salut...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 30 Aug 2008, 21:00

Omule, nu te stresa prea tare, multi apostoli ai sistemului catch&release de pe forum joaca in productii Trăistar Pictures in viata reala. (nu ma refer neaparat la Leba, care chiar mai elibereaza din cand in cand cate un peste :lol: ).

Daca ai bun simt, nu retii pesti sub limita legala si nu umpli sacul cu nesimtire cand prinzi bine, poti sa-i flitui linistit pe aia care stramba din nas.
Cu lacrimi Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Aug 2008, 22:11

Gerula scrie: multi apostoli ai sistemului catch&release de pe forum joaca in productii Trăistar Pictures in viata reala..
Pt. asta te voi hartuii cu 10% mai putin :lol: :lol: :lol:

Fir Intins!!!

leo_alien27
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de leo_alien27 » 31 Aug 2008, 10:11

:)) ok.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 31 Aug 2008, 19:40

SF scrie:
Gerula scrie: multi apostoli ai sistemului catch&release de pe forum joaca in productii Trăistar Pictures in viata reala..
Pt. asta te voi hartuii cu 10% mai putin :lol: :lol: :lol:

Fir Intins!!!
Eu am impresia ca nu prea realizezi cum stau lucrurile :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Sep 2008, 09:02

Gerula scrie:Omule, nu te stresa prea tare, multi apostoli ai sistemului catch&release de pe forum joaca in productii Trăistar Pictures in viata reala. (nu ma refer neaparat la Leba, care chiar mai elibereaza din cand in cand cate un peste :lol: ).

Daca ai bun simt, nu retii pesti sub limita legala si nu umpli sacul cu nesimtire cand prinzi bine, poti sa-i flitui linistit pe aia care stramba din nas.
mda, iar te pronunti in necunostinta de cauza. sau ai facut "cercetari jurnalistice" pe la "prietenii" mei? sa te intreb ce-ai facut cu bibaneii aia din lotul pantelimon? sau cu clenii imensi de pe neajlov? sau cum a iesit zacusca de asiatic? neah...n-are rost, sigur apari tu cu ceva nou si picant. :twisted:
pentru asta te voi hartui cu 10 % mai mult. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Sep 2008, 09:23

Esti exagerat de defensiv :lol: :lol: :lol: Ma intreb de ce? :roll:

Nu era nici o insinuare la adresa ta, am scris negru pe alb ca mai si eliberezi si ca nu ma refer la tine :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Sep 2008, 09:34

Gerula scrie:Esti exagerat de defensiv Laughing Laughing Laughing Ma intreb de ce? Rolling Eyes

Nu era nici o insinuare la adresa ta, am scris negru pe alb ca mai si eliberezi si ca nu ma refer la tine Laughing.
asta e din putul gandirii, o las asa ca macane. :)
ete ce ai scris matale mai sus:
Gerula scrie:Omule, nu te stresa prea tare, multi apostoli ai sistemului catch&release de pe forum joaca in productii Trăistar Pictures in viata reala. (nu ma refer neaparat la Leba, care chiar mai elibereaza din cand in cand cate un peste :lol: ).
odata ce m-ai pomenit e clar ca te-a mancat ceva, undeva, nu? si atunci trebuie de scarpinat, sa rezolvam problema. asta dincolo de "finetea" cu care ai pus problema.
Gerula scrie: Daca ai bun simt, nu retii pesti sub limita legala si nu umpli sacul cu nesimtire cand prinzi bine, poti sa-i flitui linistit pe aia care stramba din nas.

aici esti pe un teren nesigur, nu te arunca prea sus ca sa ai de unde sa faci picajul. :D

leo, incet-incet ai sa pricepi, nu e greu sa stii. :wink:
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Sep 2008, 10:01

Mai omule, nu ti-e bine? :lol: Normal ca am scris ca nu ma refer neaparat la tine, din moment ce tu erai de departe cel mai vehement pe topicul asta :lol:.

Pe teren nesigur nu stiu care dintre noi se afla :lol:, ca nu cred sa gasesti vreun peste sub dimensiunea legala prin pozele mele, nici macar vreun carasel/oblete samd ca la altii :lol: . Pe bune ca negriciosul ala de Saru nu pare sa aiba 40 de centimetri ;).

P.S. Oricum, daca iti inchipui ca poti sa ma scarmeni, esti liber sa incerci :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Sep 2008, 15:03

Gerula scrie:Mai omule, nu ti-e bine? :lol: Normal ca am scris ca nu ma refer neaparat la tine, din moment ce tu erai de departe cel mai vehement pe topicul asta :lol:.

Pe teren nesigur nu stiu care dintre noi se afla :lol:, ca nu cred sa gasesti vreun peste sub dimensiunea legala prin pozele mele, nici macar vreun carasel/oblete samd ca la altii :lol: . Pe bune ca negriciosul ala de Saru nu pare sa aiba 40 de centimetri ;).

P.S. Oricum, daca iti inchipui ca poti sa ma scarmeni, esti liber sa incerci :lol:.
Gerula, bariera dintre mijtouri (mai mult sau mai putin fine, dupa om) si grosolanii este una foarte fina, stii asta.
stii ce faci tu? dansezi pe ea. naspa e ca intr-o parte e voia buna si interactiunea cu restu lumii si pe parte ailalta e numai shit. te las pe tine sa deduci gradul de risc, e simplu. :D
normal ca nu gasesc pesti ilegali la tine cata vreme bibanul e limitat la 12 centimetri, nu? vorba ta...bunul simt... :wink:

Omule.
East Spinning Team

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Sep 2008, 15:07

O faci sa sune de parca as fi pus numai bibani pe-acolo :lol:

Nasol si la tine si la altii, cu care se poate discuta, e ca va piere brusc simtul umorului cand e vorba despre voi :lol:. Altfel sunteti foarte veseli si sociabili, cand tinta mistourilor sunt altii ;).
Cu lacrimi Bastus!

Închis