Fals. Asta ai auzit-o azi la radio. Dar e o aiureala de reporteri dezinformati!AdrianS scrie:![]()
![]()
![]()
Eu am spus altceva, nu conteaza prea mult... MU are 11 milioane de suporteri, .
a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Fenomenu asta are loc in toate tarile , adica fani al anumitei echipe vizitante . Barcelona are fani in Madrid , Madrid in Barcelona , Milanu in Roma , Liverpool in Londra , Bayern Munchen in toata Germania ,etc. , sau in cazu astor mari chiar si peste hotare . La fel cum exista si fanatici ai echipelor mici de cartier . Vorbim de fani , nu de simpli spectatori , sau de oameni care tin azi cu ala pentru ca asa...si miine cu altu . Ii o chestie de gust , nu mi se pare deplasat . Is multi la care le place fotbalu dar nu-s fani de nici o echipa , si le place una sau alta , in functie de cit de frumos joaca .
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!
N-am auzit nimic la radio, stiu dintr-o emisiune mai veche in care se spunea ca MU are 11 milioane de fani in Anglia si 50 de milioane (oficial, inscrisi in fan cluburi) in lume.MihaiV scrie:Fals. Asta ai auzit-o azi la radio. Dar e o aiureala de reporteri dezinformati!
Vad ca tu esti informat mai bine...

ihi, iezact!SF scrie:Fenomenu asta are loc in toate tarile , adica fani al anumitei echipe vizitante . Barcelona are fani in Madrid , Madrid in Barcelona , Milanu in Roma , Liverpool in Londra , Bayern Munchen in toata Germania ,etc. , sau in cazu astor mari chiar si peste hotare . La fel cum exista si fanatici ai echipelor mici de cartier . Vorbim de fani , nu de simpli spectatori , sau de oameni care tin azi cu ala pentru ca asa...si miine cu altu . Ii o chestie de gust , nu mi se pare deplasat . Is multi la care le place fotbalu dar nu-s fani de nici o echipa , si le place una sau alta , in functie de cit de frumos joaca .
Fir Intins!!!
si stiu si in bucuresti vreo cativa fani poli iasi, fani adevarati, nu feicuri cu abtibilduri.

n-am nimic cu fanii stelei din iasi. si mie imi place dinamo(in ultima vreme din ce in ce mai putin

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
Salutare tuturor!
Visul meu e sa ma imbrac in tricoul meu de suflet rosu-alb si sa merg in Ghencea la un meci, sa ma asez chiar in peluza cu stelisti apoi sa le vad reactia! Apoi o sa ma imbrac in ros-albastru si merg in peluza rapidistilor din Grant. Si tot asa pana ce epuizez toate combinatiile posibile. Dupa aceea fac un tabel cu statistici de genul: unde am fost batut ce mai rau sau unde nu mi s-a zis nimic, daca a sarit cineva de la ei sa ma apere, ce gen de expresii au folosit, cat timp a trecut pana sa se sesezeze cineva cum sunt imbracat etc.
Daca nu stiati in Spania e un nebun din asta care se imbraca in tricoul oaspetilor si merge in peluza gazdelor - tipul e deja vedeta si zice ca mai rau de o bataie moderata nu a patit pana acum. Aveam o poza cu el imbracat in tricou de Real Madrid si asezat in tribuna cu fani ai Barcelonei. Oameni civilizati, catalanii aia il priveau cu uimire dar nu tu injuraturi, batai....doar sfatul calduros de a pleca in alta tribuna. Credeti ca la noi ai avea sansa sa scapi nebatut, neviolat, ne......ce mai vreti voi? Poate la un meci U Cluj-Poli Iasi. Desi ati vazut cum se deghizeaza fanaticii ploiesteni in suporteri de-ai Clujului ca sa poate batea rapidisti! Poate ca si pe Piturca l-a injurat un suporter al Craiovei, venit de la Cluj dar imbracat in tricou de Dinamo!

