Pentru fumatori...si nu numai, trebuie sa vedeti asta...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 04 Apr 2008, 10:15

Buna ideia ta Paul dar nu merge ,vreau si yo o reteta :help:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Apr 2008, 10:17

Mos Martin scrie:
Cum ai facut de te-ai lasat de fumat???
Vreau si eu o reteta, dar sa nu mi-o bagati pe aia cu vointa ca nu prea am ! :oops: :cry:
in decembrie 2006 am fost la un party organizat de firma si am beut cu baietii din departament de toate si m-am facut pulbere, abia m-a dus seful acasa ca-s mare si el e mic :lol:
vreo 2 zile am bolit si cateva zile nu am putut sa simt vreun miros, inclusiv de tigara.
de atunci nu am mai pus tigara in gura.
deci modalitati ar fi..... :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 04 Apr 2008, 10:39

BV Michael ! dar asta la mine nu functioneaza :oops:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Apr 2008, 10:44

daca de ex medicul ti-ar spune ca din aceasta clipa(fara amanare) ai de ales...ce ai alege?
inchipuieti ca ai de facut o alegere si poate te va ajuta sa iei o decizie.

:D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 04 Apr 2008, 10:50

Da ai dreptate la asta inca nu mam gandit poate ca artrebui sa merg la o consultatie poate poate, ii un obicei ff prost fumatul asta

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 04 Apr 2008, 10:58

dupa o raceala "minunata" 3 zile la pat 6 numai in casa am incercat cu nicorette :wink: ma tinut 2 sapt fara tigare in gura dupa care leam luat iar :cry: :cry: :cry: nu erea nevoia de fum cat instinctul de a aprinde/ stinge , scoate fum :cry: cu putina vointza nicorette isi fac treaba dar ustura rau pe gat la cam 1 min dupa ce incepi sa mesteci :cry: :cry:
(varianta strong )

eu am avut lipsa de vointza :cry: :cry:

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 04 Apr 2008, 11:05

greere4 dc as rezista macar 1zi fara tigara altu nu as mai baga in gura jur pe rosu :oops: apropo ce e nicorette asta si unde se gaseste ?banuiesc ca la ,,farmacie,,

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 04 Apr 2008, 11:54

levy scrie:greere4 dc as rezista macar 1zi fara tigara altu nu as mai baga in gura jur pe rosu :oops: apropo ce e nicorette asta si unde se gaseste ?banuiesc ca la ,,farmacie,,
Nicoret(guma sau plasture) un produs care contine doar nicotina (care e mai putin toxica decit celelalte componente din fumul de tigara).Eu am fumat 34 de ani 30 de tigari pe zi si anul acesta dupa revelion am spus halt,gata mi-am terminat portia de tutun pe viata asta;am folosit doi plasturi si dupa 2 zile am renuntat si la plasturi ca au si efecte naspa dar,fara bibilica nu faci nimic ca nu exista un remediu minune dar, poti incerca;succes.

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 04 Apr 2008, 12:42

levy scrie:Buna ideia ta Paul dar nu merge ,vreau si yo o reteta :help:
si eu fumam "de efect" cei drept am prins si pachetul la zi. Cand ma plictiseam, aveam o pauza la munk sau cine stie ce...bagam tigara, efecte benefice nu exista clar, si cand am spus STOP am gasit un mini-remediu in muzica. Daca era pauza, sau eram in bus , ascultam muzica, ca bineinteles dupa o plimbare de 20 min cu busu, merge o tigara :lol: sau :( ... :wink: lasati-va fratilor, ca ne imbolnaviti si pe noi, macar asta sa va puna pe ganduri :P :lol:

ammaus
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ammaus » 05 Apr 2008, 16:30

fumator pasiv langa fumatori activi este mai daunator decat fumator activ langa altii activi ???

Scrie răspuns