Pentru fumatori...si nu numai, trebuie sa vedeti asta...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

attilaf
veteran
veteran

Pentru fumatori...si nu numai, trebuie sa vedeti asta...

Mesaj de attilaf » 03 Apr 2008, 16:37

Daca si dupa ce vedeti asta mai fumati...atunci sunteti cu adevarat sado-maso' :))

http://nyck88.blogspot.com/2008/03/pent ... video.html

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 03 Apr 2008, 16:54

vorba aia Oh my GOD ! incerc sa conving pe toata lumea :) macar am un argument

ococi
utilizator constant
utilizator constant

Re: Pentru fumatori...si nu numai, trebuie sa vedeti asta...

Mesaj de ococi » 03 Apr 2008, 21:28

[quote="attilaf"]Daca si dupa ce vedeti asta mai fumati...atunci sunteti cu adevarat sado-maso' :))

Chestia asta nu este prea impresinanta. Sa vezi cum arata un plaman de fumator (d'ala greu) la disectie. Ma duc sa-mi aprind o tigara. La urma urmei chestia este de asumare a repercursiunilor.
Vreau sa-ti zic ca in urma cu vreo 10 ani am avut un pacient de 94 ani (calculeaza cand era nascut) care fuma de la 18 ani vreo 2 pachete de tigari pe zi si care era fiind internat a fost diagnosticat cu cancer de prostata. Tipul era admirabil: povestea cum si-a petrecut timeretile pe la Paris, Viena si altele similare si ce Romanie minunata aveam noi intre razboaie. Este adevarat ca nu-si prea aducea aminte ce a facut cu o saptamana inainte dar ... asta este- varsta.
Deci pana la urma daca vrei poti merge inainte si sa te bazezi pe materialul tau genetic si pe putin curaj. Nici o placere nu se obtine fara riscuri - cel putin in viata asta.
Iti garantez ca ceea ce mananci acum (si pana acum) are exact aceleasi efecte pe termen lung.
Multa sanatate tuturor!
Am uitat sa spun: eu lupt pentru drepturile fumatorilor!

Cu stima
Manu

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 03 Apr 2008, 21:28

stiu k nu este frumos sa dai mass in lista de messanger, dar asta chiar merita....multumesc lui Dumnzeu k nu fumez 8)

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 03 Apr 2008, 21:44

@ ococi

Iti dau dreptate, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu corpul/sanatatea lui. Recunosc ca nu am vazut un plaman afectat de fumat, si sincer nici nu imi doresc. Pe mine m-a impresionat totusi clipul...

PS. Eu lupt pt dreptul meu de a NU fuma (nici macar pasiv) :)
PS2. Vreo 5 ani, pe perioda studentiei, am stat intr-un mediu cu mult fum de tigara cam 4-6 ore pe zi. NU, nu fumam in clase :)), dar din cauza unor activitati extracuriculare, petreceam mult timp intr-o incapere in care in medie..la fiecare 5 minute se fuma o tigara.....
Rezultatul? Dupa ce am terminat faculta, mi-am facut formele de angajare, analize, filme la plamani..etc...

Doctorul: De cati ani fumezi???:)
EU: Asta e intrebare capcana, sau ce?
El: Nu, uite ce arata filmul ... daca nu fumezi...schimba-ti anturajul !!

De atunci: Iti respect dreptul tau de a fuma, atata timp cat tu mi-l respecti pe al meu de a nu fuma , nici macar pasiv :)

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 04 Apr 2008, 06:42

ca tot veni vorba de medici, caz real:

la cluj la medicina, pe hol studentii la o tigara. vine un prof si le striga:
- fumati ma! si o sa muriti de cancer pulmonar
nefumatorii: ha, ha, ha
proful:
- nu radeti, ca voi o sa muriti de cancer de prostata.

asa ca...
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 04 Apr 2008, 07:01

salut attilaf .

am fumat 17 ani ,m-am lasat ,e bine .
ai vazut la mith busters ,cum faceau aia explozibil din salamul care avea nitrati? nu sta langa soba!!!!
walleye

levy
junior
junior

Mesaj de levy » 04 Apr 2008, 07:37

Fumatul ii prostia omeneasca,am vazut plaman de fumator ce sa zic e socant .Si eu mas lasa dc as avea destula ambitie dar nu am :wallbash: mam dandit deja la toate posibilitatile care ajuta sa te lasi de fumat dar de fiecare data cand ma hotarasc sa ma las imi pun intrebarea ,,dc nu osa fumez ce osa fac?,, :headbash:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 04 Apr 2008, 09:20

levy scrie:........ mam dandit deja la toate posibilitatile care ajuta sa te lasi de fumat dar de fiecare data cand ma hotarasc sa ma las imi pun intrebarea ,,dc nu osa fumez ce osa fac?,, :headbash:
Apuca-te de pescuit, levy :)

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 04 Apr 2008, 09:39

adrian frunza scrie:salut attilaf .

am fumat 17 ani ,m-am lasat ,e bine .
ai vazut la mith busters ,cum faceau aia explozibil din salamul care avea nitrati? nu sta langa soba!!!!
Cum ai facut de te-ai lasat de fumat???
Vreau si eu o reteta, dar sa nu mi-o bagati pe aia cu vointa ca nu prea am ! :oops: :cry:

Scrie răspuns