pescuitu la rapitor

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 21 Feb 2008, 11:56

Mah pescar1 sa nu fi facut hernie de la ridicat ca e pacat de tine..... :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 21 Feb 2008, 13:19

asta e topic de cafenea din cate vad, doar o afirmatie ca s-ar fi prins un clean,fara dovezi si povestiri nu justifica crearea unui topic in sectiunea partidelor.
cand voi vedea ceva despre pescuit intr-o anumita sau mai multe partide de pescuit,se va muta inapoi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 21 Feb 2008, 14:56

Micheal, cum asa fara dovezi? Pai dovada e chiar in burtica lui Pescaru 1! Si o partde din dovada a ramas vreo 3 zile "ancorata" in gatul lui pana l-a luat salvarea si l-au operat la spital de l-au scos! Chiar atata lipsa de inima incat sa ii cereti omului dovezi? Adica sa va aduca certificat de la spital si radiografia aia cu osul de 15 cm (coasta) ca sa va convingeti ca a scos un Mobby Dick din Olt? Offff, Toma Necredinciosul te numesti.... :lol: :lol:

ComyB
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ComyB » 21 Feb 2008, 19:38

nu stiu de ce va ambalati cu toti pe cleanul omului si pe el! poate chear asa e cum spune!dar...nu stie cum sa posteze imaginile!!!!
Fire tensionate si betze incordate!

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Salutam pe dl pescarul1 !

Mesaj de stelian » 21 Feb 2008, 19:56

***Salutari, domnul pescarul1 !!!****
***Bun venit!!!/b]***
:bere:

Ma bucur mult ca ai intrat aici pe forum, esti bine venit printe noi!
Chiar te rog insistent sa mai intri, ca sa mai schimbam informatii despre cum mai merge treaba!

Acuma, va rog, toata lumea, sa spuneti "salut" la oaspetele nostru, ca asa-i frumos! Dupa ce ca ne vin musafiri asa misto atat de rar! Voi, in loc sa va purtati frumos cu ei, sariti sa-i desfiintati, ca sa se inhibe! Acuma omul n-o sa ne mai spuna nimica!
Ah, de ce n-am fost eu primul care sa postez imediat dupa el!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Feb 2008, 21:03

Fario_nebunu scrie:Ei si tu acum! Pai ce ai fi vrut sa fie in zona Valcea, maramureseni? :lol: :lol:
Erau degete de oameni ai muncii, cu pamant sub unghii, iar urechile mari si cam clapauge...deci oltenesti get beget! :D
:evil: :evil:

ia sa dai un semn,cand mai vi la pescuit in valcea :twisted: :twisted:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 22 Feb 2008, 08:52

Fario_nebunu scrie:Ei si tu acum! Pai ce ai fi vrut sa fie in zona Valcea, maramureseni? :lol: :lol:
Erau degete de oameni ai muncii, cu pamant sub unghii, iar urechile mari si cam clapauge...deci oltenesti get beget! :D
clapauga este mintea ta ......poate ne intesectam prin oltenia....abia astept sa-ti strang mana :wink: (mana de om al muncii)
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Feb 2008, 09:57

AdiWolf si StormFish,
Mai baieti, voi nu stiti de gluma? :lol: :lol: Normal ca a fost un "spirit" de al meu ca sa creez buna dispozitie. Si cum un pescar pe forum m-a intrebat de unde stiu ca erau bucati de oltean cele gasite in peste a trebuit contra-cronometru sa identific niste caracterisitici care sa "percuteze" la imaginarul colectiv... Asa ca nu e nici o aluzie rautacioasa. Oltenii sunt in general barbati de valoare si cautati de femei si nu zic asta doar ptr ca si eu sunt pe jumatata (tata) ci pentru ca e o constatare obiectiva. Iar daca mai au si ceva urechi clapauge cinste lor, nu e nici o rusine! In fond si Cezar avea asa, si Tamerlan, si asta nu i-a impiedicat sa creeze imperii!
Deci daca vin prin Valcea va caut, fiti pe pace! :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 22 Feb 2008, 20:59

pescar 1,felicitari,doar ca nu l-ai prins la sibiu,aici e cibinul,fa corectura,si toti te vor crede. :wink:

Scrie răspuns