pescuitu la rapitor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Poate nu ma descurc eu asa grozav cu netul dar sa sti domnu Ovidiu ca recordul dv a fost luat de multi pescari care pescuiesc la clean .si inca ceva nu o sa aveti nici macar sadisfactia sa vedeti cleanul pt ca avind in vedere ca sint nou pe forum credeti-ma ca aceasta nu a fost o primire prea placuta. Urmariti-ma in anul 2008 sa vedeti ce fel de pescar sint si poate o sa vedeti si cleanul.
Poate nu ma descurc eu asa grozav cu netul dar pt ca sint nou pe forum asta nu afost o primire prea frumoasa si domnu Ovidiu sa sti ca recordul dv a fost luat de multi pescari care pescuiesc la clean iar eu no sa va dau nici macar sadisfactia sa vedeti cleanul ,urmaritima in anul 2008 si o sa vedeti ce fel de pescar sint si poate daca va cereti scuze o sa vedeti si cleanul.
d-l Ovidiu e in lacrimi.
Ti-ai facut deschiderea pe "rapitori.ro" cu un clean (prins de tine) de 4,5kg, sau 4500 de grame, adica un clenisor frumos...spre limita potentialului genetic, te mira ca vrem o poza sau o dovada?
Eu si toti cei ce am raspuns la acest topic deschis de tine, cu totii am prins salai intre 14 si 19kg doar ca nu vrem...sa punem fotografii...oricum toata lumea stie ca suntem buni.
Sigur ca e loc si de mai bine! ai sincere felicitari din partea mea!
Eu stiu ca ai prins acel clean, si cleanul stie si el.
pentru mine care nu am prins clean mai mare de 1,2kg, 4,5kg este de tot respectul
Ti-ai facut deschiderea pe "rapitori.ro" cu un clean (prins de tine) de 4,5kg, sau 4500 de grame, adica un clenisor frumos...spre limita potentialului genetic, te mira ca vrem o poza sau o dovada?
Eu si toti cei ce am raspuns la acest topic deschis de tine, cu totii am prins salai intre 14 si 19kg doar ca nu vrem...sa punem fotografii...oricum toata lumea stie ca suntem buni.
Sigur ca e loc si de mai bine! ai sincere felicitari din partea mea!
Eu stiu ca ai prins acel clean, si cleanul stie si el.
pentru mine care nu am prins clean mai mare de 1,2kg, 4,5kg este de tot respectul
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
1. pescaru1, daca erai cineva aveai o porecla/nume
2. fara a arata sau a demonstra lucurile pe care le vb, de ce le vb?
3. cum ai vrea sa fi primit pe forum cu flori si petarde
4. daca esti un pescar bun, ne bucuram, incanta'ne cu ideeile tale, felul tau de a prinde peste. Pana acum nimic deosebit
2. fara a arata sau a demonstra lucurile pe care le vb, de ce le vb?
3. cum ai vrea sa fi primit pe forum cu flori si petarde
4. daca esti un pescar bun, ne bucuram, incanta'ne cu ideeile tale, felul tau de a prinde peste. Pana acum nimic deosebit
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit
-
Fario_nebunu
- veteran

Fario_nebunu scrie:Si eu am prins in 2007 pe Olt langa Valcea un rechin-taur venit din Oceanul Indian, in Mediterana apoi Marea Neagra si Dunare, de unde a urcat in Olt. Avea 4m si 300 de kg iar in burta lui am gasit degete si urechi de olteni! daca il credeti pe ala cu cleanul de 4,5 kg credeti-ma si pe mine!
-
Fario_nebunu
- veteran

-
adrian frunza
- veteran