pescuit in Bistrita!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: loc la clean in bistrita
3 mici ca palma si 7 peste 25 de cm (25-27) numai buni de dril si senzatii tari pt ca am prins 3 din ei de la o inaltime considerabila, de la ecluza pe unde intra apa in lacul de agrement. a venit un domn langa mine ca sa studieze modul in care pescuiesc si dupa ce trage o tigara vad ca scoate singurul vobler care il avea (exact ce foloseam eu) si incepe si el sa pescuiasca dar nu putea lansa mai mult de 5 m din cauza firului de 30
. apa a fost foarte curata in amonte de baraj.

set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
cum sunt apele pe la voi domnilor, invariabile?
)
la noi s-au piscat putin, asta e un lucru bun, ca a mai crescut si nivelul, ca era acolo, jos de tot!
pe unde sariti wekendul asta?

la noi s-au piscat putin, asta e un lucru bun, ca a mai crescut si nivelul, ca era acolo, jos de tot!
pe unde sariti wekendul asta?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- junior
La noi, Bistrita e oribila , Luni a fost lacrima, Marti si Miercuri avea culoarea cafelei, Joi si Vineri destur de murdara iar azi tot destul de murdara. Astazi am pescuit pe Bistrita, dar nu au intrat decat vreo 4 clenuti ca palma si vreo 2 mai mari, la grindeluta.
bistrita e curata dar mai sus de baraj.am fost la livezile zilele astea si apa era mica si curata. mai jos de baraj vine murdara pentru ca mai ridica stavilarul,
set the hook!!
-
- junior
Ce lacuri bune in perioada asta stiti , la noi in judet inafara de Brateni si Sigmir? Si pentru rapitor si pentru pasnici...
- serbanhbk!!
- veteran
colibita....dar cam peste o luna
pe Bistrita am prins clean mai bine decat pe sieu. ieri am prins 16 cleni si acum 2 zile 20. cei drept ca multi mici, doar 3- 4 pe zi mai marisori cam la 30 cm.
pe sieu am fost de marti si am stat pana miercuri. 2 prieteni au dat la somn si nu au avut nici o trasatura. eu am prins 16 cleni dintre care cel mai mare de 35 cm, restul sub 25 cm. apa extrem de curata si e greu de apropiat de locurile bune.
pe sieu am fost de marti si am stat pana miercuri. 2 prieteni au dat la somn si nu au avut nici o trasatura. eu am prins 16 cleni dintre care cel mai mare de 35 cm, restul sub 25 cm. apa extrem de curata si e greu de apropiat de locurile bune.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
Foxule, iara minti,
?
Mai detine Bistrita asa cleni, la 33-35 cm, nu ca ar fi cine stie cat de mari, dar totusi, la ce curs are ?!
Iara s-a incalzit afara denuma, mici apele , si Muresul, a scos tot felul de insulite la iveala, altadata nu te gandeai ca ar putea exista asa ceva prin mijlocul lui!
La ce o intrat cel mai bine Fox??
Nu stiu dece, dar ,ori insist eu mult pe rotative, ca la voblere nu prea am mare noroc, ori nu pun botul cand dau cu ele!

Mai detine Bistrita asa cleni, la 33-35 cm, nu ca ar fi cine stie cat de mari, dar totusi, la ce curs are ?!
Iara s-a incalzit afara denuma, mici apele , si Muresul, a scos tot felul de insulite la iveala, altadata nu te gandeai ca ar putea exista asa ceva prin mijlocul lui!
La ce o intrat cel mai bine Fox??
Nu stiu dece, dar ,ori insist eu mult pe rotative, ca la voblere nu prea am mare noroc, ori nu pun botul cand dau cu ele!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
prinzi pe Bistrita mai ales cand da drumu la canal si vine apa mai mare si ii pune in miscare. de ce sa mint? prinzi la baby pro de distractie.
set the hook!!
- MARIUS POPA
- veteran
Bn absenta sau prezenta? 
Cum merge treaba prietenasi?
Chobul pune ori nu pune, sau e plin de verdeata in el?

Cum merge treaba prietenasi?
Chobul pune ori nu pune, sau e plin de verdeata in el?

Fii pescar nu talhar.