Unde se pote pescui pe langa Timisoara ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- bluesky1ro
- utilizator constant
- bluesky1ro
- utilizator constant
- bluesky1ro
- utilizator constant
Se pare ca vorbesc singur pe topicul asta, oameni buni scrieti pe unde ati fost pe la pescuit luna asta si pe unde vreti sa mergeti ca oricum prea putini iau masina si se duc sa dea la lingura dupa stiuca pe Timis si Bega... asa ca pe ce balti cu plata umbla lumea, daca e vorba de rapitor, dupa o zi in care nu am luat nici un crap la Giroc, am bagat sorete(regina baltii) in girlig si evident am luat bibani, unul aproape de 500 de grame, miine is calare pe ei acolo, a se citi pe crapi, dar si pe bibani daca nu mere crapu' 

Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
-
- senior
Nu vreau sa fac reclama baltii dar Dumbravita mai are stiuca,inca,iar de biban n-a dus lipsa niciodata.Partea proasta este ca-i tot cu plata,adica 20RON,indiferent ca ai sau nu permis.Eu am fost la crap dar langa mine au pescuit 2 tipi la stiuca,stationar,si au luat doua marlite cam la 500-600gr,in conditiile in care nu le aveau cu acest stil de pescuit.In toamna cica au luat si la 2,5-3 kg buc.Deci ...Fir intins! :wink:
- bluesky1ro
- utilizator constant
Salut, deci s-a schimbat regula??? era 50.000 daca aveai permis, de fapt 20.000 initial, acum 200.000, ma rog e cam plina de iarba, ca nu au curatat-o... Ideea e ca nu facem reclama la balti, eu zic sa scrie fiecare ce a prins si ce a vazut ca se prinde, altfel o sa-i facem pe altii cu bani mergind pe balti fara peste.... sau unde nu trage. Azi am fost la Giroc, a batut vintul, paznicul zice ca s-a bagat crap si ceva caras, la mal azi erau o gramada de carasi morti, am prins un singur caras de dimineata la vreo 300 de grame, nu am avut trasaturi decit de regina baltii.... indiferent ca am dat cu rima neagra, rosie, viermi, la porumb nu mi-a tras nimic, am ales o zona cu sovar, apa era destul de calda m-am gindit ca pestele e la apa mica, toata ziua s-au prins maxim 10 pesti pe balta, fara sa iau in dicutie soretii care i-au scos din minti pe majoritatea... a fost o zi proasta, de fapt cam toata saptamina a fost asa incepind de pasti incoace, ca am mai fost si de pasti, ceilalti pescari mi-au confirmat ca s-a prins peste bine la inceput cind au bagat crap acum citeva saptamini, atunci s-a prins romanesc si oglinda, acum mai rar... iarba a inceput sa iasa la suprafata poate ca si asta e un aspect important, fiindca grundurile stau in iarba pe 50% din balta, pe prima parte a baltii(cea cu apa adinca) nu e iarba, pe restul este destula.
Astept si impresiile celorlalti, ca sa prindem peste baltile trebuie studiate!
Astept si impresiile celorlalti, ca sa prindem peste baltile trebuie studiate!
-
- utilizator nou
balta

- bluesky1ro
- utilizator constant
Re: balta
Am fost acum 2 saptamini la sinandrei, am prins vreo 3 kile de caras, dar au intrat si mai mari, ideea e sa dai in larg cu momitoare, rime negre si porumb, peste e in balta, am vazut ca unii aveau focuri dimineata deci au dat noaptea la crap, personal nu am vazut pe nimeni prinzind crap acolo inca, probabil ca inca nu si-a dat drumul, am inteles ca exista somn american mare in balta poate confirma cineva, si ceva biban si salau?tucupescarul scrie:cine a fost zilele astea la peste si unde a fost multumit?am trecut pe la sinandrei,e 300000/zi,nu se prea lua decit caracuda la palma,la rima rosie,dar putine.merge girocul?va multumesc.
-
- utilizator nou
balti pescuit
am fost in 05.05.2006 linga arad este o balta care se cheama <<balta albastra>>30 ron/zi poti duce 1 kg.peste acasa,ce depaseste platesti cu 13 ron/kg.balta are peste,e particulara,super pazita,rima neagra,porumb,cucoti.locurile din spate spre mijloc sunt cele mai bune,distanta 25-30 m de mal.s-a prins la pluta.la 5-8 m de mal,la viermusi,si crap 2kg.bafta la toti care mergeti.
- bluesky1ro
- utilizator constant
Saptamina trecuta am fost la Cornesti, pe balta 1, s-au prins 4 crapi pe toata balta si aia i-au prins profesionistii care stat si noaptea, in rest citeva caracude, a batut vintul rau de tot, am prins doar citiva crapi cit palma... eliberati, cred ca vremea capricioaSA isi cam pune amprenta pe toate baltile, de asemenea diferenta de temperatura zi/noapte e cam mare... asta e momentan.
Hallo, care ai fost saptamana trecuta la Cornesti zici ? Pai sambata 06.05.2006 am fost io acolo si ortacul cu care am fost a luat un crapos la 3 kg, eu am lovit 2 crapciani, un biban frumusel si cateva caracude. Nu spun ca a mers, caci n-a mers, dar mai incercam. Iar sambata pana la ora la care am plecat eu, erau prinsi 7 crapi pe toata balta ca ai uitat sa-i socotesti pe acestia trei. Intreaba-l pe Adi (patronul)
PS: am auzit ca merge treaba la Berini (30RON/zi) A fost cineva ?
Hai ma, ca va anunt cand l-am lovit pe ala de 8 kg. :D
PS: am auzit ca merge treaba la Berini (30RON/zi) A fost cineva ?
Hai ma, ca va anunt cand l-am lovit pe ala de 8 kg. :D