salut...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- leo_alien27
- utilizator nou
salut...
V-as ruga sa imi spuneti si mie cum se face o galerie personala de poze ...
Cu respect Leo.
Cu respect Leo.
- leo_alien27
- utilizator nou
si noi multumim pt. poze.leo_alien27 scrie:ok mersi frumos..

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- leo_alien27
- utilizator nou
fratioare, pe acest forum nu sunt foarte apreciati cei care retin pesti mici si se mai si pozeaza cu ei sa vada lumea ce "prapad" au facut.
cred ca din cauza asta se cheama ca este un forum al pescarilor "sportivi".
fara suparare, dar avatii aia mici meritau eliberati...ca sa nu te plangi la alte partide de pescuit ca nu prinzi nimic.
cata carne ai scos de pe cei mici? sincer.
te intrebai de ce se stramba colegii...
fara suparare, dar avatii aia mici meritau eliberati...ca sa nu te plangi la alte partide de pescuit ca nu prinzi nimic.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
de pe avateii aia nu cred, dar de la co-forumisti...Michael scrie:fratioare, pe acest forum nu sunt foarte apreciati cei care retin pesti mici si se mai si pozeaza cu ei sa vada lumea ce "prapad" au facut.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
o fi invidios leba pe "capturile capitale" pe care le postashi la galerieleo_alien27 scrie:ce ai fratioare de te stambi?....sau asa.....

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
- leo_alien27
- utilizator nou
Nu va suparati pe mine aia cu avatii a fost prima mea captura la avat dupa ce am studiat avatu o saptamana ... de mentionat de cateva luni am trecut la pecuitul de rapitor.... urmatoarea captura de avat vorbeste de la sine ca nu am oprit decat un exemplar frumos de 3 kg.... somoteiul acela a fost eliberat stai linistiti ... si inca ceva nu consum peste decat foarte rar...si atunci cand e vorba de salau...
PS: o rugaminte am dati pe pagina generala de la rapitori ..apoi pe Galerie foto » Poze noi in galerie.. si uitati acolo macel... mai ales din partea membrului rbogdan... pe ei cine ii judeca si de ce ii lase sa posteze porcariile acelea....
PS: o rugaminte am dati pe pagina generala de la rapitori ..apoi pe Galerie foto » Poze noi in galerie.. si uitati acolo macel... mai ales din partea membrului rbogdan... pe ei cine ii judeca si de ce ii lase sa posteze porcariile acelea....