Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
Vezi ca la Pascani i-au amendat pe cei care au sunat la celebrul 112 ! Dupa aia umbla prin tribunale ptr. anularea amenzii ! Solutia e sa se organizeze rapid o echipa mixta ( politie, jandarmi si cei cu paza din club) care sa actioneze imediat . Dar de multe ori braconerii sunt anuntati chiar de cei din respectiva echipa . Braconajul nu va disparea niciodata...
- lucian_flo
- senior
Sper sa va inselati...
Si eu sper sa ma-nsel !
A mai fost cineva in ultimul timp pe curgator la pescuit cu naluci? Daca da, ce rezultate au fost?
Apa e foarte rece , dar s-au prins bibani si stiuci mici (eliberate!!!) in aval de baraj . Acum e foarte frig iarasi ! Tu pe unde ai disparut fo' ceva ani ???
Se zvoneste ca totusi pe Rogojesti se poate pescui la stiuca , C&R ,ca si in anii trecuti ! Stie cineva ceva sigur ???
-
- veteran
Asa am auzit si eu ,asta daca te faci membru la tov Tomoşoiu.Dumineca am ajuns la SP3 pe la 11 45 ,erau ceva barci da capturi mai imbracate nema.
Dar capturi erau???
-
- veteran
Care iesea afara pe linga mine[eu eram la babusca pe linga stuf]ziceau ca doar cite o mîrlita pe care o elibereaza la mal.Oricum apa e mare,are unde sa se bage in stuf.
Doar erau politisti ! La mal au eliberat mirlitele direct in traista
.