Lacul Snagov

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Re: Lacul Snagov

Mesaj de albatrin » 16 Iul 2015, 11:57

Clubul Snagov - APC21 reloaded

Imagine

La prima „?edin??” a Clubului Snagov – APC21 din 2015, am participat 10 membrii ai clubului iar ca invitat ?eful postului Snagov al poli?iei transporturi navale.

Imagine

Prin amabilitatea gazdelor noastre, Complexul Astoria al Societ??ii Feroviare de Turism aflat pe malul lacului Snagov, ne-am desf??urat ?edin?a în jurul unei mese pe terasa restaurantului, cu o cafea ?i o ap? mineral? în fa?? iar cei mai pu?in ?oferi chiar cu o cutie de bere.

Imagine

S-a discutat "aprins" despre combaterea braconajului, organizarea, programarea ?i desf??urarea ac?iunilor, drepturile de control ale membrilor clubului, având la baz? autoriza?ia APC21 emis? de ANPA cu privire la administrarea pescuitului sportiv ?i mai ales protocolul încheiat între APC21 ?i Inspectoratul General al Poli?iei Române privind ac?iunile comune pe lacul Snagov.

Imagine

Membrii clubului ?i-au ar?tat disponibilitatea de a participa inclusiv cu logistica necesar?, barci cu motor proprii, sonare, etc., mai ales c? în acest moment poli?ia nu dispune de nici o barc? pe lac, în toate ac?iunile desf??urate pân? acum apelând la dotarea APC21, a membrilor asocia?iei sau a unor localnici.

Imagine

Ceea ce mi-a pl?cut în mod deosebit este dispari?ia oric?ror re?ineri privind implicarea direct?, a „fricii” de reac?ia celor prin?i în flagrant sau a „proprietarilor” plaselor întinse.

Pe viitor TO?I membrii Clubului Snagov – APC21, atunci când vor ie?i la pescuit pe lac, vor avea proceduri clare de ac?iune în cazul în care vor fi martori ai unor activit??i de braconaj iar periodic vor participa împreun? cu poli?ia la ac?iuni de prindere în flagrant a braconierilor. Vom avea întâlniri pentru a evalua activitatea desf??urat? ?i pentru a o îmbun?t??ii pe cea viitoare.

Pentru promovarea activit??ii clubului vom deschide câte o pagin? pe site-urile de socializare ?i pe forumurile dedicate pescuitului ?i vom organiza pe lacul Snagov concursuri de pescuit din barc? ?i de pe mal, totdeauna în sistem prinde ?i elibereaz? (catch & release). Pe lâng? Poli?ia TN sper?m s? colabor?m ?i cu ceila?i factori implica?i în activit??ile pe lacul Snagov, prim?riile localit??ilor riverane, Apele Române, APLS, alte societ??i comerciale care-?i desf??oar? activitatea pe malul lacului.
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei s? fii fericit o zi, îmbat?-te; un an, însoar?-te; o via??, apuc?-te de pescuit !!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Iul 2015, 14:38

Bravo!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bax
junior
junior

Mesaj de bax » 07 Dec 2015, 11:26

bravo, bravo ..
nimic nou de pe lac ?
care face o ieseala pe snagov saptamana asta ? :)
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 08 Dec 2015, 20:37

bax scrie:bravo, bravo ..
nimic nou de pe lac ?
care face o ieseala pe snagov saptamana asta ? :)
Eu, azi.

Laurentiu Andronic
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Laurentiu Andronic » 09 Dec 2015, 09:47

Am fost sambata cu un prieten , fiecare cu barca lui , am incercat in special la stiuca dar pe la pranz am incercat o ora si la biban .Rezultatul a fost zero prezentari atat la mine cat si la amicul meu :cry:

albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de albatrin » 09 Dec 2015, 15:38

Duminic? s-a g?sit o mârli?? mai fl?mând?, de?i ne amor?iser? degetele pe scule !!!

Imagine
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei s? fii fericit o zi, îmbat?-te; un an, însoar?-te; o via??, apuc?-te de pescuit !!!

albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de albatrin » 07 Apr 2017, 10:31

Prohibi?ia 2017 pe Snagov

Ieri diminea?? primesc un telefon de la un prieten care, în drum spre Bra?ov, tocmai trecuse pe podul de la intrarea în Tânc?be?ti ?i a v?zut pescari "la treab?" pe lacul Snagov.
- Nea Cristi, Snagovul n-a intrat în prohibi?ie ?
- Ba da, de la întâi !!!
- P?i v?d c? se pescuie?te !!!
- Ok, mul?umesc ! S? v?d ce pot face...
?i am f?cut. Am luat imediat leg?tura cu Poli?ia Transporturi Ilfov. În baza bunelor rela?ii de pân? acum, r?spunsul a fost prompt iar la sfâr?itul ac?iunii s-au înregistrat 2 dosare penale ?i 4 amenzi contraven?ionale. Nu ?tiu cum st? treaba pe alte ape publice dar pe Snagov nu se poate pescui decât LEGAL.
Mul?umesc Poli?iei Transporturi Ilfov !!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 07 Apr 2017, 11:00

Daca va intereseaza eu am traseu aproape zilnic prin zona hotel Mirage, iar in caz ca se vede ceva......un SMS ?

albatrin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de albatrin » 07 Apr 2017, 14:14

rcorbu scrie:Daca va intereseaza eu am traseu aproape zilnic prin zona hotel Mirage, iar in caz ca se vede ceva......un SMS ?
Excelent !! :respekt:
Cristi Nedelcu
0722.880.939

castillio
junior
junior

Mesaj de castillio » 16 Apr 2017, 12:46

Speram ca dupa prohibitie mai gasim si ceva peste in Snagov... mai stiti careva cum mai stam cu densitatea pestelui in Snagov si pe unde mai prindem?...

Scrie răspuns