Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 08 Aug 2010, 21:09

ieri am fost pe canalul dintre isac si uzlina si mi s-a parut incredibil...cam la a doua - a treia lansare un atac...super..la prima mea partida la biban..La avat am mai incercat 2 zile pe bratul sf. gheorghe dar nimic..

nik2008
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nik2008 » 09 Aug 2010, 07:00

@adiwolf avand in vedere ca:
1. am pescuit doar doua ore pe zi la stiuca
2. era o caldura excesiva (la ora 9.30 erai deja murat de sudoare)
3. braconajul este sport national
4. este prima data cand pescuiesc in august in Delta
ma declar multumit si, in ciuda pestilor sub limita din meniurile pensiunilor si din traistilor unor pescari de duminica, raman optimist.

perca
junior
junior

Mesaj de perca » 09 Aug 2010, 07:14

Salutare,
Am revenit pe 6 aug de la Mila 23. Apa foarte mare, limpede si calda. Zeci de ciortani si marlite moarte mai pe toate canalele. Localnici au prins somni si stiuci ,ametite de hipoxie, cu mana. Crapul nu a pus gura deloc desi am nadit cate 2 zile consecutiv 2 locuri promitatoare. Miliarde de tatntari imuni la autan si amenintari verbale. Foarte foarte cald, mai ales dupa inserare cand ne refugiam in cort panicati de roiurile de tantari ce atacau fara mila. Inafara de zecile de somotei ce atacau cu disperare buchetele de rame si lipitori agatate de cele mai mari carlige din trusa, doar cativa bibani si cateva rosioare mai curajoase ne-au urmarit nalucile.
Sper sa reusesc un "blitz" in toamna sa recuperez dintoasele pe care mi le promisesem.
xxx don't think because they know everything.

vlad21

Mesaj de vlad21 » 09 Aug 2010, 16:53

nik2008 scrie:@vlad21 din spusele localnicilor, pe care i-am astenizat cu intrebarile despre locurile bune de stiucarit, intr-adevar Isacul si Chirilul au fost destinatiile indicate. Nu am inteles din relatarile tale ce ai prins. Asteptam mai multe detalii.
am scris pe blog mai multe detalii depre aventurile din delta
http://www.xxx.ro/blog/2010/08/stiuci-de-august/

v

p.s @nik2008... ma bucur de celalalt post :)

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 10 Aug 2010, 13:05

Azi am revenit din Delta Dunarii.Am fost cazat la o pensiune din Murghiol.Preturi fff mari atat la cazare cat si plimbarea prin delta cu barca,in fine.Delta e impanzita de pescuitul industrial.Plasari la greuuuuu!!Nu imi venea sa cred ca asa ceva este posibil dar m-am convins singur.Apa foarte calda.Fierb pestii in ea atata e de calda.F mult peste mort cum intra in setcile pesarilor industriali.Somn mort,caras,stiuca etc.Am reusit sa prind un biban si 2 avati.ATAT!
Imagine

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 10 Aug 2010, 14:14

care erau preturile acelea mari ? Sunt curios
www.wilddanube.ro

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 10 Aug 2010, 14:33

problema cu pestele mort se manifesta si in alte locatii? au mai fost ani foarte caldurosi si cu ape muuult mai mici, nu e justificata situatia, daca nu e locala/singulara

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 10 Aug 2010, 14:40

Pestele moare frecvent in vintire si mai ale in setci, daca pe caldurile astea plasele nu sunt scuturate zilnic.
Nu este o problema de locatie
www.wilddanube.ro

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 10 Aug 2010, 16:28

wilddanube scrie:care erau preturile acelea mari ? Sunt curios
100 ron cazarea pe noapte.
250 de ron plimbare in delta dunarii,aprox 4 ore.Au fost altii care au cerut 300 ron.
Din cele 4 ore daca am pescuit 40 de minute e mult.I-am zis persoanei respective ca vrem sa si pescuim.Si ne-a lasat foarte putin sa pescuim ca el se grabea sa ajunga la Politie.Mare atentie cei care vreti sa mergeti sa pescuiti .Mie mi se par preturi nesimtite.Cred ca e ultima mea expeditie din Delta Dunarii!
Imagine

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 10 Aug 2010, 17:09

Ariann
Cred ca nu va informati suficient cand vreti sa aveti un sejur o.k. in Delta.

Cazare - intre 50 lei si 400 lei camera/noapte - in functie de locatie, confort, aer conditionat, etc. La mine este 150 lei
Masa - intre 50 si 120 lei/zi pensiune completa. La mine - 75 lei
Barci cu motor(5-20 hp) - intre 100 (fara barcagiu) si 300 lei - fara combustibilul consumat

Va servesc pe toti cu informatii corecte chiar daca nu stati la mine.
Dati-mi doar telefon sau mesaj
www.wilddanube.ro

Scrie răspuns