula scrie:Omule, nu te stresa prea tare, multi apostoli ai sistemului catch&release de pe forum joaca in productii Trăistar Pictures in viata reala. (nu ma refer neaparat la Leba, care chiar mai elibereaza din cand in cand cate un peste

).
Daca ai bun simt, nu retii pesti sub limita legala si nu umpli sacul cu nesimtire cand prinzi bine, poti sa-i flitui linistit pe aia care stramba din nas.
mda, iar te pronunti in necunostinta de cauza. sau ai facut "cercetari jurnalistice" pe la "prietenii" mei? sa te intreb ce-ai facut cu bibaneii aia din lotul pantelimon? sau cu clenii imensi de pe neajlov? sau cum a iesit zacusca de asiatic? neah...n-are rost, sigur apari tu cu ceva nou si picant.
pentru asta te voi hartui cu 10 % mai mult.

-
Gerula
- veteran

Esti exagerat de defensiv

Ma intreb de ce?
Nu era nici o insinuare la adresa ta, am scris negru pe alb ca mai si eliberezi si ca nu ma refer la tine

.
Cu lacrimi Bastus!
-
Leba
- veteran

-
Gerula scrie:Esti exagerat de defensiv Laughing Laughing Laughing Ma intreb de ce? Rolling Eyes
Nu era nici o insinuare la adresa ta, am scris negru pe alb ca mai si eliberezi si ca nu ma refer la tine Laughing.
asta e din putul gandirii, o las asa ca macane.
ete ce ai scris matale mai sus:
Gerula scrie:Omule, nu te stresa prea tare, multi apostoli ai sistemului catch&release de pe forum joaca in productii Trăistar Pictures in viata reala. (nu ma refer
neaparat la Leba, care chiar
mai elibereaza din cand in cand cate un peste 
).
odata ce m-ai pomenit e clar ca te-a mancat ceva, undeva, nu? si atunci trebuie de scarpinat, sa rezolvam problema. asta dincolo de "finetea" cu care ai pus problema.
Gerula scrie:
aici esti pe un teren nesigur, nu te arunca prea sus ca sa ai de unde sa faci picajul.
leo, incet-incet ai sa pricepi, nu e greu sa stii.

-
Gerula
- veteran

Mai omule, nu ti-e bine?

Normal ca am scris ca nu ma refer neaparat la tine, din moment ce tu erai de departe cel mai vehement pe topicul asta

.
Pe teren nesigur nu stiu care dintre noi se afla

, ca nu cred sa gasesti vreun peste sub dimensiunea legala prin pozele mele, nici macar vreun carasel/oblete samd ca la altii

. Pe bune ca negriciosul ala de Saru nu pare sa aiba 40 de centimetri

.
P.S. Oricum, daca iti inchipui ca poti sa ma scarmeni, esti liber sa incerci

.
Cu lacrimi Bastus!
-
Leba
- veteran

-
Gerula scrie:Mai omule, nu ti-e bine?

Normal ca am scris ca nu ma refer neaparat la tine, din moment ce tu erai de departe cel mai vehement pe topicul asta

.
Pe teren nesigur nu stiu care dintre noi se afla

, ca nu cred sa gasesti vreun peste sub dimensiunea legala prin pozele mele, nici macar vreun carasel/oblete samd ca la altii

. Pe bune ca negriciosul ala de Saru nu pare sa aiba 40 de centimetri

.
P.S. Oricum, daca iti inchipui ca poti sa ma scarmeni, esti liber sa incerci

.
Gerula, bariera dintre mijtouri (mai mult sau mai putin fine, dupa om) si grosolanii este una foarte fina, stii asta.
stii ce faci tu? dansezi pe ea. naspa e ca intr-o parte e voia buna si interactiunea cu restu lumii si pe parte ailalta e numai shit. te las pe tine sa deduci gradul de risc, e simplu.
normal ca nu gasesc pesti ilegali la tine cata vreme bibanul e limitat la 12 centimetri, nu? vorba ta...bunul simt...
Omule.
-
Gerula
- veteran

O faci sa sune de parca as fi pus numai bibani pe-acolo
Nasol si la tine si la altii, cu care se poate discuta, e ca va piere brusc simtul umorului cand e vorba despre voi

. Altfel sunteti foarte veseli si sociabili, cand tinta mistourilor sunt altii

.
Cu lacrimi Bastus!