http://nyck88.blogspot.com/2008/03/pent ... video.html
Pentru fumatori...si nu numai, trebuie sa vedeti asta...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Pentru fumatori...si nu numai, trebuie sa vedeti asta...
Daca si dupa ce vedeti asta mai fumati...atunci sunteti cu adevarat sado-maso'
)
Re: Pentru fumatori...si nu numai, trebuie sa vedeti asta...
[quote="attilaf"]Daca si dupa ce vedeti asta mai fumati...atunci sunteti cu adevarat sado-maso'
)
Chestia asta nu este prea impresinanta. Sa vezi cum arata un plaman de fumator (d'ala greu) la disectie. Ma duc sa-mi aprind o tigara. La urma urmei chestia este de asumare a repercursiunilor.
Vreau sa-ti zic ca in urma cu vreo 10 ani am avut un pacient de 94 ani (calculeaza cand era nascut) care fuma de la 18 ani vreo 2 pachete de tigari pe zi si care era fiind internat a fost diagnosticat cu cancer de prostata. Tipul era admirabil: povestea cum si-a petrecut timeretile pe la Paris, Viena si altele similare si ce Romanie minunata aveam noi intre razboaie. Este adevarat ca nu-si prea aducea aminte ce a facut cu o saptamana inainte dar ... asta este- varsta.
Deci pana la urma daca vrei poti merge inainte si sa te bazezi pe materialul tau genetic si pe putin curaj. Nici o placere nu se obtine fara riscuri - cel putin in viata asta.
Iti garantez ca ceea ce mananci acum (si pana acum) are exact aceleasi efecte pe termen lung.
Multa sanatate tuturor!
Am uitat sa spun: eu lupt pentru drepturile fumatorilor!
Cu stima
Manu
Chestia asta nu este prea impresinanta. Sa vezi cum arata un plaman de fumator (d'ala greu) la disectie. Ma duc sa-mi aprind o tigara. La urma urmei chestia este de asumare a repercursiunilor.
Vreau sa-ti zic ca in urma cu vreo 10 ani am avut un pacient de 94 ani (calculeaza cand era nascut) care fuma de la 18 ani vreo 2 pachete de tigari pe zi si care era fiind internat a fost diagnosticat cu cancer de prostata. Tipul era admirabil: povestea cum si-a petrecut timeretile pe la Paris, Viena si altele similare si ce Romanie minunata aveam noi intre razboaie. Este adevarat ca nu-si prea aducea aminte ce a facut cu o saptamana inainte dar ... asta este- varsta.
Deci pana la urma daca vrei poti merge inainte si sa te bazezi pe materialul tau genetic si pe putin curaj. Nici o placere nu se obtine fara riscuri - cel putin in viata asta.
Iti garantez ca ceea ce mananci acum (si pana acum) are exact aceleasi efecte pe termen lung.
Multa sanatate tuturor!
Am uitat sa spun: eu lupt pentru drepturile fumatorilor!
Cu stima
Manu
@ ococi
Iti dau dreptate, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu corpul/sanatatea lui. Recunosc ca nu am vazut un plaman afectat de fumat, si sincer nici nu imi doresc. Pe mine m-a impresionat totusi clipul...
PS. Eu lupt pt dreptul meu de a NU fuma (nici macar pasiv)
PS2. Vreo 5 ani, pe perioda studentiei, am stat intr-un mediu cu mult fum de tigara cam 4-6 ore pe zi. NU, nu fumam in clase
), dar din cauza unor activitati extracuriculare, petreceam mult timp intr-o incapere in care in medie..la fiecare 5 minute se fuma o tigara.....
Rezultatul? Dupa ce am terminat faculta, mi-am facut formele de angajare, analize, filme la plamani..etc...
Doctorul: De cati ani fumezi???:)
EU: Asta e intrebare capcana, sau ce?
El: Nu, uite ce arata filmul ... daca nu fumezi...schimba-ti anturajul !!
De atunci: Iti respect dreptul tau de a fuma, atata timp cat tu mi-l respecti pe al meu de a nu fuma , nici macar pasiv
Iti dau dreptate, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu corpul/sanatatea lui. Recunosc ca nu am vazut un plaman afectat de fumat, si sincer nici nu imi doresc. Pe mine m-a impresionat totusi clipul...
PS. Eu lupt pt dreptul meu de a NU fuma (nici macar pasiv)
PS2. Vreo 5 ani, pe perioda studentiei, am stat intr-un mediu cu mult fum de tigara cam 4-6 ore pe zi. NU, nu fumam in clase
Rezultatul? Dupa ce am terminat faculta, mi-am facut formele de angajare, analize, filme la plamani..etc...
Doctorul: De cati ani fumezi???:)
EU: Asta e intrebare capcana, sau ce?
El: Nu, uite ce arata filmul ... daca nu fumezi...schimba-ti anturajul !!
De atunci: Iti respect dreptul tau de a fuma, atata timp cat tu mi-l respecti pe al meu de a nu fuma , nici macar pasiv
ca tot veni vorba de medici, caz real:
la cluj la medicina, pe hol studentii la o tigara. vine un prof si le striga:
- fumati ma! si o sa muriti de cancer pulmonar
nefumatorii: ha, ha, ha
proful:
- nu radeti, ca voi o sa muriti de cancer de prostata.
asa ca...
la cluj la medicina, pe hol studentii la o tigara. vine un prof si le striga:
- fumati ma! si o sa muriti de cancer pulmonar
nefumatorii: ha, ha, ha
proful:
- nu radeti, ca voi o sa muriti de cancer de prostata.
asa ca...
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
adrian frunza
- veteran

-
Mos Martin
- utilizator constant