pescuitu la rapitor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
asta e topic de cafenea din cate vad, doar o afirmatie ca s-ar fi prins un clean,fara dovezi si povestiri nu justifica crearea unui topic in sectiunea partidelor.
cand voi vedea ceva despre pescuit intr-o anumita sau mai multe partide de pescuit,se va muta inapoi.
cand voi vedea ceva despre pescuit intr-o anumita sau mai multe partide de pescuit,se va muta inapoi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Micheal, cum asa fara dovezi? Pai dovada e chiar in burtica lui Pescaru 1! Si o partde din dovada a ramas vreo 3 zile "ancorata" in gatul lui pana l-a luat salvarea si l-au operat la spital de l-au scos! Chiar atata lipsa de inima incat sa ii cereti omului dovezi? Adica sa va aduca certificat de la spital si radiografia aia cu osul de 15 cm (coasta) ca sa va convingeti ca a scos un Mobby Dick din Olt? Offff, Toma Necredinciosul te numesti....

Salutam pe dl pescarul1 !
***Salutari, domnul pescarul1 !!!****
***Bun venit!!!/b]***

Ma bucur mult ca ai intrat aici pe forum, esti bine venit printe noi!
Chiar te rog insistent sa mai intri, ca sa mai schimbam informatii despre cum mai merge treaba!
Acuma, va rog, toata lumea, sa spuneti "salut" la oaspetele nostru, ca asa-i frumos! Dupa ce ca ne vin musafiri asa misto atat de rar! Voi, in loc sa va purtati frumos cu ei, sariti sa-i desfiintati, ca sa se inhibe! Acuma omul n-o sa ne mai spuna nimica!
Ah, de ce n-am fost eu primul care sa postez imediat dupa el!
***Bun venit!!!/b]***

Ma bucur mult ca ai intrat aici pe forum, esti bine venit printe noi!
Chiar te rog insistent sa mai intri, ca sa mai schimbam informatii despre cum mai merge treaba!
Acuma, va rog, toata lumea, sa spuneti "salut" la oaspetele nostru, ca asa-i frumos! Dupa ce ca ne vin musafiri asa misto atat de rar! Voi, in loc sa va purtati frumos cu ei, sariti sa-i desfiintati, ca sa se inhibe! Acuma omul n-o sa ne mai spuna nimica!
Ah, de ce n-am fost eu primul care sa postez imediat dupa el!
Fario_nebunu scrie:Ei si tu acum! Pai ce ai fi vrut sa fie in zona Valcea, maramureseni?![]()
![]()
Erau degete de oameni ai muncii, cu pamant sub unghii, iar urechile mari si cam clapauge...deci oltenesti get beget!

ia sa dai un semn,cand mai vi la pescuit in valcea

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- storm fish
- veteran
clapauga este mintea ta ......poate ne intesectam prin oltenia....abia astept sa-ti strang manaFario_nebunu scrie:Ei si tu acum! Pai ce ai fi vrut sa fie in zona Valcea, maramureseni?![]()
![]()
Erau degete de oameni ai muncii, cu pamant sub unghii, iar urechile mari si cam clapauge...deci oltenesti get beget!

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
- veteran
AdiWolf si StormFish,
Mai baieti, voi nu stiti de gluma?
Normal ca a fost un "spirit" de al meu ca sa creez buna dispozitie. Si cum un pescar pe forum m-a intrebat de unde stiu ca erau bucati de oltean cele gasite in peste a trebuit contra-cronometru sa identific niste caracterisitici care sa "percuteze" la imaginarul colectiv... Asa ca nu e nici o aluzie rautacioasa. Oltenii sunt in general barbati de valoare si cautati de femei si nu zic asta doar ptr ca si eu sunt pe jumatata (tata) ci pentru ca e o constatare obiectiva. Iar daca mai au si ceva urechi clapauge cinste lor, nu e nici o rusine! In fond si Cezar avea asa, si Tamerlan, si asta nu i-a impiedicat sa creeze imperii!
Deci daca vin prin Valcea va caut, fiti pe pace!
Mai baieti, voi nu stiti de gluma?

Deci daca vin prin Valcea va caut, fiti pe pace!