Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 05 Aug 2011, 18:32

domnule profesor,mai reactivati site-ul ! "si iarasi vine toamna/si tu rizi si o ingini/....Dar,vai, sintem batrini!" :twisted:

loosh
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de loosh » 17 Aug 2011, 11:39

Unde se mai poate pescui pe siret. La pod la Siminicea a fost cineva?

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 20 Aug 2011, 15:00

Pe frontul de nord-est nimic nou?

loosh
utilizator nou
utilizator nou

Bot'sani

Mesaj de loosh » 02 Sep 2011, 18:20

Dom'le, da secretosi sunt pescarii din Botosani. Nimic nu scoti de la ei.

pensionaru
veteran
veteran

Re: Bot'sani

Mesaj de pensionaru » 02 Sep 2011, 19:00

loosh scrie:Dom'le, da secretosi sunt pescarii din Botosani. Nimic nu scoti de la ei.
Intreaba in Suceava daca cei din Botosani sunt secretosi. Parerea mea ca in Botosani nu prea sunt pescari de apa curgatoare. Eu am crescut pe malul Siretului si majoritatea pescarilor veneau din Suceava de la care am si invatat cate ceva. Abia dupa ce s-a construit barajul de la Bucecea au inceput sa vina si pescari din Botosani.
Daca vrei sa pescuiesti pe Siret trebuie sa mergi cu cineva care cunoaste locurile,iar daca mergi singur trebuie sa petreci mult timp pe malul lui pana ii prinzi toate toanele. Fire intinse!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 08 Sep 2011, 10:51

Vineri pe Siret in zona Mihaileni, patru cleni, doua marle si o duzina de bibani. toti prinsi la un vobler mic River2Sea. Colegul de suferinta a avut ceva mai mult noroc, a prins mai multi cleni.
Locuri multe si bune sunt pe portiunea dintre barajul Rogojesti si podul de la Vf. Campului.

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 13 Sep 2011, 09:19

Se prinde, dar nimic spectaculos. Marle, clean, biban. Aseara, luni 12 septembrie, bibanul parca inebunise. La twister modificat, fiecare lansare insemna un biban si aceasta timp de o ora. Si ca spectacolul sa fie complet, bibanul mare prins in jig urmarit si atacat pana langa barca de stiuca. Partea frumoasa este ca a urmarit bibanul prins de mine si la nici 30 de secunde a inghitit twister-ul partenerului de pescuit chiar langa barca. Un kg.

mihali
veteran
veteran

Re: Bot'sani

Mesaj de mihali » 13 Sep 2011, 09:22

pensionaru scrie:
loosh scrie:Dom'le, da secretosi sunt pescarii din Botosani. Nimic nu scoti de la ei.
Intreaba in Suceava daca cei din Botosani sunt secretosi. Parerea mea ca in Botosani nu prea sunt pescari de apa curgatoare.
Ba sunt si inca foarte buni. Ei nu spun nimic dar eu ii vad si ai ce invata.

stradic
veteran
veteran

BT

Mesaj de stradic » 15 Sep 2011, 20:58

Sunt in Dorohoi,am venit aici la niste rude. Mai stau pana marti sau miercuri. Siretul in zona podului de la Vf.Campului nu e departe si pot sa merg tot timpul. Imi da si mie cineva niste informatii? Multumesc!
rapala the best vobler in the world

stradic
veteran
veteran

siret

Mesaj de stradic » 16 Sep 2011, 22:31

Am fost azi dupa masa la podul de la Vf.Campului,am prins multi bibani,ce-i mai multi marunti dar si cativa mai rasariti iar ca cirasa de pe tort,o stiuca care mi-a taiat Orka cea prinzatoare. Un pescuit distractiv. :wink:
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns