Unde ai disparut domnule?lucian_flo scrie:Sper sa va inselati...
Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
- lucian_flo
- senior
A inceput campania de primavara. 
Cu stationarul dupa porti cum stati?

Cu stationarul dupa porti cum stati?
Ieri la SP 3 ,rosioara moarta ! Eu am vazut 8 pesti morti ! Stresul reproducerii sau metode tembele de braconaj (otrava,gaz etc) ???
-
- veteran
Pina la urma cum e ,stiuca la artificial sau nu?
Deci se poate sau nu pescui la stiuca la artificiala si cu eliberare pana la 1 iunie?
boistean scrie:nu.
-
- veteran
Daca esti platit la ajvps,fa rost de nr tel a lui nea Tomosoiu si intreaba.Eu zic ca poti sa mergi linistit.
Da , la AJVPS am platit cotizatia de membru. Si ANPA la trezorerie.
-
- utilizator nou
Salut toti pescarii sportivi din judetele Suceava si Botosani!
Imi explicati care este cea mai buna metoda de a intra in posesia permisului de pescuit ANPA? Sau a permisului care imi permite sa pescuiesc linistit in apele acestor 2 judete, plus pescuit de granita? Sunt disponibil sa intru si intr-o asociatie tip AJVPS sau PP daca e obligatoriu. Am citit unele informatii pe internet dar nu sunt convins 100% care este adevarul cu legislatia.
Nu am mai pescuit de ani buni pe apele din Romania, permisul meu cel vechi l-am pierdut, iar acum, dupa ani de pribegie, vreau sa reincep a practica pasiunea vietii mele, pescuitul, aici ACASA.
Multumesc anticipat tuturor!
Fire intinse!
Imi explicati care este cea mai buna metoda de a intra in posesia permisului de pescuit ANPA? Sau a permisului care imi permite sa pescuiesc linistit in apele acestor 2 judete, plus pescuit de granita? Sunt disponibil sa intru si intr-o asociatie tip AJVPS sau PP daca e obligatoriu. Am citit unele informatii pe internet dar nu sunt convins 100% care este adevarul cu legislatia.
Nu am mai pescuit de ani buni pe apele din Romania, permisul meu cel vechi l-am pierdut, iar acum, dupa ani de pribegie, vreau sa reincep a practica pasiunea vietii mele, pescuitul, aici ACASA.
Multumesc anticipat tuturor!
Fire intinse!