Pentru fumatori...si nu numai, trebuie sa vedeti asta...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
in decembrie 2006 am fost la un party organizat de firma si am beut cu baietii din departament de toate si m-am facut pulbere, abia m-a dus seful acasa ca-s mare si el e micMos Martin scrie:
Cum ai facut de te-ai lasat de fumat???
Vreau si eu o reteta, dar sa nu mi-o bagati pe aia cu vointa ca nu prea am !![]()

vreo 2 zile am bolit si cateva zile nu am putut sa simt vreun miros, inclusiv de tigara.
de atunci nu am mai pus tigara in gura.
deci modalitati ar fi.....

Michael va recomanda Regulamentul forumului
daca de ex medicul ti-ar spune ca din aceasta clipa(fara amanare) ai de ales...ce ai alege?
inchipuieti ca ai de facut o alegere si poate te va ajuta sa iei o decizie.

inchipuieti ca ai de facut o alegere si poate te va ajuta sa iei o decizie.

Michael va recomanda Regulamentul forumului
dupa o raceala "minunata" 3 zile la pat 6 numai in casa am incercat cu nicorette
ma tinut 2 sapt fara tigare in gura dupa care leam luat iar
nu erea nevoia de fum cat instinctul de a aprinde/ stinge , scoate fum
cu putina vointza nicorette isi fac treaba dar ustura rau pe gat la cam 1 min dupa ce incepi sa mesteci
(varianta strong )
eu am avut lipsa de vointza

(varianta strong )
eu am avut lipsa de vointza

-
- utilizator constant
Nicoret(guma sau plasture) un produs care contine doar nicotina (care e mai putin toxica decit celelalte componente din fumul de tigara).Eu am fumat 34 de ani 30 de tigari pe zi si anul acesta dupa revelion am spus halt,gata mi-am terminat portia de tutun pe viata asta;am folosit doi plasturi si dupa 2 zile am renuntat si la plasturi ca au si efecte naspa dar,fara bibilica nu faci nimic ca nu exista un remediu minune dar, poti incerca;succes.levy scrie:greere4 dc as rezista macar 1zi fara tigara altu nu as mai baga in gura jur pe rosuapropo ce e nicorette asta si unde se gaseste ?banuiesc ca la ,,farmacie,,
si eu fumam "de efect" cei drept am prins si pachetul la zi. Cand ma plictiseam, aveam o pauza la munk sau cine stie ce...bagam tigara, efecte benefice nu exista clar, si cand am spus STOP am gasit un mini-remediu in muzica. Daca era pauza, sau eram in bus , ascultam muzica, ca bineinteles dupa o plimbare de 20 min cu busu, merge o tigaralevy scrie:Buna ideia ta Paul dar nu merge ,vreau si yo o reteta