Timisul de Sus

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 28 Mar 2006, 12:48

Inca ceva stimabile domn. Daca vei continua cu insinuarile astea hilare, ei bine....voi face o lista cu toate raurile si paraiele din Jud Brasov unde e pastrav, fie ele libere la pesc. sau interzise. Mai mult, o sa spun si cine si daca le pazeste, cat dureaza tura, ce momeli merg etc. In acest fel, iti garantez eu ca o sa vine sute de pescari pe acele ape si va trebui sa imparti prada cu ei. What do you think?

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 28 Mar 2006, 13:34

Pe Timis ai pescuit anul trecut desi ai recunoscut ca nu era voie, asadar....mai moale cu morala facuta altora.

Ce-am facut??????? Am pescuit pe Timis,unde scrie????Prietene sigur ai o problema :roll:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 28 Mar 2006, 13:43

Daca nu ai fi pescuit, nu aveai de unde sa stii atatea detalii. Si ti-am spus ca cei care populeaza in secret paraul cu alevini o fac ilegal, ptr ca OS e momentan administratorul. Deci, sa fac publica lista cu ape de munte din Brasov sau sa ma abtin?

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 28 Mar 2006, 14:16

Nu ai cu ce..........gandi!!! Stiu atatea detalii pentru ca locuiesc la 15 minute cu masina de zona amintita si cunosc toate apele de acolo pentru ca sunt din Brasov(credeam ca este normal pt tine sa intelegi).
Intr-o buna zi sper ca pe apele de munte sa se faca paza cu arma :idea:

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 28 Mar 2006, 14:26

Doresc din toata inima ca paza pe ape sa fie facuta candva de cyborgi inarmati cu pistoale cu laser care sa focalizeze tinta cand vad pescari cu masini de Brasov. Mai ales daca ii vad si cu mustele alea odioase... sa-i lase pe cei care dau cu taratoare, ca-i mai ecologic. Il alta ordine de idei, ma gandesc sa merg cam pe 15 aprilie din nou pe Timis sa imi incerc norocul. O fi bine, o fi rau...tu ce zici?

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 28 Mar 2006, 14:29

Cere-te afara sau la rubrica ,,distractiv''.Eu am incetat sa-mi mai consum timpul cu tine.
BAFTA MARE!!!

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 28 Mar 2006, 14:30

(pt serbanel) e bine .. du-te ...

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 28 Mar 2006, 14:45

Ptr Fishi si Bondan: lasa-ne, las-ne! Va doresc succes la pescuit, sa-l faceti praf pe bietul Salmo fario, si icra sa i-o starpiti din rau.

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 28 Mar 2006, 14:54

:)

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 28 Mar 2006, 19:18

bondan si fishi pe 15 aprilie va dau eu arme da tot tre sa-l prindem pe handicapatu asta!!
va bagati???

Scrie răspuns