Arges - Neajlov

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 08 Noi 2010, 12:52

Ieri pe Neajlov, in doi oameni, cu jeliboane de diferite culori - rezultate 0. :shock:
Asta e. Poate data viitoare o sa ii placa mai mult. Apa extrem de limpede. :)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 08 Noi 2010, 14:11

tito scrie:Ieri, zona Colibasi. Spectacol la clean, cel mai mare la 600gr. Doi strapazani ,unul la 500gr, celalalt sarit de kg.Stiuca 4 marlite, prinse pe Neajlov. Nu recomand pescuitul in cursul saptamanii in aceasta zona...foarte multe balastiere, apa extrem de tulbure.
Salut,
Zona Colibasi inseamna pe malul stg al Argesului. Cu toate ca ajung la Arges prin Colibasi, n-am pescuit niciodata de pe malul stg. Pe unde intri? Asta daca vrei sa dai in vileag in public niste locuri pe care le-ai descoperit sau ti-au fost aratate de curand :D Din posturile tale am dedus ca obisnuiai sa pescuiesti mai spre Mihailesti, de care te-ai scarbit.

---------------------------------------------------------------------------

Un motiv ptr a nu pescui in zona in weekend ar fii acela ca doar in timpul saptamanii Argesul este scazut. In WE se da drumul la apa din Mihailesti :(

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 08 Noi 2010, 14:26

Nu pot face public acel loc...mai ales ca pe acele locuri se poate pescui doar duminica, atunci nu lucreaza cei de la balastiere.De obicei imi caut singur locurile, acum ceva vreme am ramas impotmolit intr-o padurice pe malul Argesului, in aval de zona mentionata cu vreo 2 km, m-am chinuit cateva ore sa scot masina din namol.
Iti voi trimite totusi un mesaj privat referitor la acel loc.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 08 Noi 2010, 14:57

Ok, te inteleg perfect! :D

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 08 Noi 2010, 15:23

Poate par nebun ,dar eu caut locurile de pescuit pe internet...mai precis cu ajutorul google earth. Studiez zona si apoi ma urc in masina si merg la locul faptei, unde vad maluri cu nisip si sunt departe de civilizatie...sigur e salau in zona. Nu am dat gres cu metoda asta, problema e cu "surprizele" de la fata locului, ma refer la drumul de acces in unele zone...cred ca urmatoarea investitie o voi face in achizitionarea unei barci :D . Asa am procedat si pe Olt, cand am fost in concediu si nici acolo nu am dat gres, problema e ca revizia la masina m-a costat destul de mult din aceasta cauza...da ce mai conteaza atunci cand auzi in jur doar ciripit de pasarele si prinzi si peste :D .

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 29 Noi 2010, 12:15

In weekend-ul asta, Argesul a fost foarte secat aval de Mihailesti. A prins cineva ceva notabil? Salaii prinsi sub baraj nu se pun! :) Oricum , cred ca la "pietre" si la "canalul de fuga" cred ca a fost manifestatie!

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 30 Noi 2010, 17:08

Acum am sosit. Argesul este scazut mult...se lucreaza la un pod in amonte de Colibasi-Gostinari, e si extrem de tulbure din aceasta cauza.Asadar salau, ioc. Pe Neajlov...o marlita (800) si o stiuca (2,600).

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 30 Noi 2010, 17:22

Te referi la podul mare de beton de la ecluza?Caruia ii refac picioarele? Daca ai dat in groapa din aval, stai linistit, nu tulbureala e de vina ca n-ai prins nimic. Am inteles ca vineri au trecut "electricienii" pe acolo si au scos o masina de peste... :cry:

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 01 Dec 2010, 13:36

weekendul trecut am fost pe Neajlov spre Alexandria.
Doi prieteni au dat la linguri si rotative, eu la vobler lucrat inceeet dupa clean. Nimeni n-a vazut macar un tzac.

Am prins in schimb un sac de carbuni lasat la vale pe apa, numai ca nu avea carbuni in el si nici gol nu era. Avea un cap de caprior cu limba taiata, omorat foarte recent. In conditiile astea ce dracu de peste vreti sa mai prindem, daca urangutanii aia au ajuns la decimat caprioarele.

A si desigur, o mizerie pe maluri cum rar mi-a fost dat sa vad. Sper sa se inece toti in propriul rahat.

poink
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de poink » 07 Mar 2011, 10:43

Salut!
Sunt nou p'aici... nu aruncati cu rosii :)
Voiam si eu sa intreb cam pe unde as putea sa ma duc asa la o iesire relaxanta pe langa Bucuresti... la un clenut la wobler.
Banuiesc ca acuma sunt cam murdare apele... dar pe la sfarsitu lunii asa... pana-n prohibitie... sau dupa...
Mersi anticipat pentru sfaturi.
Fir intins!

Scrie răspuns