contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Jonin
- veteran

-
Am pescuit acolo foarte multi ani,dar parca rezultatelel sunt din ce in ce mai slabe,iar golful se ,,degradeaza''incontinuu datorita vilelor.Ce bine era cand nu se construise nimic si nu erau locurile ingradite!
Cel mai bine se prinde crapul,iar indivizii care dau la agatat au avut capturi uriase.
Salau e iarasi mult,dar e problema locurilor de pescuit!Inainte malurile erau goale si puteai sa dai ocol la tot golful,pe cand acum....
Ca sa nu mai spun ca vara vin f.multi din toate judetele si stau in vacanta cu cortul cate 7-10zile si ocupa si locurile care mai sunt libere.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
mini_mic
- veteran

Asa este cam multe vile, insa am vazut o poienita pe partea opusa la care nu exista acces decat daca traversezi cu barca. Cam asta ar fi despre golf. Si acces ar fi imediat la statuia lui Decebal din cate am vazut eu, plus de-a lungul strazii, dar trebuie sa lasi masina undeva si sa te duci strict cu sculele si cele necesare. Inca ceva Jonin, poti sa imi spui daca este adanc golful mai spre satul de vacanta, sau daca mai exista locuri mai jos un pic spre Cazanele Mari ?
Obiectiv: 8,1 kg !
-
Jonin
- veteran

-
In poienita aia nu ai acces pt ca e proprietate privata si poti sa mergi peste tot pe jos,nu ai nevoie de barca.Ocolesti golful cu masina si traversezi pe podetul ala metalic paraul Mraconia.
Golful e adanc la intrare si pe albia veche a paraului Mraconia.Spre satul de vacanta nu e adanc,acolo merge bine la pluta,dar vara mai fac copii baie acolo.
Locuri bune sunt peste tot in zona aceea,ai sa vezi o gramada de pescari vara in locuri unde nu te astepti,dar stiu ei ce stiu ca sunt localnici.
Multa lume am auzit ca merge la Dubova,dar eu nu am fost decat o singura data acolo si asta acum vreo 9 ani.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
-
bogdank
- veteran

-
Jonin scrie:Ce bine era cand nu se construise nimic si nu erau locurile ingradite!
Adevarat!
Era chiar la intrare, pe partea stinga, o fundatie, ani de zile ramasa in stadiul ala (ceva litigiu), era un loc super de pescuit, am prins toate speciile, de la lin (1,5kg!) pina la salau vargat si somn. Eheheeei, ce vremuri... Si nu erau nici vile, era interzis pescuitul industrial, manelele inca nu erau inventate.....
-
mini_mic
- veteran

bogdank scrie:[Adevarat!
Era chiar la intrare, pe partea stinga, o fundatie, ani de zile ramasa in stadiul ala (ceva litigiu), era un loc super de pescuit, am prins toate speciile, de la lin (1,5kg!) pina la salau vargat si somn. Eheheeei, ce vremuri... Si nu erau nici vile, era interzis pescuitul industrial, manelele inca nu erau inventate.....
sa inteleg ca acum nu mai merge deloc ?

-
bogdank
- veteran

-
Problema mare e locul. Nici inainte nu prea erau locuri multe, doar la intrare pe stinga vreo 3-4 (depinde si de nivelul apei), ca daca e sus, se reduc drastic locurile, apoi mai pe la mijloc mai era ceva, dar scade mult adincimea, si poienita de pe malul celalalt. Pentru ciprinide erau bune si locurile din coada. De retinut ca am un cunoscut care de cite ori mergea, tragea o baie imbracat, ca adormea linga bete si nivelul apei poate varia si cu 1 m peste noapte

-
Adi_
- veteran

in coada, mai ales daca ai barca, poti face o bibaneala excelenta. cu voblere mici, 2-3 cm, lanseul si bibanul

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
mini_mic
- veteran

doar bibaneala ?

eu am ganduri serioase salai, somn, poate si ceva crap la fix. sincer eu cand m-am uitat acolo si am vazut locu parca vedeam monstrii de pe fundul apei