Pescuit in jud. Botosani

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 31 Mai 2010, 09:26

boistean scrie:
lucian_flo scrie:Ar merge la o clenareala? Sau o bibaneala pe Rogojesti?
nene(a), mai asteapta barem o saptamana, sa treaca prohibitu'. sau o dat foamea-n mate! :twisted:
Foamea mare a dat si in mine nu numai in lucian_flo. E vorba despre foamea de pescuit . Cunoscandu'l pe l..f stiu ca doreste sa pescuiasca ...nu sa manance. Ca are ce manca.
Nu uita ca pescarul din noi nu prea le are cu "prohibitu" si dorinta de a practica acest sport nu dispare pentru o perioada pentru a apare instantaneu la deschiderea pescuitului.
Si inca un aspect. Vremea, temperatura apei, viiturile nu au permis un pescuit adevarat in nordul Moldovei de prin octombrie. Intelegeti de ce suntem flamanzi?
Consider,asa cum scriam si alta data pe aici, ca perioada de prohibitie ar trebui diferentiata pe cel putin doua zone (nordul si sudul tarii) ca sa avem nu numai indatoriri egale ci si drepturi si sanse egale.

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 31 Mai 2010, 09:53

Ati spus-o m ai bine ca mine. :)

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 31 Mai 2010, 10:51

mihali scrie:
boistean scrie:
lucian_flo scrie:Ar merge la o clenareala? Sau o bibaneala pe Rogojesti?
nene(a), mai asteapta barem o saptamana, sa treaca prohibitu'. sau o dat foamea-n mate! :twisted:
Foamea mare a dat si in mine nu numai in lucian_flo. E vorba despre foamea de pescuit . Cunoscandu'l pe l..f stiu ca doreste sa pescuiasca ...nu sa manance. Ca are ce manca.
Nu uita ca pescarul din noi nu prea le are cu "prohibitu" si dorinta de a practica acest sport nu dispare pentru o perioada pentru a apare instantaneu la deschiderea pescuitului.
Si inca un aspect. Vremea, temperatura apei, viiturile nu au permis un pescuit adevarat in nordul Moldovei de prin octombrie. Intelegeti de ce suntem flamanzi?
Consider,asa cum scriam si alta data pe aici, ca perioada de prohibitie ar trebui diferentiata pe cel putin doua zone (nordul si sudul tarii) ca sa avem nu numai indatoriri egale ci si drepturi si sanse egale.
si eu tot in nord locuiesc si am o foame la fel de mare pt pescuit, dar imi place sa ma respect si sa respect si legile, bune, proaste, cum or fi!
am facut o singura partida de 4 ore anul acesta, la stiuca (expres).
la partida respectiva am vazut "stiucari" care nu s-au sfiit sa foloseasca minivoblere imitatie de carabus, fara struna, evident, si sa umple juvelnicele de cleni.
a, sa nu mai amintesc ca nici respectivii nu mor nici pe departe de foame, dar au bagat totul la portbagaj :twisted:

nu ma pronunt in privinta lui lucian, nu-l cunosc, nici nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar e bine ca macar pescarii care se cred cu adevarat sportivi sa respecte prohibitia...

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 31 Mai 2010, 11:30

Nici eu si nici l_f nu suntem din cei care nu respecta legea. Numai ca prohibitia la noi tine, repet, din octombrie pana in iunie. In aceasta perioada merg foarte des pe malul apei , pescuiesc, eliberez, fotografiez,...si privesc activitatea intensa a braconierilor(cu plase, cu ecrane, cu crasnice, cu ancore). Si's tare fericit ca sunt pescar model! In treacat, ma mai si ingrijorez de faptul ca braconierii au terminat pestele. Foamea de pescuit nu'mi dispare niciodata. Sunt asa de reticent la astfel de interventii de teama lupilor moralisti.

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 01 Iun 2010, 10:05

Da, adevarat. Si mai adevarat e ca s-a cam terminat pestele. Mai ales pe portiunea dintre barajele Ionaseni si Rogojesti. Multi braconieri si balastiere. Locuri de clean la vale de Bucecea mai sunt?
La pompe la Bucecea se mai prinde ceva? Am inteles ca si acolo au sapat.

ciobe
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ciobe » 01 Iun 2010, 13:16

Poate va ajuta si aceste balti din botosani: http://www.topbalti.ro/locuri-de-pescuit/balti/bt.aspx

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 02 Iun 2010, 08:54

ciobe scrie:Poate va ajuta si aceste balti din botosani: http://www.topbalti.ro/locuri-de-pescuit/balti/bt.aspx
Cu adevarat de folos! Multumim!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 06 Iun 2010, 21:26

multumim!

lucian_flo
senior
senior

Mesaj de lucian_flo » 08 Iun 2010, 07:41

Siretul in zona Mihaileni e tulbure? Nu mai am rabdare :)

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 08 Iun 2010, 08:16

lucian_flo scrie:Siretul in zona Mihaileni e tulbure? Nu mai am rabdare :)
E putin tulbure, se pescuieste si rezultatele sunt bune.

Scrie răspuns