contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
bogdank
- veteran

-
Sunt monstri acolo, am vazut si drill de ora. La greblashi

. Din barca si nu l-au scos
Am vazut si crapi mari prinsi si somn si stiuk si salau
Totul e sa ai loc sa dai
-
johnnybravo
- Moderator

-
daca ai barca ma gandesc ca locul nu mai este o problema

-
Adi_
- veteran

am zis de bibaneala in coada! in restul golfului... vezi sa nu scoti ceva pruni de pe mijloc
la Mraconia n-am mai fost de vre-o 3-4 ani(atunci am fost la crap

). si atunci era f. aglomerat. nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi acuma

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Adi_
- veteran

johnnybravo scrie:daca ai barca ma gandesc ca locul nu mai este o problema

johnny, daca e plin de crapisti, nu prea ai loc nici cu banca pt. ca intzesat tot golful cu firele lor
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Jonin
- veteran

-
Mraconia nu mai e ce a fost si pt mine e un capitol inchis.Mare pacat pt ca era cel mai frumos loc de pescuit posibil!
Cel mai bine este sa aveti prieteni localnici care sa va arate locuri de pescuit,ei stiu cel mai bine configuratia fundului apei si daca cunoasteti la Dunare 2-3 gropane v-ati scos.Bine ar fi sa fie locul mai greu accesibil.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
shoricelu
- junior

-
Ca sa completez tabloul Mraconiei in 2008, pot sa va spun ca a intrat pe lista locurilor "care au fost". Spun asta deoarece - asa cum s-a mai discutat aici - locurile sunt foarte putine (poate 3-4 de pe care nu te risti sa fii ridicat cu pretextul ca e privat). Si unde mai pui ca de vineri pana duminica dupa masa e o harmalaie de nedescris pe lac (5-15 locuri din care se aude muzica la maxim, pana noaptea tarziu, barci pe lac, ski-jeturi etc), se face baie la greu pe partea cealalta (unde sunt pontoane) si uite asa... nici o sansa. POATE prin octombrie-noiembrie, cand nu mai sunt ghertzoii pe balta.
Cu sanatate!
-
inxxxes
- utilizator nou

-
Locul e superb peste se prinde din barca in tpate pozitiile si toate speciile doar timp sa ai
0252365308 e un prietyen cu o barca ce o are chiar pe lac cu 150 de ron am pescuit toata ziua si serios ma gandesc sa iau si eu o barca acolo dar nu am unde sa o tin.Din pacate de pe mal nu mai ai loc de pescuit de pensiuni si vilele potentilor vremii
-
Jonin
- veteran

-
As zice sa inveti sa postezi corect.
La primul post pe un forum serios, felul de a scrie plus reclama dau o nota extrem de proasta.
Locul e superb peste se prinde din barca in tpate pozitiile si toate speciile
Vorba unuia de la cronica carcotasilor "da,daaa, mai taie din ele da-le dracu`!"
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
taicanoe
- veteran

-
se prinde doar daca ai "un
prietyen "

S'altare și bunăstare !
-
shoricelu
- junior

-
Sunt extrem de curios anul asta... pentru ca anul trecut, s-o spun pe-a dreapta, n-am fost decat de 5 ori. Sa nu dea sfintii sa ma intrebati de rezultate. S-or prinde tot felul de pesti, numa' ca io n-am vazut culoarea (si gata) decat la ghibortz, doi-trei carasi, o platicutza si, in plasele unora, morunas si multi obleti! Ce plase or fi fost nene acelea???!?!?!
Ca sa revin la mutonii mei, anul asta - din curiositate - una-doua partide pe mraconia. Din care una cu un prietin crapar de care anul trecut nici sa rad nu-mi venea, dupa 2 saptamani fara niciun peste...
Mraconie, apa albastra, unde-i fericirea noastra?!?!