Lacul Snagov
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Lacul Snagov
Adica... cu spaga?!
bagabonteli ... Romanica

Nu e vorba de şpagă, doar l-am citat pe Andrei. La această dată activitatea în cadrul complexului se reduce substanţial, doar la restaurant şi la hotel, din această cauză se pun bariere. Este posibil să existe o taxă pentru parcare şi acces la rampă, nu ştiu...C&R scrie:Adica... cu spaga?!bagabonteli ... Romanica
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
-
- veteran
Mi-a trecut si mie prin minte asta, dar era tarziu si n-am mai pierdut vremea. In cabina pandarului din parcare nu era nimeni, asa ca dus am fost... Daca se potoleste vantul si mai ajung acolo, am sa ma opresc intai la receptie.
Multumesc
Multumesc
Pândarul din parcare este pentru şantierul de peste gard !!!ANDREI RIGA scrie:Mi-a trecut si mie prin minte asta, dar era tarziu si n-am mai pierdut vremea. In cabina pandarului din parcare nu era nimeni, asa ca dus am fost... Daca se potoleste vantul si mai ajung acolo, am sa ma opresc intai la receptie.
Multumesc
Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
rampa si pontonul sunt sub alta administrare.
rampa oricum este neingrijita si pontonul rupt tot
acolo sunt alte interese, nu facilitarea accesului la apa
cum dracu se face ca toata partea cu padurea se transforma incet incet in cartier rezidential, iar dupa astoria, in zona protejata se defriseaza in draci
rampa oricum este neingrijita si pontonul rupt tot
acolo sunt alte interese, nu facilitarea accesului la apa
cum dracu se face ca toata partea cu padurea se transforma incet incet in cartier rezidential, iar dupa astoria, in zona protejata se defriseaza in draci
pescar particular
Din cate am aflat pescuitul pe Snagov se va face numai in baza permisului eliberat de societatea Acvila Bucuresti; bineinteles cu un pret de 100 ron iar la pensionari 50 ron. Stie cineva cat de reala e informatia asta?!??
-
- utilizator nou
Salutare. Trebuie permis de pescuit pe acest lac? Pe unde se poate intra cu barca? Se poate pescuii la clonc????
acolo mai bine la clock! 

Vrea cineva sa-mi indice cateva locuri de pescuit pe lacul Snagov, unde sa poti merge cu copii, sa existe niste pontoane sau sa fie zona oarecum amenajata si sa nu ai certuri cu diferiti proprietari de terenuri, restaurante, e.t.c ?
Vreau sa merg cu juniorii la cateva partide si nu ma tenteaza sa-i bag prin balarii, maluri abrupte
Vreau sa merg cu juniorii la cateva partide si nu ma tenteaza sa-i bag prin balarii, maluri abrupte