Unde se pote pescui pe langa Timisoara ?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 23 Noi 2005, 19:22

dr.pike scrie:
ovidius scrie: Succes.
:D:D:D

Va tineti de "sotii" in continuare! Eu am fost pe Bega Veche in zona Bobda, unde am luat ceva malite pana in 1.5 kg. Localnicii luasera si mai frumoase...la pestisor viu :D

Un sfat: cand dai drumul marlitelor, fa-o cand nu te vede nici un pescar din zona, ca altfel, juma' de ora tre sa te justifici de ce ai facut-o si sa suporti misto-ul lor. Si, in plus, trebuie sa ii refuzi politicos cand iti propun sa le-o donezi lor daca tot nu ai nevoie de ea...si asta poate dura... in detrimentul pescuitului :)))
Cand asta ? acu poate o luna cred.
Iar la localnici le-o spun verde in fata ca am ce manca acasa si vreau sa apuce sa mai faca pui, sa mai prindem si la anul.
Dom'le in calicia lor sunt de-o rapacitate ca eu cred ca nici o basculanta plina de stiuci nu le-ar ajunge nemancatilor!
Cum aud de un canal ceva cum vin cu sutele ...
Si sunt nesimtiti la maxim... tu dai la naluci si
ei pun fixa cu pestisor la 2metri de tine ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 24 Noi 2005, 10:53

Mai Mugure, nu fii asa de rau. Omul de la tara poate nu are bani destui sa se dea pe spinning si el pescuieste cum stie. Broblema este ca ar trebui sa elibereze ce e de eliberat. That's the big problem.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 24 Noi 2005, 16:53

ovidius scrie:Mai Mugure, nu fii asa de rau. Omul de la tara poate nu are bani destui sa se dea pe spinning si el pescuieste cum stie. Broblema este ca ar trebui sa elibereze ce e de eliberat. That's the big problem.
Las ca dau ei shi la shpinning.
Aveau silicoane si chiar si rapalle nu numai chinezisme pe fir.
Dar acu' dau la hatza! Ca e mai rentabil.
Iar nesimtirea lor numai tzeapa lui Tzepesh poate sa le-o curme.
Shi cum sa nu le doresc tot "binele ' din lume daca tu daui la shpinning si ei se pun cu fixele in jurul tau??
Numai asa de-l ... le agatz cu voblerul ca sa le iasa pe nas:
"O scuze prietene, iar te-am agatat, , da scuze ca am venit inaintea pe locul tau cu o ora!,ce bine ca te-ai asezat asa de aprope de mine ai pierdut si pestisorul? ce rau imi pare ! " :twisted: :twisted:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 25 Noi 2005, 09:49

Bine Mugure, cum zici si tu. Descarca-te. :D

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 05 Dec 2005, 00:10

;)
...adi nu a dat drumul la stiuca la el pe balti si probabil nu o va face foarte curand.A mai bagat vreo suta buc salau ca pixu' si spera ca acestia sa se adapteze mediului.La stiuca nu da drumul pana ce aceasta nu se integreaza perfect in peisaj,adica sa apuce sa se si inmulteasca.Daca ar da drumul acuma probabil ca ar rari mult din nr exemplarelor cu care a populat balta.Sa speram ca incepe sa se inmulteasca si atunci normal va urma si pasul cu raritul ei.

peciucipri
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de peciucipri » 04 Feb 2006, 10:54

eu mam inervat cand am fost pe BEGA VECHE la berecsau si localnici trageau cu HOPUL pe canal si nu cu unul ci cu vreo 7 sau 8 hopuri ,si ei fac asa in fiecare an .Dar pe aia de la filiala nu-i intereseaza pe ei i intereseaza doar sa ne ia bani :evil:
hai la peste

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 24 Mar 2006, 20:15

Am fost saptamina aceasta la Balauru, e mizerie multa, au aruncat cu basculantele moloz, unii zic ca vor s-o sece, in toamna s-a scos pestele cu plasa de acolo... canalele din zona Cruceni le-am vizitat saptamina trecuta, peste ioc... un cioban ne-a povestit cum a strecurat apa din canale cu plasa... ca doar le-a curatat draglina, si nu mai are in ce se prinde plasa, nu mai sunt sovare, agataturi, etc... pe bega si timis inca e destul rapitor...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 24 Mar 2006, 20:46

Ovidiu, bine ai venit pe forum :wink:
Timisul si Bega, da, mai au rapitor. Sa speram ca si vremea ne va permite sa-l cautam. La cum arata apele acum.... n-avem decat sa stam acasa :(
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 24 Mar 2006, 23:22

Dar de Ianova ce se aude.Din cate stiu tine salau si biban.Stiti careva locuri pe acolo?

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 10 Apr 2006, 08:37

Despre Ianova se aude ca se trage bine cu plasa, si cind nu se trage se mai prinde si peste...

Scrie răspuns