salut...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Sep 2008, 15:23

Gerula scrie:O faci sa sune de parca as fi pus numai bibani pe-acolo :lol:

Nasol si la tine si la altii, cu care se poate discuta, e ca va piere brusc simtul umorului cand e vorba despre voi :lol:. Altfel sunteti foarte veseli si sociabili, cand tinta mistourilor sunt altii ;).
pai ce altceva mai ai? novaci? pe papa de la Roma? :lol:
la pct. II wrong, cei care ma cunosc stiu ca autoironia e prezenta permanent la mine. dar nu de asta e vorba.
repet, ai deraiat in momentul cand mi-ai pronuntat numele asociat cu anumite reflectii de-ale tale, cu asta mai exact: "nu ma refer neaparat la Leba, care chiar mai elibereaza din cand in cand cate un peste"
macar daca m-ai fi cunoscut sau pe vreunul dintre-ai mei, dar asa sa vorbesti gratis... pana acum mi-ai facut senzatia ca incerci sa fii relativ coerent.
dar stii ce, hai sa nu-i stricam topicul killerului de aspi, merem la arena sau la veliere daca vrei si mai spui acolo ce si cum(despre mine :) )
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 02 Sep 2008, 15:24

Gerula scrie:O faci sa sune de parca as fi pus numai bibani pe-acolo :lol:

Nasol si la tine si la altii, cu care se poate discuta, e ca va piere brusc simtul umorului cand e vorba despre voi :lol:. Altfel sunteti foarte veseli si sociabili, cand tinta mistourilor sunt altii ;).
De parca Gerula ar fi ala finutzu si cu umor rafinat! :lol: Nu nene, el da cu bata in balta cat poate, sa sara stropii pana la tavan si peste! Si de sociabil ce e odata se imbufneaza si da un pumn in birou de aude si CTP-ul din biroul lui! :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Sep 2008, 15:47

Vijelie, alina-ti suferintele in alta parte :lol:

@Leba: clean, stiuca, avat, salau, basca niscai ciortanica :lol:. Mi se pare ciudat ca pomenesti de specii, avand in vedere ca deocamdata defilezi doar cu salau ;).

Tu chiar refuzi sa accepti ideea ca pur si simplu n-ai inteles ce vroiam sa spun. Afirmatia mea era destul de clara: am spus ca unii "apostoli" :lol: defileaza in productii Trăistar, dupa care, avand in vedere ca tu erai cel mai vocal dojenitor al lui Leo, am adaugat precizarea ca nu ma refer neaparat la tine, care chiar mai eliberezi cate un peste.

Acum, in loc sa spui "da domle, m-am ambalat degeaba", scoti citatul din context si il combati :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Sep 2008, 16:25

tinand cont de faptul ca alien a reusit sa-si faca galeria de poze, acest topic/inceput de arena, se inchide.
va invit in ring, pe cei pe care-i tine.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Închis