Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Bot'sani
Intreaba in Suceava daca cei din Botosani sunt secretosi. Parerea mea ca in Botosani nu prea sunt pescari de apa curgatoare. Eu am crescut pe malul Siretului si majoritatea pescarilor veneau din Suceava de la care am si invatat cate ceva. Abia dupa ce s-a construit barajul de la Bucecea au inceput sa vina si pescari din Botosani.loosh scrie:Dom'le, da secretosi sunt pescarii din Botosani. Nimic nu scoti de la ei.
Daca vrei sa pescuiesti pe Siret trebuie sa mergi cu cineva care cunoaste locurile,iar daca mergi singur trebuie sa petreci mult timp pe malul lui pana ii prinzi toate toanele. Fire intinse!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
- lucian_flo
- senior
Se prinde, dar nimic spectaculos. Marle, clean, biban. Aseara, luni 12 septembrie, bibanul parca inebunise. La twister modificat, fiecare lansare insemna un biban si aceasta timp de o ora. Si ca spectacolul sa fie complet, bibanul mare prins in jig urmarit si atacat pana langa barca de stiuca. Partea frumoasa este ca a urmarit bibanul prins de mine si la nici 30 de secunde a inghitit twister-ul partenerului de pescuit chiar langa barca. Un kg.
Re: Bot'sani
Ba sunt si inca foarte buni. Ei nu spun nimic dar eu ii vad si ai ce invata.pensionaru scrie:Intreaba in Suceava daca cei din Botosani sunt secretosi. Parerea mea ca in Botosani nu prea sunt pescari de apa curgatoare.loosh scrie:Dom'le, da secretosi sunt pescarii din Botosani. Nimic nu scoti de la ei.
BT
Sunt in Dorohoi,am venit aici la niste rude. Mai stau pana marti sau miercuri. Siretul in zona podului de la Vf.Campului nu e departe si pot sa merg tot timpul. Imi da si mie cineva niste informatii? Multumesc!
rapala the best vobler in the world
siret
Am fost azi dupa masa la podul de la Vf.Campului,am prins multi bibani,ce-i mai multi marunti dar si cativa mai rasariti iar ca cirasa de pe tort,o stiuca care mi-a taiat Orka cea prinzatoare. Un pescuit distractiv. 

rapala the best vobler in the world