Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

Re: sacalaia
Ei singuri sau prin intermediari???stradic scrie:Am fost azi si m am documentat:Sacalaia va fi gestionata anul asta de AJVPS MARAMURES!!!
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Sacalaia
cu intermediari cred!!! cu 150 de lei pescuiesti in Maramures,Satu Mare,Bistrita si Cluj inclusiv Sacalaia si Barajul Firiza si toate apele din aceste judete curgatoare si cele arondate celor 4 AJVPS-uri!!! 
rapala the best vobler in the world
Sacalaia
Nu stiu ce informatii detii colegu' dar iti spun eu sigur pt.2011 custodele lacului e AJVPS Maramures care are contracte de reciprocitate cu AJVPS Cluj,AJVPS Satu Mare si AJVPS Bistrita si a reprezentat AJVPS-urile din aceste trei judete la TIMISOARA saptamana trecuta! Asta e tristul adevar din pacate! Iar restul cu analize si discutii sunt niste chestii formale si praf in ochii pescarilor!

rapala the best vobler in the world
Custodia se da de catre Ministerul mediului reprezentat de APM in teritoriu(APM sunt incadrat eu) ANPA are in grija apele pe care statul roman e propretar si pe celelalte ape administreaza doar ce e sub luciul de apa cu acordul propretarului daca acesta nu exista ori se face expropriere ( ca in cazul resurselor naturale) fie nu se poate exploata
Citat din comunicatul ministerului e legat si de rezervatia Lacul stiucii:
Cei interesaţi pot depune dosarele, întocmite în conformitate cu Ordinul ministrului mediului şi pădurilor nr.1948/2010, la sediul Ministerului Mediului şi Pădurilor, la adresa Direcţia Biodiversităţii, Bdl. Libertăţii nr. 12, sectorul 5 Bucureşti, până la data de 23 februarie 2011, urmând a fi evaluate de către comisiile de evaluare
Citat din comunicatul ministerului e legat si de rezervatia Lacul stiucii:
Cei interesaţi pot depune dosarele, întocmite în conformitate cu Ordinul ministrului mediului şi pădurilor nr.1948/2010, la sediul Ministerului Mediului şi Pădurilor, la adresa Direcţia Biodiversităţii, Bdl. Libertăţii nr. 12, sectorul 5 Bucureşti, până la data de 23 februarie 2011, urmând a fi evaluate de către comisiile de evaluare