Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit in jud. Botosani
Astazi mai scazut ca ieri. Cred ca are legatura si cu lucrarile de la barajul de la Bucecea.
Astazi am finalizat voblerul cu numarul noua si, de ce sa nu recunosc, trusa ta este un mijloc de inspiratie.lucian_flo scrie:Felicitari, debut perfect. Asta o sa va lanseze in confectionarea de voblere.![]()
Am fost ieri pe Rogojesti ,simbata 27.0712 .Citiva bibanei la gume,citiva bibani la oscilanta dind dupa stiuca,citeva taieturi ...Am pescuit foarte putin si m-am deplasat foarte putin. Totusi o surpriza placuta bibanii prinsi la oscilanta de pastrav/clean....
Bibani si bibanei...Suna bine.
Astazi, si pestii sunt plecati la votare.
Din pacater n-au fost primiti la votare...
Ce noutati aveti?
- lucian_flo
- senior
Saptamana trecuta am fost pe Prut, dar nimic. Apa scazuta tare, pestii nu se aruncau nici la artificiale si nici la stationar. Un singur strapazan am prins. Poate s-au mai schimbat datele problemei dupa ploaia de zilele astea.
-
- utilizator nou
Buna.Sunt nou in pescuitul pe Siret,insa va pot spune ca se prinde destul de bine si in zona satului Tudora.Cine vrea informatii sa-mi dea mesaj pe cosmin.bruma@yahoo.com si discutam mai mult acolo.poate facem o partida de pescuit.e aproape de botosani dar si de suceava
maine e posibil sa ajung si eu in zona Joldesti. cu rezultate, sper, pentru ca anul asta am avut parte de mult prea putin timp pentru pescuit.