Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Proprietar din 2004 este comuna Fizesu Gherlii. Noi la Apm vrem sa crestem ca suprafata zona care intra in NATURA 2000 dar nu putem fara acordul consiliului local Fizesu Gherlii care e proprietar pe zona eistenta si pe ce vrem sa alipim
Dupa cum se stie romania a iesit nasol la analiza de acum ca suprafata inclusa in Natura 2000
Dupa cum se stie romania a iesit nasol la analiza de acum ca suprafata inclusa in Natura 2000
-
- veteran
Iata ce stat grijuliu este statul romin,habar nu are care e proprietatea oublica a statului si care e proprietatea privata a altor persoane juridice sau fizice.Chiar si proprii functionari sint zapaciti de zecile de modificari efectuata in orice domeniu de activitateunleashed scrie:in cazul Sacalaia e comuna proprietar ( comunitatea de oameni reprezentati de consiliul local) deci nu statul roman
ANPA trebuie fiind rezervatie sa se supuna proiectului de management al rezervatiei pe care la depus custodele la Ministerul Mediului
-
- veteran
Nu pot sa cred ca am iesit nasol la Natura 2000,doar pe Bicaz si in Delta avem singurele zone cu PET-uri vizibile de pe Luna.Daca nu credeti,spuneti-mi cind ati vazut ultima oara extraterestri in Delta.Pina si aia ne ocolesc.(':crazy1:')unleashed scrie:Proprietar din 2004 este comuna Fizesu Gherlii. Noi la Apm vrem sa crestem ca suprafata zona care intra in NATURA 2000 dar nu putem fara acordul consiliului local Fizesu Gherlii care e proprietar pe zona eistenta si pe ce vrem sa alipim
Pt custodia rezervatiei la ministerul mediului au fost depuse doua dosare de la un SRL si de la un ONG. 99% custode o sa fie ONG ul care e in asociere. Din ce am vazut planul de management al rezervatiei pescuitul o sa fie o vreme inchis( 1 an de zile) . O sa fie inchis pt evaluarea rezervatiei din toate punctele de vedere.
Dupa 28 martie o sa se afle custodele si o sa aflam mai multe
Dupa 28 martie o sa se afle custodele si o sa aflam mai multe