Unde se pote pescui pe langa Timisoara ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
cornesti
ce taxe sunt la cornesti?!si ce conditii?mersi mult. 

- bluesky1ro
- utilizator constant

Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
- bluesky1ro
- utilizator constant
-
- utilizator nou
salutare pescari!bluesky1ro scrie:Ieri am fost la voblerit de la podul Garii, pina in spatele parcului Rozelor, apa excelenta, dar cumatra nu s-a aratat, a mai dat cineva cu voblere prin oras cu rezultate? eu nu am vazut ieri nici un pescar...
unde mai merge acum?ce se mai stie de pischia?dar de dumbravita?ma refer la taxa/zi,si daca merge ceva pe acolo.astept parerili voastre.multa bafta!

-
- utilizator nou
salutare pescari!cam putini pe forum,probabil mai mult pe la peste.am fost la sinandrei,30 ron taxa/zi,se prinde doar caracuda la palma,nimic mai mare.cu putin efort si atentie ,chiar si 8-9 kg/zi.nu a intrat nimic mai mare desi am dat si dupa crap,la rima am luat doar un somn pitic.cel mai mult la viermisori,si griu fiert.alte balti?! salutare!
Pescuit pe Bega
Salut,
Sunt un pescar incepator (stationar), si de obicei merg pe Bega sau Timis. Cand nu am prea mult timp, merg doar la Parcul Rozelor, locul fiind aproape. De obicei prind ceva pestisori, dar am avut noroc si la un lin si cativa bibani. Insa mai mult cu noroc pescuiesc. Am tot citit pe net, am mai discutat cu pescari, si am ajuns la concluzia ca montura mea nu e chiar buna. Astfel am facut o montura cu nailon de 0.14 cu transparenta ridicata, carlig de 12, pluta mica, echilibrata cu plumb de 0.5g. Am cumparat si nada (compozitie din faina cu vanilie). In fine, abia asteptam ziua de sambata. A fost vreme buna, repede, fuga la Rozelor. Am folosit rame rosii si viermisori albi. Am pescuit de la 11 pana la 14, nu am avut nici macar o trasatura la pluta. Am incercat la mai multe adancimi, aproape de fund si tot coboream pluta pana am ajuns aproape de suprafata. Din cate stiu trebuia sa gasesc pestii aproape de fund. Am avut si un bat pe fund, de pe ala a disparut de vreo 3 ori momeala (odata chiar am vazut trasatura) dar era vant, batul se misca in continuu, nu prea vedeam cand trage. Erau mai multi pescari prin zona, pe care am vazut ca prind. Dupa spusele lor, ziua respectiva nu era chiar buna, fiindca au prins de abia 10 bucati, cu doua zile inainte prinzand chiar 30 de bucati, dar totusi au prins in comparatie cu mine.
Intrebarea mea e, ce monturi ar trebui sa folosesc pe Bega? As tinti scobar mreana.... cu aceasta montura. Este buna montura mea pe care am descris? Pur si simplu nu am ales bine locul de pescuit sambata (am incercat pe doua locuri)? Am incercat si cu si fara nadire, gandindu-ma ca poate nu e potrivita nada, fiind prima data cand foloseam ca nada altceva decat paine.
Astept sfaturi,
Csabi
Sunt un pescar incepator (stationar), si de obicei merg pe Bega sau Timis. Cand nu am prea mult timp, merg doar la Parcul Rozelor, locul fiind aproape. De obicei prind ceva pestisori, dar am avut noroc si la un lin si cativa bibani. Insa mai mult cu noroc pescuiesc. Am tot citit pe net, am mai discutat cu pescari, si am ajuns la concluzia ca montura mea nu e chiar buna. Astfel am facut o montura cu nailon de 0.14 cu transparenta ridicata, carlig de 12, pluta mica, echilibrata cu plumb de 0.5g. Am cumparat si nada (compozitie din faina cu vanilie). In fine, abia asteptam ziua de sambata. A fost vreme buna, repede, fuga la Rozelor. Am folosit rame rosii si viermisori albi. Am pescuit de la 11 pana la 14, nu am avut nici macar o trasatura la pluta. Am incercat la mai multe adancimi, aproape de fund si tot coboream pluta pana am ajuns aproape de suprafata. Din cate stiu trebuia sa gasesc pestii aproape de fund. Am avut si un bat pe fund, de pe ala a disparut de vreo 3 ori momeala (odata chiar am vazut trasatura) dar era vant, batul se misca in continuu, nu prea vedeam cand trage. Erau mai multi pescari prin zona, pe care am vazut ca prind. Dupa spusele lor, ziua respectiva nu era chiar buna, fiindca au prins de abia 10 bucati, cu doua zile inainte prinzand chiar 30 de bucati, dar totusi au prins in comparatie cu mine.
Intrebarea mea e, ce monturi ar trebui sa folosesc pe Bega? As tinti scobar mreana.... cu aceasta montura. Este buna montura mea pe care am descris? Pur si simplu nu am ales bine locul de pescuit sambata (am incercat pe doua locuri)? Am incercat si cu si fara nadire, gandindu-ma ca poate nu e potrivita nada, fiind prima data cand foloseam ca nada altceva decat paine.
Astept sfaturi,
Csabi
- micutsebastian
- utilizator constant
balti de pescuit in judetul timis 2009
buna ziua ... spuneti`mi si mie unde poti pescui la cars crap in timis ca nu mai gasesc pe nici un forum postat decat din 2005! haideti sa deschidem un subiect actualizat
sunt sigur ca foarte multi pescari cauta asa ceva si nu gasesc ... eu sincer caut de vreo 2-3 saptamani ...
ms ms
la lieblieng daca mergeti veti prinde ... 3 kg in 3 zile
la ghiroda ai 3 kg de caracuda pana pe la 2-3
este ok da e cu plata ...
15 ron intrarea si 10 ron kg de crap...(crap se prinde biniror)

sunt sigur ca foarte multi pescari cauta asa ceva si nu gasesc ... eu sincer caut de vreo 2-3 saptamani ...
ms ms
la lieblieng daca mergeti veti prinde ... 3 kg in 3 zile

la ghiroda ai 3 kg de caracuda pana pe la 2-3

15 ron intrarea si 10 ron kg de crap...(crap se prinde biniror)
nu vreau sa fiu rau, dar te-ai uitat la titulatura site-ului? pe aici e vorba de rapitori. tu vorbesti de ciprinide. deci nu cred ca asta e locul de unde sa iei informatii.vezi ca mai sunt ceva site-uri specializate unde cred ca daca ai un pic de rabdare gasesti informatiile dorite. Fir intins !
The WORST day fishing is better than the BEST day working!