Starea Oltului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Starea Oltului
nici un post din luna 06.2016.... ce mai stiti de starea Oltului? dar de permisele pentru anul in curs?
Gasesti aici mai multe informatiicastillio scrie:nici un post din luna 06.2016.... ce mai stiti de starea Oltului? dar de permisele pentru anul in curs?
http://www.rapitori.ro/forum/suntem-si- ... -8360.html
oltul in zona Brasov stie cineva cum arata zilele astea?
Si acum la peste o luna de atunci tot mare si tot tulbure a ramas. nu stiu cand se mai linistesc ploile astea...Marciano scrie:Mare si tulbure
Salut pescuieste cineva mai sus de Hoghiz ? Cum arata apa , cam cati centimetri e vizibilitatea in apa ?
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Eu pescuiesc langa Brasov (Ariusd, Araci...) si sambata era urat rau. Dupa parerea mea sambata asta ar putea fi bun de pescuit. O sa incerc sa vad. Sper ca n-a mai plouat pe sus sa -l tulbure iar...grey-wolf scrie:Salut pescuieste cineva mai sus de Hoghiz ? Cum arata apa , cam cati centimetri e vizibilitatea in apa ?
Stii de ce e asa? Lucreaza tovarasii cu draglinele mai sus de Podu Olt! Si cand se opresc ei iaca se limpezeste raul. Uite asa sambata dis de dimineata era lacrima si in cateva ore era varza...Marciano scrie:Surprinzator sau nu, acum e foarte scazut si limpede
Oltul la Brasov e tulbure tare si marit