da bine zis prin 99
Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Pescuit (spining) jud Alba
Pai acum depinde ce intelegi prin SV ...Ca daca e vorba de Dunare am mai discutat noi odata pe mp...LUCIOPERCA scrie:Nu ca nu suntem comunicativi mai Zamfi dar prin zona chiar ca nu mai ai pe unde da la un salauSi atunci mai bine iau drumu exilului de obicei in SV -ul tarii unde mai sunt citiva salai,somni,avati etc
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
sper sa iasa urat cu caricaturile acelea de "oameni"zamfi scrie:Salutare! Din pacate sunt putin cei din zona care posteaza pe aici...Era bine daca eram mai comunicativi...Uita-te pe topicul sibienilor ce eDar , mai stii? Poate se dezgheata si judetul Alba.Deci :eu astept sincer sa plece gheata de pe Mures sa incerc la un salau. Si astept 1 martie sa vad daca se dezgheata baltile astea amarate de pe la noi ...Poate au martisoare
Ieri la Stejaris erau copci ,dar fara pescari.La Lancrami s-a prins stiuca la copca dar mica ...Acum e prohibitie oricum ,deci nu mai conteaza... Somn s-a prins ,in continuare ,la grebla
Chiar am avut de vreo doua ore o discutie cu niste pescari ,in zona Aiudului, care pun de o panda la niste greblasi! Cred ca se lasa cu scandal...Nu am putut decat sa-i incurajez
![]()
![]()
Bine ,le-am amintit si de celebrul 112 ,dar baietii au zis ca nu se mai complica![]()
Astept si eu ceva vesti ...
si poate trec si prin Blaj, ca si la noi greblatul a luat proportii.
Pai cica le-au rupt doua bete!iacob scrie:sper sa iasa urat cu caricaturile acelea de "oameni"zamfi scrie:Salutare! Din pacate sunt putin cei din zona care posteaza pe aici...Era bine daca eram mai comunicativi...Uita-te pe topicul sibienilor ce eDar , mai stii? Poate se dezgheata si judetul Alba.Deci :eu astept sincer sa plece gheata de pe Mures sa incerc la un salau. Si astept 1 martie sa vad daca se dezgheata baltile astea amarate de pe la noi ...Poate au martisoare
Ieri la Stejaris erau copci ,dar fara pescari.La Lancrami s-a prins stiuca la copca dar mica ...Acum e prohibitie oricum ,deci nu mai conteaza... Somn s-a prins ,in continuare ,la grebla
Chiar am avut de vreo doua ore o discutie cu niste pescari ,in zona Aiudului, care pun de o panda la niste greblasi! Cred ca se lasa cu scandal...Nu am putut decat sa-i incurajez
![]()
![]()
Bine ,le-am amintit si de celebrul 112 ,dar baietii au zis ca nu se mai complica![]()
Astept si eu ceva vesti ...
si poate trec si prin Blaj, ca si la noi greblatul a luat proportii.
La voi in Blaj e bataie de joc la scobar... Cu ancoritze. Foamete mare frate!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
desi nu sunt un pescar cu experienta as vrea totusi sa ma lamureasca si p mine cineva cu o chestiune:oare ajvps sau aps alba nu se pot implica pt a stopa fenomenul asta de braconaj de prin judetul nostru?nu este oare o sarcina care le-ar reveni?......bineinteles cu ajutorul nostru......dar nu numai noi????
- semlecangheorghe
- veteran

Dragul meu,intrebarea asta ne-o punem toti la un moment dat vis a vis de asociatiile care exista pe banii nostri.In cazul tau intreaba-l pe userul APSALBA ,dar poate ca el este prea ocupat sa-ti raspunda,prea ocupat, cu proiecte de populare a riurilor de munte cu lostrita..In fond, ca sa populezi ,trebuie sa ai niveluri goale in lantul trofic,poate ca asta e locul braconierilor,si noi astia fara multa carte nu ne-am prins.. 
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.