Visul meu e sa ma imbrac in tricoul meu de suflet rosu-alb si sa merg in Ghencea la un meci, sa ma asez chiar in peluza cu stelisti apoi sa le vad reactia! Apoi o sa ma imbrac in ros-albastru si merg in peluza rapidistilor din Grant. Si tot asa pana ce epuizez toate combinatiile posibile. Dupa aceea fac un tabel cu statistici de genul: unde am fost batut ce mai rau sau unde nu mi s-a zis nimic, daca a sarit cineva de la ei sa ma apere, ce gen de expresii au folosit, cat timp a trecut pana sa se sesezeze cineva cum sunt imbracat etc.
Daca nu stiati in Spania e un nebun din asta care se imbraca in tricoul oaspetilor si merge in peluza gazdelor - tipul e deja vedeta si zice ca mai rau de o bataie moderata nu a patit pana acum. Aveam o poza cu el imbracat in tricou de Real Madrid si asezat in tribuna cu fani ai Barcelonei. Oameni civilizati, catalanii aia il priveau cu uimire dar nu tu injuraturi, batai....doar sfatul calduros de a pleca in alta tribuna. Credeti ca la noi ai avea sansa sa scapi nebatut, neviolat, ne......ce mai vreti voi? Poate la un meci U Cluj-Poli Iasi. Desi ati vazut cum se deghizeaza fanaticii ploiesteni in suporteri de-ai Clujului ca sa poate batea rapidisti! Poate ca si pe Piturca l-a injurat un suporter al Craiovei, venit de la Cluj dar imbracat in tricou de Dinamo!

Fario , incurci putin borcanele , galeria cu spectatorii pro gazde . Nu apuci tu sa crapi trei seminte ca te culege securitatea stadionului daca faci din astea , pe motiv de provocare . printre spectatorii aia moderati , un fel de pescari duminicari , nu-i nici o smecherie , poti sa faci cite poze vrei .
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!
-
- veteran
Am fost odata la un Steaua-Dinamo si cum am gasit bilete doar in peluza stelistilor a trebuit sa vad meciul ca un robot, fara sa ma pot bucura la eventualul gol dinamovist. Mai rau e ca la golul stelei a trebuitr sa aplaud si eu nu de alta dar devenam suspect!
Insa in timp ce aplaudam fara nici un fel de entuziasm si la sanki, imi ziceam in gand "ce penibila galerie, ce echipa de 3 parale, parca sunt sosiile lui Gigi etc. In felul asta stresul a fost mai mic si de bucurat m-am bucurat abia cand am iesit din stadion, eu cu amicul meu tot dinamovist. Culmea ca am mai fost cu inca 2, aia insa stelisti, care au avut bunul simt sa nu ne dea de gol, mai ales ca iei ne propusesera sa uramrim meciul impreuna. Pe tot drumul spre iesirea din tribuna, ei ne tachinau: ce va faceti daca le spunem astora ca sunteti caini? Eu le-am spus ca pe ei i-ar casapi primii ptr ca ne-au adus pe noi acolo! 

Respect pt.toti suporterii celorlalte echipe...
Cat v-ar fi de greu .Steaua este singura echipa 'galonata' si cu cel mai bun palmares din Romania...
Asi dori sa citesc topicuri despre"a inceput meciul lui xxxxx in Europa",
"yyyyyy lupta in semifinalele cupei zzzzzzzzzzzzz"....dar....raman cu dorinta...Sigur ca sunt subiectiv dar si sincer obiectiv...
Am jucat 6 ani rugby la Steaua...sportul ala m-a invatat ca la finele inclestarii sa stau la intrarea "in cabine" si sa imi aplaud/felicit pe cei invinsi....apoi,meream toti la o bere Bucegi si cateodata si un Pepsi(anii.."80.deh)...
In acea vreme..(
)...Romania invingea in teren cu stelisti/baimareni/dinamovisti...pe Franta cu 15-0,facea 11-14 cu Noua Zeelanda iar in Anglia era aplaudat 'penalty king',Ion Gheorghe,care inscria de la 49 m..pe Twickhenham...
Intotdeauna ne respectam...mizeriile si mascariile actuale...ma uluiesc..si nu am 70 ani ci doar 40 ani...
Cat v-ar fi de greu .Steaua este singura echipa 'galonata' si cu cel mai bun palmares din Romania...
Asi dori sa citesc topicuri despre"a inceput meciul lui xxxxx in Europa",
"yyyyyy lupta in semifinalele cupei zzzzzzzzzzzzz"....dar....raman cu dorinta...Sigur ca sunt subiectiv dar si sincer obiectiv...
Am jucat 6 ani rugby la Steaua...sportul ala m-a invatat ca la finele inclestarii sa stau la intrarea "in cabine" si sa imi aplaud/felicit pe cei invinsi....apoi,meream toti la o bere Bucegi si cateodata si un Pepsi(anii.."80.deh)...
In acea vreme..(

Intotdeauna ne respectam...mizeriile si mascariile actuale...ma uluiesc..si nu am 70 ani ci doar 40 ani...